Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Cons

Öne çıkan mesajlar

AtlaraFisildayan said:

gelmediği hayırlı oldu aslında beşiktaşa. zilyon tane şart, ücretler şu bu ve böylesi bir karakter türkiyede barınamazdı. tamam hakediyor falan filan ama bizim millet duygusal, futbolcu ben parama bakarım arkadaş dedi mi küserler direk.

yaptığı da ayıp ama yani.

Adam parasını çıkartıp kara bile geçirirdi. Böyle bir adamı neden isteklerini yapmayalım. Sonuçta ronaldinho lan bu
Adam muhtemelen dentinho olayından kıllandı
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

gelmediği hayırlı oldu aslında beşiktaşa. zilyon tane şart, ücretler şu bu ve böylesi bir karakter türkiyede barınamazdı. tamam hakediyor falan filan ama bizim millet duygusal, futbolcu ben parama bakarım arkadaş dedi mi küserler direk.

yaptığı da ayıp ama yani.

Ya kimse kusura bakmasında koca brezilyadan çıka çıka tek düzgün adam alex çıkmış sanırım daha bi tane görmedim efendi düzgün şu işlerde cinlik hinlik pislik yapmasın.

Alex bile belki gizliden yapmıştır bilemedim de yok yani öğrenmemiz gerek bizim memleket brezilyalıya göre değil işte
Sosyal ağlarda paylaş

Ne çekicem ya Beşiktaş tek büyük, geliosa ekime kadar. En başında yazdım zaten bu kadar eksik varken bütün alım gücü tek adama harcanmamalıydı, Ayrıca Beşiktaşa yıldız isim şu süreçte lazım değil stad öncesi lazım kombine satışları vs. artırması için. Şimdi geleceğe dönük yatırım yapsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

seneye pirloyu alsın bjk.
forma alırım, maça giderim başganımın hatrına.

Pirlo olsa en harika transfer olur, Alex etkisi yapar adeta.
Ama onun paslarına koşacak ve açık alanda topsuz oyunda iyi ileri 3lü lazım Pirlo gelecekse, yoksa ziyan olur o paslar. Almeyda falan iş yapmaz yani böyle kütük gibi durarak, Sow Emenike gibi hızlı açık alan golcüleri gerekir size.
Lan biz alalım adamı aslında herşeyimiz de hazır asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Beşiktaş zaten sahip olduğu bütçe ile alamayacaktı ki elemanı? Sponsor destekli alıyordu. Aynı paraya git 3 adam al daha iyi mantığı pek doğru olmuyor. Sponsora; abi Veysel'i, Sefa'yı alacam vazgeçtim R10'dan versene parayı ekieki denmez sanırım

Bütçe vardı ya, 20 milyon euroya yakın ayrıldı hatta söylenmişti de işte o parayla komple Ronaldinho'yu almak demek lazım olan stoper ve bek transferlerinde ucuza kaçmak ya da hiç almamak tarzı bir şey demekti. O yüzden sponsor arandı. Bulunmuştu da yanılmıyorsam da işte yazık oldu.

İmza parası, ottu boktu + ilk yıllık ücret ile zaten o 20 milyonluk bütçenin 12 milyonu falan gidiyordu yani. Az para gerçi yine baktığında sdaf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...