Rhom Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 robinyoyla beraber gelcek görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 adam peşin istemiş, bizimkiler maç başı demişler güya, doğru mudur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 atletico minero ile anlaşmış ronaldinho, yazık oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 muhtemelen kulübü max 2 milyon euro verecekti, adamlar beşiktaş ı kullanıp 4.5 milyona çıkarttılar parayı, demekki kafasında brezilyadan çıkmak hiç yokmuş, tamamen kendi kulübünden en fazla parayı nasıl koparırız diye beşiktaş ı kullandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 üçün beşin hesabını yapmıyacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 drogba korkusundan gelemedi adam. gölgesinde kalacaktı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 olay 3 5 değilki beşiktaş 6 milyona kadar çıktı , adam gitti 4.5 milyona kendi kulübünde kaldı, 1.5 mılyon az paraya, demekki hiç çıkmayı dusunmuyordu brezilyadan , beşiktaş ı kullanıp kendi kulübünün teklifini yükseltti en üst noktadan imzaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Yine babayı aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Yarın Tarık ve Lescott açıklanır. Ronaldinho da tam şark kurnazı çıktı. BJK yi kullanarak 1.5M civarı fazladan para ile klübü ile sözleşme yeniledi. Abisi de yedi içti gitti. adasadads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 yine beşiktaşın hakkı yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 kavurma said: yine beşiktaşın hakkı yendi ahahahsasdaasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Bu seferde paramızla rezil olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Gerçi az kalsın kulübü üstüne yapıcaklardı adamın herifin brezilyadan çıkası yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 souldarkorn said: Abisi de yedi içti gitti. adasadads Ronaldinho'nun gelmediğine değil, buna üzüldüm :( Forma bile yaptırmıştık kavasa :( Neyse, 6 milyon cebimizde kaldı; demek isterdim de diyemiyorum. Ronaldinho lan asdfasd Gelse ortalık yıkılır, aldığı parayı niye alıyor demez, diyemezdi kimse ama işte kötü oldu. Altın Top ödülü alıp, halen aktif oalrak futbol oynayıp bu ülkeye gelen ilk oyuncu olacaktı. Zaten daha öncesi gelmiş olsa da gerçek süperstar, ahh ahh :( Birkaç gün içinde 2-3 transfer açıklanır. Umarım yönetim Ronaldinho gitti diye saçma sapan kurtarma hareketi yapmaz. Gidip prestij kaybettik, kurtarmamız gerek tarzı saçma işlere kalkışırlarsa daha kötü olur. Ben asıl biz kaç verdik son olarak, o kaça anlaştı orayla onu çok merak ediyorum. Ali ece banka teminatı diyordu, bir de o olay yüzünden mi onu merak ettim. Yakında çıkar ortaya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ronaldinho yerine sezerler eneramolar alırız , full stada oynarız 2. yarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 DarKRideR said: souldarkorn said: Abisi de yedi içti gitti. adasadads Birkaç gün içinde 2-3 transfer açıklanır. Umarım yönetim Ronaldinho gitti diye saçma sapan kurtarma hareketi yapmaz. Gidip prestij kaybettik, kurtarmamız gerek tarzı saçma işlere kalkışırlarsa daha kötü olur. n Saçma sapan transferlerden sonra da önder özen ronaldinho gelmiynce ben bi dagildim çok yanlizdim sacmaladim bunlari aldim yanlislikla ama planimiz var der sfasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 He bir de asıl darbe Demirören'den gelir şu olayın üstüne, Kasımpaşa maçı olduğu gibi onanırsa o zaman günlük taraftar çıldırır. Yönetim için zor günler, Lescott'un da alınması çok zor çünkü şansımıza adamların bütün stoperlerinin sakatlanacağı döneme denk geldik. Herif kulüpte ocak dışı kalmışken bir anda ilk onbire yerleşti ... Zaten geçen program da Önder Özen demişti: "Lescott transferi olursa bile en az 3 hafta sonra olur." diye, bu durumlardan kısaca bahsetmişti. Bu süreçte Tarık'ı kesin alırız da bizim acilen Fernandes'i de akıllandıracak bir orta saha transferine ihtiyacımız şart. Hajrovic tarzı birini getirtsin bari Bilic kendi listesinden Şu Hajduk'taki Pasalic'i çok istiyor deniyordu. Alak gidip maks 1.5 milyona alırız asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Kallstrom > Bursa olayı yatmış. Parada sorun çıkmış deniyor. TR'ye gelmeyi kabul etmişken de aslında sulansak ya? Adam halen iyi, halen iş görür. Orta sahana tam bir tecrübe monte etmiş olursun. Rusya da mutlu değil diye ayrılmıştı. Getirsinler mutlu edelim asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 galatasaray alıcak kallströmu, son 8 senedir gazetelerin gs a aldırdığı gibi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 demek ki neymis her parayi veren kulup futbolcu alamiyormus. Seksi kulup olmak lazim bu tarz futbolculari almak icin. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 https://pbs.twimg.com/media/Bdkclj-IQAACABI.jpg AHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 PÜSKÜRDÜM FANTAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ahahasgdhsfahgdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 gelmediği hayırlı oldu aslında beşiktaşa. zilyon tane şart, ücretler şu bu ve böylesi bir karakter türkiyede barınamazdı. tamam hakediyor falan filan ama bizim millet duygusal, futbolcu ben parama bakarım arkadaş dedi mi küserler direk. yaptığı da ayıp ama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kiyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar