Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Cons

Öne çıkan mesajlar

muhtemelen kulübü max 2 milyon euro verecekti, adamlar beşiktaş ı kullanıp 4.5 milyona çıkarttılar parayı, demekki kafasında brezilyadan çıkmak hiç yokmuş, tamamen kendi kulübünden en fazla parayı nasıl koparırız diye beşiktaş ı kullandı
Sosyal ağlarda paylaş

olay 3 5 değilki beşiktaş 6 milyona kadar çıktı , adam gitti 4.5 milyona kendi kulübünde kaldı, 1.5 mılyon az paraya, demekki hiç çıkmayı dusunmuyordu brezilyadan , beşiktaş ı kullanıp kendi kulübünün teklifini yükseltti en üst noktadan imzaladı.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Abisi de yedi içti gitti. adasadads

Ronaldinho'nun gelmediğine değil, buna üzüldüm :( Forma bile yaptırmıştık kavasa :(

Neyse, 6 milyon cebimizde kaldı; demek isterdim de diyemiyorum.

Ronaldinho lan asdfasd

Gelse ortalık yıkılır, aldığı parayı niye alıyor demez, diyemezdi kimse ama işte kötü oldu. Altın Top ödülü alıp, halen aktif oalrak futbol oynayıp bu ülkeye gelen ilk oyuncu olacaktı. Zaten daha öncesi gelmiş olsa da gerçek süperstar, ahh ahh :(

Birkaç gün içinde 2-3 transfer açıklanır. Umarım yönetim Ronaldinho gitti diye saçma sapan kurtarma hareketi yapmaz. Gidip prestij kaybettik, kurtarmamız gerek tarzı saçma işlere kalkışırlarsa daha kötü olur.

Ben asıl biz kaç verdik son olarak, o kaça anlaştı orayla onu çok merak ediyorum. Ali ece banka teminatı diyordu, bir de o olay yüzünden mi onu merak ettim. Yakında çıkar ortaya zaten
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

souldarkorn said:

Abisi de yedi içti gitti. adasadads

Birkaç gün içinde 2-3 transfer açıklanır. Umarım yönetim Ronaldinho gitti diye saçma sapan kurtarma hareketi yapmaz. Gidip prestij kaybettik, kurtarmamız gerek tarzı saçma işlere kalkışırlarsa daha kötü olur.
n

Saçma sapan transferlerden sonra da önder özen ronaldinho gelmiynce ben bi dagildim çok yanlizdim sacmaladim bunlari aldim yanlislikla ama planimiz var der sfasds
Sosyal ağlarda paylaş

He bir de asıl darbe Demirören'den gelir şu olayın üstüne, Kasımpaşa maçı olduğu gibi onanırsa o zaman günlük taraftar çıldırır.

Yönetim için zor günler, Lescott'un da alınması çok zor çünkü şansımıza adamların bütün stoperlerinin sakatlanacağı döneme denk geldik. Herif kulüpte ocak dışı kalmışken bir anda ilk onbire yerleşti ...

Zaten geçen program da Önder Özen demişti: "Lescott transferi olursa bile en az 3 hafta sonra olur." diye, bu durumlardan kısaca bahsetmişti. Bu süreçte Tarık'ı kesin alırız da bizim acilen Fernandes'i de akıllandıracak bir orta saha transferine ihtiyacımız şart. Hajrovic tarzı birini getirtsin bari Bilic kendi listesinden

Şu Hajduk'taki Pasalic'i çok istiyor deniyordu. Alak gidip maks 1.5 milyona alırız asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Kallstrom > Bursa olayı yatmış. Parada sorun çıkmış deniyor. TR'ye gelmeyi kabul etmişken de aslında sulansak ya? Adam halen iyi, halen iş görür. Orta sahana tam bir tecrübe monte etmiş olursun. Rusya da mutlu değil diye ayrılmıştı. Getirsinler mutlu edelim asdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...