Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zebula gazı


Artariel

Öne çıkan mesajlar

ne güzel pati olarak toplaşılmış edilmiş de neden liseli staffa sahip üstelik sphere gibi dandik bir emu üzerine kurulmuş bir shardda oynuyoruz o kadar hype varken gidip uo-forever veya ipy3'te de oynayabiliriz. sphere'nin combatından tut her bir sistemi tabansız ve kombinasyona kesinlikle müsait değil. line of sightın saçmalığı bile yeter gemiden gemiye ok ve büyü atılamıyor la daha. önüne kutu koyuysoun yaratık göremiyor seni falan. precast olmaması ayrı bir iğrençlik mesela. veya skillerin %70inin doğru düzgün çalışmayıp milleti yalnızca belli skillbuildlere itmesi. 10 sene oldu nebulada oynayalı ve bıktım la bunlardan. insan biraz yenilemeye gider, hadi sphereyi çok seviyosun madem runuoda aç shardını bazı sistemleri sphereye çevir.

tutarlı bir combat, hadi combatı geçtim role play'e uyarlı, kombinasyon oluşturulabilecek hiçbir altyapısı dahi yok. eskiden bombacı mülayimlik bile zevk verirken adamlar onu bile engellemiş. tek bir an ex por ile adam öldürüyorsun. pvmsi desen tırt hep aynı kalıplar içinde. magical itemlar deseniz +3 +15 ile sınırlı her şey, hiçbir şeyin varyasyonu yok. ufak şeylein bir değeri yok, notoriety&reputation sistemi berbat. her şey tırt yani.

gelin uo-forever'da takılalım 1000e yakın player var, t2a-uor arası tamamen custom bir era var ipy gibi. her sistemi tutarlı, stabil, liseli olmayan staffı var. en kötü ipy3 falan akalım. zebula olmaz, 150 yıllık skript pekler ve ölü, altyapısız bir emulatör. ı ıh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...