Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Hatta belese Heroic alma sansim var su anda ama oynayan tanidigim yok hic. Oyunca topluluk nasil? Girip oynarsan adam bulabilir miyim? Moba tarzi mi olur yoksa adam bulma cabalarim?
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 :D oyun ölü felan değil o konuda şüphen olmasın. Ben bir türk guildindeyim, dün akşam baktığımda adamlarda 20 den fazla online vardı. Şuan baktım 26 kişi online mış. Haritanın bazı yerlerinde birşeylere bakmaya gitmiştim. Kalabalıktı haritalar. twitch de biraz zaman geçirebilirsen, mekanların pek boş olmadığını görürsün. Twitch de pek izlenmediği izlenimine kapılma. izleyecek bir halt yok çünkü :P. Herkes kendi oyununa bakıyor. Birçok insanın oyunu 10 gününde bırakma nedeni "content" adı altında eşitlik sevmemeleri idi. Neymiş efendim, kasacak item yokmuş. Oyunda kozmetik kasıyorlarmış. Kozmetik dps farkı yaratmıyormuş. Şimdi böyle ağlayanlar için biraz daha zor setler, silahlar koydular. Fakat yine tabiki zaman içerisinde yapılıyor. World pvp, pve kısmı için illaki arkadaş bulursun. Hatta kafa dengi adamlar bulursun. Problem turnuvalar. O mod için iyi olmak gerekiyorki bir grubun içine girebilesin. Oyunu bildiğini iddia edip, eline yüzüne bulaştıran çok insan var. Neymiş efendim 20 skille yakın varmış. Azmış bunlar. Dotada 4 skille oynuyorsun. Buradaki 20 skilli beğenmiyorsun :D. Böyle atıp tutanlarla duel yaptığında, tam can ile öldürürken anlarsın ne demek istediğimi. Rast gele "dodge" atanlardan, nerede interupt yapacağını bilmeyenlerine, sırf cd yakmak için silah değiştirenlerine kadar çeşit çeşit... Böyle övüyor gibi görünmek istemem ama gereksiz itin dötüne sokuldu bu oyun. Yarı lvl ı görmeden bırakanlarından tutda, son lvl a gelince, pvp de karakterinin kötü olduğunu savunanlarına kadar. Kendi arkadaşım olmamış diyip lvl 7 de bırakmıştı (oyunu 3 üncü saati :P ) dövüş başlasın! bu arada, burada sürekli tartışma çıktığından milletin forumları kullanamdığını düşünüyorum. "Ben bıraktım herkes bırakacak. Ben sevmediysem kimse sevmemeli. Benim sevmediğim birşey başkasının hoşuna gidemez". Kafasında bir çok insan, farklı düşünenlerin olabileceği düşünemedikleri için sürekli taciz ettiler :P http://screencrave.com/wp-content/uploads/2011/01/The-Three-Musketeers-Lets-Fight-20-1-11-kc.jpg
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Oyun aşırı kalabalık. O konuda hiçbir sorun yok. Türk guildleri var ama organize değiller pek. One Night Stand vardı bi baya iş yapan. Onun dışında genelde yabancı guildlerde herkez. @Densiz O dediğine kesinlikle katılıyorum. Ben bıraktıysam herkez bırakmalı, ben beğenmediysem başkası beğenemez mantığından nefret ediyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 aldim gitti
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Karakter açarken dikkat et. Açtığın server dışında world pvp yapamıyorsun. Diğer serverlarla birlikte pve ve turnuva yapabilirsin. Dediğim şey sadece world pvp için geçerli.
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Sen sormadan önereyim ben. Seafarer's Rest Desolation Gandara Bu üç server iyi baya. Hem güzel Türk guildleri var hemde population gayet yerinde.
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Desolation daki iyi guildler neler? coexist hariç. Böyle ne bileyim, aktif guild görevleri yapan. Guild bonuslarını açık tutan vs. World pvp kısmı dert değil diğer kısımlar için sorum. coexist da : Merits cap olmuş. 300k inf var kullanılmıyor. O nedenle böyle bir soru sordum =)
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Densiz seni boostlıyım mı oyunda istersen?
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Densiz said: Desolation daki iyi guildler neler? coexist hariç. Böyle ne bileyim, aktif guild görevleri yapan. Guild bonuslarını açık tutan vs. World pvp kısmı dert değil diğer kısımlar için sorum. coexist da : Merits cap olmuş. 300k inf var kullanılmıyor. O nedenle böyle bir soru sordum =) IRON'a aldırabilirim istersen. Gangren ve ShadowFury'de paticikten üye olanlar şu an. Türk guild'i değil.
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Hesaptaki bir karakter ile bir arkadaşım oynuyor. Türk guildi değilse onun için büyük sıkıntı olur. Oyunu bıraktığımda, o takılmaya başlamıştı. Şuan dönsemmi dönmesemmi emin değilken bu şekilde bencilce bir karar vermeyeyim =). Biraz daha zaman geçsin, aktif guild ihtiyacını fazlaca hissedersem mesaj atayım (sorun olmazsa). Teklif için teşekkür ederim. Ayrıca biraz bilgileri tazeliyelim, nickler için bir başlık açar gruplaşırız (spvp, pve için. İşine gelirse milletin). Server sıkıntısı olmadan böyle aktiviteler yapabiliriz :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Ayin son gununde indirecegim oyunu kota islerinden, yarin iste. Pati'ler handi sunucuda?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Baslarda biraz solo takilip oyunu kesfetmek istiyorum, hangi class uyar buna?
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Her class uar, oyunun pve sinde bir zorluk yok.
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 mesela iron guildine girmek için iyi oynamak gerekior mu? 2 gün önce başlayan noobları alıyor musunuz ? :P
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ben seafearers rest'deyim. Ama kimse kalmamış bizim guild'den..
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ovchinnikov said: mesela iron guildine girmek için iyi oynamak gerekior mu? 2 gün önce başlayan noobları alıyor musunuz ? :P Öyle bir şart yok. Tek şart %100 representationdı o da son zamanlarda öyle takılan bir şart olmaktan çıktı.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mac versiyonu native degil bu arada. Cider ile yapmislar.
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Var mi sfr'de kimse? Guild bakicam wvw icin tanidik varsa onun yanina kayniyim. Ama fractal fln yok sdce wvw
KingV Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bi ara ben takıldım ama sonrasında lol oynamaya başladım. çok aktif olmamakla hala seafarers'da oynuyorum.
janis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bir zamanlar Red Guard 'ta oynuyordum. 15-20 kişiyle 30-40 kişilik zerglerin içinden geçerdik. Hatta Iron çok çekmiştir bizden :)
Öne çıkan mesajlar