Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi bu runuo da keg nasıl boşaltılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sıkıldım. hırsız açayım dedim 0,5 snoop da 3 kere criminal oldum baydım. gittim archer app açtım ama 3 adam olmayınca hem öldürüp hem lootlayamıyorum (ne güzel 200 küsur scroll lootlayacaktım). bu bakımdan ya hırsız karakter varsa verin eğleneyim. ya da 2 app karakter açın da "öldür kes lootla" yapalım lortum plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 benim evi refreshledin mi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 galba 1 veya 2 kez evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 oynuyorsan sorun değilde bırakacak falan olursan sökeyim ben onu yazık günah 600k çöpe gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hmmmm. sen sök onu. girmem fln nolur nolmaz. ayrıca 560k asdasd. aynından ben de aldım olmadı onu kurarım bir yere. ya da ver 2 sini de satayım üstüne para koyup bişey yaparım ben onlarla askdjasjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 özenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yok be mori ucuza sattı kaptım hemen. saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 mori'de 2 story villa yok muydu http://uo.stratics.com/homes/images/twostoryvilla3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 eveet seninkiyle aynı değil mi o. hmm neyse işte ya. ondan var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 teheeeeyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ne var arkadaş. baktık senin eve gelip. bir girişi çitliydi o kadar. gözüm mü bozuk ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 oynamayacakların sokulmus evleri alınır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 manve said: brit banktayim abi, ilk gelene guild anahtarini veriyorum, en guild master benim asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ne guildmiş be, elden çıkartılamıyor. Lanetli midir nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ya tamam verin kaleyi guildi. onları da söker çantaya koyarım. geçen gün rahatolremzi veya benzeri nickli ("rahatol" kısmı kesin) bi tip guild ve kale satıodu. dün gördüm altında unicorn vardı asljdaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Bir düz voryır kasalım dedik, pk oldu boxta skiller bitmeden sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ben öle atsız pk boxta pk olmuş adamı kovalayıp kesemediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 guards diye bir kelime var yetemeyince asdlşkja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 İlla online mı durmak gerekiyor bu kill düsmesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 .forgivemysins yazabilirsin ama 1 defaya mahsus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 online durmak gerekiyor evet. içim dışım res scroll oldu satmaya üşeniyorum şu an o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Dün 13k res scroll sattım, çok bayıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi cantaya daha fazla alıp afk olmanın yolu yok mu? easyuo ghostmouse falan bisiler yapıp gece boyu kasmasını saglamak lazım ya. 300 300 alıyorum cantaya bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Pyro said: Dün 13k res scroll sattım, çok bayıktı. senin başka işin yok mu abi kim dedi o kadar bas diye ne yapacan yani o kadar parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar