Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 chain lightning diyince aklıma brit mezarda bi binanın üstüne çıkmış chain lightning spamleyen illuin rud geliyo oyuna da yeni başlamışım, nerden bileyim öyle şeyleri. çatır çatır ölüyodum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ben en çok an ex pora gülüyodum ticaret yapılırken birinden binek alıyosun mesela an ex por atıyodu 2. kişi. bankaya atamıyodu adam hırsız alıyodu bineği guards yiyordu. ölen adamdanda 3.kişi alıp bankaya atıyodu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 http://blog.pressly.com/wp-content/uploads/2013/10/oceans-11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Aluriel said: guildi vereyim birinize artık oynayamıyorum ben pek brit bankın oraya gelin ben aktif olarak oynuyorum 8 yillik tecrubem var, bana devretme sansin varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 alu ver gitsin abi adama. napcan sen gültü oynamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 calvaria said: vasıfsız kim ya bizden britti chain lightning attı bankanın yanında :) başınıza şimşekler çaktırırım. evinize ateşler salarım.. vasıfsız benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Hafta sonu Mac OS'ta takılmak durumunda kaldığım için oyuna hiç giremedim. Nedir şimdi Kubat Damage'deki son durumlar? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 5 kişi var guildde işte 2 kiside studet kolluk destarddaki npc den düşen gövdelik.3 kişide pot dolduruyor öyle atarlı bir guild gir pişman olmazsın.Gate açarmısın minoca desen mage yok öylede haşin bir paticik guildi bilaeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 calvaria said: birde oyunu bırakanlar guild castle da ki strongboxlarını kaldırsalar tam süper olur Janus hala aktif karşim, niye kaldırıyorum str box ımı vs. Dolu hep içi onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yildirimokur said: Aluriel said: guildi vereyim birinize artık oynayamıyorum ben pek brit bankın oraya gelin Nick ne senin, bankadayım ben şu an. ahah günler sonra guildmasterın kim olduğu belli olmuş:D ne catze ne wolas ne de nolax :D 2 günde bu kadar 2 guildmaster nasıl değişir abi yaX( Ee kim şimdi guildmaster gençler girelim artık şu guildeX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 brit banktayim abi, ilk gelene guild anahtarini veriyorum, en guild master benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kimler devam ediyor bi liste yapmak lazım, kullanılmayan karakterleri paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 manve said: brit banktayim abi, ilk gelene guild anahtarini veriyorum, en guild master benim Dallas sezon 2 Aluriel'den gmliği alan manve bakalım ne kadar kısa sürede gmliği başkasına devredecek. Ben devam ediyorum...:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 RaidenXelRu said: Aluriel said: guildi vereyim birinize artık oynayamıyorum ben pek brit bankın oraya gelin ben aktif olarak oynuyorum 8 yillik tecrubem var, bana devretme sansin varmi ? Aktif oyuncuya verinde bizde girelim guild... Raiden ın adaylıgına benden +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 xhi said: yildirimokur said: Aluriel said: guildi vereyim birinize artık oynayamıyorum ben pek brit bankın oraya gelin Nick ne senin, bankadayım ben şu an. ahah günler sonra guildmasterın kim olduğu belli olmuş:D ne catze ne wolas ne de nolax :D 2 günde bu kadar 2 guildmaster nasıl değişir abi yaX( Ee kim şimdi guildmaster gençler girelim artık şu guildeX( fuıyfr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 az önce girdim baktım rootmuş gm gidin ekşiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 birileri eşşek şakası yapıyor herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi aluriel baştan beri aynı şeyi yapıyor hala yiyenler var sdflkjsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 hahahaha dsflsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 su gm ligi devretsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Uni lerden birine paslarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi gelen gelsin hep onlineım yan karakter vs varsada alayim guilde, anahtarda var kalenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 mumble a da bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Pyro said: Uni lerden birine paslarım. satildi onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Şu an pvp turnuvası var, haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar