reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ben eve accountlarını satmak istiyorum ya, aklımı kurcalıyorlar satıp kurtulayım bari. ama sonra 40 yaşıma gelince etrafta oynanabilir tek oyun eve kalacak yaşıma göre o yüzden bekletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 das bende bir gün evlenir çocuğa karışırsam diye tutuyorum, sıfırdan eve başlama fikri direkt başlamamaya eş değer. oynamadım çok ama aylarca skill kastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 dusuncelihayvan said: valla sevinirim :) Akşam girerim oyuna. Moonglow'da takılıyorum kuzey magery'e gidiyorum orada blank scroll oluyor. res scroll ile para yapıp daha efektif bir char kasmak lazım pvp için. Pure mage zor olacak gibi. tmm özel msj atarsın.burdaysam bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Bu ne abicim? Yil olmus 2014 skillerin calismadigi server'da UO oynamaya baslamissiniz. Cakma serverda Wow oynayin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bingildak said: abi ben o kadar para yaptım, o parayla gear stoklayıp şuursuzca pvp yapacaktım. karaktere necro kasarken 100 int yaptım, 25 dex kaldı. macroda nasıl olduysa karma grisi oldu. karma grisi olunca haliyle stat arttıran enstrümanlara gidemedim. . şu derdini söyleseydin, sana çalgı alıp evine koysaydık ya bu kadar kendini yediğine yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 her enstrümanla her tıkladığında stat geliyor mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Bazen 1, bazen 2, hatta bazen 3 (lag varsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Lan olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ben newbie bölgesindeki özel zannettim zaten her stat için ayrı enstrüman vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 özel zaten her davulla gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bingildak said: ben newbie bölgesindeki özel zannettim zaten her stat için ayrı enstrüman vardı her stata özel çalgı da olsa 4 çalgı alır gelirdik olm satılıo hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 abi satılan özel çalgı değildir bildiğin musicianship enstrümanıdır. newbie bölgesindeki editlenmiş bir şey. direkt stat veriyor tıkladığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 newbiedeki farklı. npcnin sattığı her tıklamada arttırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 newbiede bulunanlar özel çalgı aletleri, her tıklamada stat gelsin diye ayarlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yahu ne fark eder arkadaş. deli misiniz divane misiniz. ben britteki çalgılarla yaptım, uoloop --> f1 --> 500ms 5 dkk özel olsa ne olur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 özel olunca 30 saniye sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bide kendini özel hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 abi yürü git. adama çalgı alın da stat kassın. böyle saçma sapan bırakıo gidio fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 özeli varken bence gidip almasına hiç gerek yok. girişte mavi büyülü bir kapı var gir abi oradan, hemen solda özel çalgı aletlerine tıkladığında ayarlarsın statları. diğer türlü musicianship skilli gelecek ve 1000 kere 0.1 düşürmek yerine oyunu bırakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bingildak said: ne kaldırıcam abi al senin olsun enteresansın ha evi satmam - sende 2 haftaya bırakıcaksın zaten bırakırken red e verirsin, unutma atlama ama BAĞAVİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Certhas said: özeli varken bence gidip almasına hiç gerek yok. girişte mavi büyülü bir kapı var gir abi oradan, hemen solda özel çalgı aletlerine tıkladığında ayarlarsın statları. diğer türlü musicianship skilli gelecek ve 1000 kere 0.1 düşürmek yerine oyunu bırakacaksın. bingildak said: macroda nasıl olduysa karma grisi oldu. karma grisi olunca haliyle stat arttıran enstrümanlara gidemedim. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ayrıca skill kilitlenebiliyor bilmiyorum haberiniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 necro kasıyorsanız karma crim'i oluyorsunuz bi müddet sonra, mezarda lich lord lich keserseniz düzelirsiniz cok cabuk, ya da pk arkadasınızı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bingildak, olmadı karakter açarım, senin mavilerden birini kese kese pk olurum sen de onu kesersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar