loop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Event olursa haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 tactics nie artmıo la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Benimde artmıyor, taktiği daha düşük birine vurmak lazımmış galiba.. koyunda inekta artıyor ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Dworgian said: ayrıca pure warrior oynayacak varsa gelsin yaparız set bitane aldım oldcopper 10k ya ABİ SİLAH BUILAMIYORUM delircem baya bildiğin iron silah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 aha bone oyunda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 hangi bon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 since 1999 diye yazi cikiyor da benim anlamadigim nebula 2001 de acilmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 beyler recall var mı kımsede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Voys said: since 1999 diye yazi cikiyor da benim anlamadigim nebula 2001 de acilmadi mi? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 canon ball nasıl yapılıyor beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 atlarken bacaklarını kendine doğru çekiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ya cıdden ne gerek bu cannon ball ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Sulu bir ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeinax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Beyler Guild Alımı için kiminle görüşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 şaka maka iyi kalabalık lan gült. bikaç güne adam gibi düzenli baskınlar yapsak serverı ağlatırız. hepimiz pk olalım bence sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bonec yaw bu arada bowcraft karakter açtım ÇÜNKÜ ARROW YOK AQ ama nası yapıcam bılemedım? odun falan kestim ama? sonra nereye tıklıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 daggerına çift tıkla odunlara tıkla oradan shaft yapacaksın sonra gidip kuş türlerini keseceksin ki yew sürüsüne bereket var kestiğin kusları daggera çift tıklayıp kuş cesedine tıklıcan 50ye yakın feather verecek. sonra tekrar dagger çift tık odunlar(yada shaft) oradan da arrow sececeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 eyw imitasyon çeto var bitane oyunda bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 aynen o imitasyonu bugun ben de gordum oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 voys kendisine yönelik suçlamaları profesyonelce dodgeluyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bu yamutsu dungeon neymiş arkadaş allah belasını versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yalnız bu görevler süper lan 3 tane yapabilene kadar (ninja looterlar saolsun) mf yi gmledim lol. ödüllerde güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Suark said: Dworgian said: ayrıca pure warrior oynayacak varsa gelsin yaparız set bitane aldım oldcopper 10k ya ABİ SİLAH BUILAMIYORUM delircem baya bildiğin iron silah ya. bu akşam oyuna girince mumble a da girerim, oradan beni bulabilirsen sana silah da yapalım set de vereyim. iron şu an questlerde de kullanıldıgından pahalı ve rare maden malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Tenekeadam said: canon ball nasıl yapılıyor beyler Saeros said: atlarken bacaklarını kendine doğru çekiyosun Tenekeadam said: ya cıdden ne gerek bu cannon ball ıcın Pyro said: Sulu bir ortam. Well played :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 minocta birileriyle konuştum 3-5 yaptıda. Abi bu saçmalığın daniskası ya. Bu arada ben bulduğum +3 baltadır mızraktır guilde bırakayım diyorum. Bana mf ler lazım +3. bide tactics nası kasıosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar