loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Garip, hint fakiri gibi oturuyor yine Brit bank ın orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bir kerede full spellbook yapabiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yapamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sayın crafter arkadaşlar: bol sayıda quarterstaff 5 adet full iron plate set satın almak istiyorum var mıdır satan ayrıca : http://forum.nebula.web.tr/index.php?topic=10110.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 iron plate yerine old/dull/copper al daha raaht edersin. daha ucuza da satarlar hem. iron herkese lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yaparız akşam bıngıl. tinker bs gm benim. imkanın varsa log, iron ingot ayarla. yoksa da hallederiz akşam. edit: haa carp lazımdı lan. yok daha 50 fln carp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 olsun abi sen bana renkli metal set yap 3-5 tane ne kadar istersen vereyim quarterstaff'ı başka biri yapabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 go go go necro 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: olsun abi sen bana renkli metal set yap 3-5 tane ne kadar istersen vereyim quarterstaff'ı başka biri yapabilir belki abi renkli metal set yapamıom ingot lazım. çıkaramadım daha malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 şu an elimde silah varken curse weapon atabiliyorum, eğer diğer büyülerde atılıyorsa ne kadar renkli renksiz set varsa alırım atarım köşeye pvp için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Necro scrollu ne kadar? Kasayım diyorum da nereden bulacağız vs. dert hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 dragon vb. moblardan düşüyor en üst tier ancient wyrm ve inferno diye bir şeyden düşüyomuş haliyle pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Farm sistemini daha aktif etmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: olsun abi sen bana renkli metal set yap 3-5 tane ne kadar istersen vereyim quarterstaff'ı başka biri yapabilir belki Old cop, copper, bronze setlere total kac verirsin yigt savasci :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sen koy abi fiyatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Taam vendorlara gidip bakar oradan indirgerim mantikli tutara. Bir adet evim olsa beles de veririm de ortak kale vs haric bir evim olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 archer warriorda çift el arm/disarmda bow durcak, tek elde de tek elli silah olur. ama mesela mf kastın, çift elli silahla vurmak istiyosun ama arada oka geçmen gerekiyo. napacan? hiç archer oynamadım. oynadığım warlocklarda da silah çakışması yaşamıyodum böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 tailoru kastim onun mage'ini bitiriyorum mage rob spamlamaya başlıcam ayrıca tame kasiyorum lamalari spamlamak için 60tı di mi .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi düşüncem şuydu: "ulan başlarken resist'e vermeye gerek yok, nasıl olsa firefield ile kasılıyormuş, atar kasarız rahat rahat, hızlı hızlı" dedim. karakterin herşeyi bitti necro ve sprit dışında, spirit zaten makro işi, necro'nun scrollar yok. bari dedim resist'i kasayım. firefield attım, karakter içindeyken, yandaki bilgisayara uzanıp macroyu çalıştırana kadar karakter yanarak öldü. bu ne len böyle. saniyede 12 falan tickliyor lan, hatta saniyeden daha hızlı, saniyede 2 kere tickliyor falan olabilir. 2 karakter heal ediyor, ı ıh yetmiyor. 3 tane full healingli adam timing ile belki... çok fenaymış. poison field denedim skill gelir mi diye, o da deadly vurdu ya. atan karakter 80 magery, 0 poisoning. fieldler biraz saçmalamış sanki asdasd. pvm'de iyi iş yapar gibime geldi bakalım deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Aksam ben poison kasicam. Healerin varsa resist oyle kasabiliriz. Ya da imporlarim seni tum gece napalim Poi sifir su an 30 teachleyip 60 a kasicam. Ama magery 85 eva 65 fln ne kadar vurur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 im por'la gelmiyor anladığım kadarıyla belli bir seviyeden sonra. kuzen 50 ile başlamış, benim karakterde 30 idi. fireball atıyorum (aoe vuruyor bu arada çok iyi) bana resist geliyor ona gelmiyor hiçbir şekilde ama firefield'den alıyor. şu an fireball atarak ve diğer karakterlere healing kastırarak 46 yaptım, tahminim 50'den sonra magic arrow ve fireball vermiyor sadece firewall ve 5. circle üstü veriyor. aksini bilen varsa paylaşsın plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: abi düşüncem şuydu: "ulan başlarken resist'e vermeye gerek yok, nasıl olsa firefield ile kasılıyormuş, atar kasarız rahat rahat, hızlı hızlı" dedim. karakterin herşeyi bitti necro ve sprit dışında, spirit zaten makro işi, necro'nun scrollar yok. bari dedim resist'i kasayım. firefield attım, karakter içindeyken, yandaki bilgisayara uzanıp macroyu çalıştırana kadar karakter yanarak öldü. bu ne len böyle. saniyede 12 falan tickliyor lan, hatta saniyeden daha hızlı, saniyede 2 kere tickliyor falan olabilir. 2 karakter heal ediyor, ı ıh yetmiyor. 3 tane full healingli adam timing ile belki... çok fenaymış. poison field denedim skill gelir mi diye, o da deadly vurdu ya. atan karakter 80 magery, 0 poisoning. fieldler biraz saçmalamış sanki asdasd. pvm'de iyi iş yapar gibime geldi bakalım deneyeceğim. napıyosun abi? in por ylem atıcan kendine resist için. aslında resist baya kolay kasılıyo. sen resistle spiriti aynı anda kas işte. @dworgian innox resist vermez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben 97.2ye kadar kendime in por atarak kastım. gerisi actionda gelir nasılsa diye bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ok aksam denemeler yapariz. En olmadi bir dmg bir heal giderek kasilir. O resist kasilmali sonucta bir yolu vardir kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 vermiyor poison denedim, im por diğer karakterle attım gelmedi abi? kendine mi atman icab ediyor acaba gain için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar