Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Falanlar filanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 pis herif ben açacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben çoktan açmıştım üşendim kapattım 30 dakka önce şükredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dartanian said: Ya abi bişey sorucam size bu dragondur balron tarzı yaratıklardır nasıl kesiyosunuz? Alet büyüyü geri çevirir diyo duvar at sıkıştır arkadan deprem atmaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 deprem kaç vuracak abi, kaç hpsi var bu mobların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 poison+sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bilmem, ama büyü atamadığını söyledi öyleyse karşısına geçip tek başına kesemezsin. 2 kişi olsanız belki energy bolt yiyorsa spamlanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 poison'ı cure etmeleri lazım, eskiden öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yahu vendorlar neden silah satmıyor? mantığı nedir? quarterstaff alacam, mf silahı alacağım vendorda bir tane silah yok sadece dagger satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Uzun zamandır oynamıyorum ancak manasını bitirip kesmek gerekiyor energy field çekip arkadan blade spirit spamlayın onları dispel ede ede manası bitecek ondan sonra bir demon summon edin birinci demonu keser ama ikincide yatar, tek başına kesmesi uzun sürer ancak 2 - 3 kişi gidilirse maksimum 10 dakika da kesersiniz, en azından eskiden böyleydi bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: yahu vendorlar neden silah satmıyor? mantığı nedir? quarterstaff alacam, mf silahı alacağım vendorda bir tane silah yok sadece dagger satıyorlar. craft piyasasını canlı tutmak için abi o. ilk çıktığı zamanı bile hatırlıom baya sıkıntı olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 craft'ı promote etmek istiyorsan exceptional sistemini getir abi default silahları neden vendordan kaldırırsın ki... skill kasacam diye fellik fellik bs karakter mi arayacağım asdsad off ki ne off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Akşama fencer warlock kasmaya başlıyorum. Büyük ihtimalle skill cap 100 poison, fence, tactic, anatomy, resist 80 heal mage 40 da medit olacak. Bunlardan en zor artanları hangileri? Onları 50 açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abbovvv necromancy kitabı tek scrolla geliyor vendordan, diğer bütün scrollar dragon ve benzeri şeylerden düşüyor, uğraş dur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 cihant said: Akşama fencer warlock kasmaya başlıyorum. Büyük ihtimalle skill cap 100 poison, fence, tactic, anatomy, resist 80 heal mage 40 da medit olacak. Bunlardan en zor artanları hangileri? Onları 50 açayım resist heal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 cihant said: Akşama fencer warlock kasmaya başlıyorum. Büyük ihtimalle skill cap 100 poison, fence, tactic, anatomy, resist 80 heal mage 40 da medit olacak. Bunlardan en zor artanları hangileri? Onları 50 açayım öyle yapma derim skilleri ama yapacaksan da sanıyorum resist zor kasılıo. anatomy heal birlikte gelio. magery medit birlikte gelio, fenc ve tactic birlikte gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 spirit speak nasıl kasıyoruz, kullandığımda "gerek yok kardeş" diyor. ne durumda gerekli oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 etrafta ceset olması lazım BeIlow said: Ben farming kasmaya gidiyorum. Rare dye yapıcam beilow farming bende kasayım dedim ama farm yok sanırım serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Hmm bakayım bi ona millet rare dye filan satıyor paso. Olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dworgian said: cihant said: Akşama fencer warlock kasmaya başlıyorum. Büyük ihtimalle skill cap 100 poison, fence, tactic, anatomy, resist 80 heal mage 40 da medit olacak. Bunlardan en zor artanları hangileri? Onları 50 açayım öyle yapma derim skilleri ama yapacaksan da sanıyorum resist zor kasılıo. anatomy heal birlikte gelio. magery medit birlikte gelio, fenc ve tactic birlikte gelio 50 resist 50 poison aç zor artma diye bişi yokta poide makro biraz yalan resisttede healer bulmadan yalan ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 var. sitede sistemler bölümünde detayları bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dworgian said: cihant said: Akşama fencer warlock kasmaya başlıyorum. Büyük ihtimalle skill cap 100 poison, fence, tactic, anatomy, resist 80 heal mage 40 da medit olacak. Bunlardan en zor artanları hangileri? Onları 50 açayım öyle yapma derim skilleri ama yapacaksan da sanıyorum resist zor kasılıo. anatomy heal birlikte gelio. magery medit birlikte gelio, fenc ve tactic birlikte gelio Nasıl yapmalı skill capi? Necromancy fln diyorlardı yeni sistemde gelen ama o da warlocka yaramaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Şurada yazdı arkadaş http://forum.paticik.com/read.php?65,7372931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 BeIlow said: Hmm bakayım bi ona millet rare dye filan satıyor paso. Olması lazım ticketla galiba onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: spirit speak nasıl kasıyoruz, kullandığımda "gerek yok kardeş" diyor. ne durumda gerekli oluyor ki? heal gibi. canın %100 ken atamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar