KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 tek maça basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Absolut said: Yarısnıı yurtdışına çıkarır yarısnı burada bankaya yatırıp ömür boyu faizi ile yaşarım yaşatırım. Aynen böyle galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Marsa gider koloni kurup başına geçerim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Şu nimet ablanın sitesinden bilet alan oldu mu daha önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paticiği satın alır tüm kullanıcıları iman sahibi kimselerden seçerdim.. Diğer kullanıcıları yıldırma politikası izlerdim Tayyeap bıyığı bırakırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kermit said: 4 tane tam bilet aldım. bütün biletlerime büyük ikramiye çıkacak. hissediyorum. baya büyük çıkacak panpa hazır olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 İzlanda'ya yerleşirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 O kadar çok parayı harcayamam lan ben , karıma veririm o gitsin harcasın. Ben tırt bi dükkan falan açarım 'emlak' falan ayağına , bütün gün orada oyun oynarım. edit : bi de 'anneye babaya ev araba , kendine-karına ev araba , kayınvalide-pedere ev araba' klişesini yapmadan geçemem elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 inyormaynd said: Şu nimet ablanın sitesinden bilet alan oldu mu daha önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bi kanalda noterli çekilişi olacak mı bunun lotolar gibi mi yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 paticik i reklamdan kurtarırım dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 satılan yalımı geri alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Aha aklıma geldi , direk bitcoin alım satım sitesi açarım , böyle atlantik okyanusunda falan tarzı kanunların çok işlemediği bir yerde yapar kimseye kimlik mimlik sormadan çatır çatır alım satım yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ispanyanın fln güneyinde butik otel alır en güzel odasına yerleşirim.ömrümün sonuna kadar müsteri gibi takılır para yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 nasıl yerim var ya. çatır çatır böyle tek tlsinin hakkını vererek. zaten ilk bi kutlama alemi yaparım orda bütün para biter sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ertesi günü saat 10.00 da dükkanı açarım... Bana ne paradan hacı, ben esnaf çocuğuyum, işime bakarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yılbaşı ikramiyesinden fazla mı kazanıyon bi günde. vay be. ne adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paticik'i satın alıp, bingildak ve black-ice'ı TW yapcam. Sonra vurcam kırbacı vurcam kırbacı. dreagh sana zırnık yok. vinghtor, seni de bunların başına "başpati" olarak atayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 paticik i en son acılı dürüm karşılığı* satıyorlardı ne gerek var 10m harcamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hakkaten paticiği kaça satarlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 100k dolara satarız patiyi. 33k 33k paylasırız dyna nedanko ben oh :D kalan 1k dolarıda orcuna veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hah bunu demeyeydin iyiydi, birazdan sequo ben alıyorum yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sequo alırsa blak aysın fotoşoku gerçek olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 iş kurarım. ne olduğunu bilmiorum. bir de ev ve araba alırım. tabii 2 aileye de destek çıkmak lazım biraz. bir miktar da bağış. bitti işte edit: bilet çeyrek, 12.5m e göre hesaplıyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ramocan said: Ertesi günü saat 10.00 da dükkanı açarım... Bana ne paradan hacı, ben esnaf çocuğuyum, işime bakarım... Azalarak bit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar