Konn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Rai belki "elli" diyemez "potion"a peyşın "immune" yerine imnu der ama o kadar ağır itham edilecek birşey yapmaz benim neznimde. asgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 axedice said: Vay be adam metoda geçeli daha 2 gün oldu hemen kötülemeye başlamış eski gültünü. Hem de ne kötülemek.. Karandinin patide hesabı yok mu, bi gelip cevap verse bu sert ithamlara. Çaresiz ve ikiyüzlü değilim, hırs ve kişisel menfaatlerim uğruna insanları satmıyorum dese. Diyebilir mi? Catasta kalıp bu yorumlara cevap verebilecek kimse kalmadı mı? Çıktı da kötülemeye başladı diye bir durum yok. Zaten çıkma sebebim bu oldugu için bunlar konuşulmadan çıkmadım kimse yanlış birşey düşünmesin. Arkasından konuşma gibi bir durum da yok. Ahmet guildin isim olarak devamı tabi ki gm'e baglıdır farklı düşünmüyorum. Evet guilde giren çıkan adam da çok oldu her zaman. Ragefreak gibi veya Miraul gibi çok adam girdi çıktı demeni de uzak kalmana baglıyorum sanırım 6 yıldır falan raid yapmadın bizimle. Catası yöneten kişiler top30 a girdikten sonra hiç degişmedi. Miraul hep buradaydı, aynı şekilde ragefreak de. Kalksın desin bunlar yokken ben şu contentte şu rankı aldım diye, diyemez çünkü yok öyle birşey. Karandin 9 yıldır gm ilk 4 yılını rank 15000 lerde geçirdikten sonra Sihirli degnek ile tek contentte 30. olmadı. Neyse dedigim gibi gerçekten bize uzaksın, olayın iç yüzünü bilsen karandini savunacagını zannetmiyorum Ahmet, ara pyrosu biraz anlatsın sana olayları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bu pyro, milletin paralarını alıp çalıntı gametime satıp sonra blizz sistemi patlatınca iade etmek yerine kıbrısa kaçan pyro mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 yok la Pyros, yani Victusa, pyroyu karıştırma. Bana sürekli sen miraul falan birlikte oldugumuz sürece yanımıza 20 tane sıgır alsak ilk 30 a oynarız derdi. Hodri meydan tek başına yapabilecek mi, ortamlarda ilk20 iddiasıyla dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Yetkilerden bir aciklama bekliyoruz en kisa zamanda, kim kiminle birlikte Catas'ta? Ben olaya yabanci kaldim biraz cunku Samsun da sanirim namus dedigin sey anca olsa olsa sulukile de dansoz olur gibime geliyor. Hakikat ve seref timsali Garandin ne yazik ki zurriyetine yenik dustu en sonunda, hic aklima gelmezdi Catas'in bu hallere bir "hanimefendi" tarafindan dusurulecegi. sevgili mösyö Cürgü'ye burdan artik guildi disband etmesini tavsiye ediyorum bu expansiondan sonra, catasta guzel zamanlar gecirmis insanlarin hatiralarini yaptigi hareketlerle iki paralik duruma yeterince dusurdu. Claustrofapfapia ekibinin bir kismiyla guzel bir birliktelik icin girmeleri de asikar tabi, ne de olsa karandin jargonunda her zamanin guildin piyonlara ve kullan-atlara ihtiyaci olucak. Bayiliyorum boyle dramalara ve hergun yeni sacma sapan yapilan hareketlerle malzeme verilmesine. Ha bu arada hashtagde belli #seniTRBestyaptirmayacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 10 yillik guild bi female yuzunden mi bu hale gelmis. Gerci 600 yillik osmanli da ayni nedenden ötürü parcalanip gittiydi. Dunya kadar malin olucagina.... Boşa dememisler yani. Hahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 vay karı dramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Claustrofapfapia bu elemanlar daha öncede catas a girip çıkmadı mı?Ben mi yanlış hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 vay anasını catastrophe damı patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 damı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Adamlar ilk 20 ye girerlerse bomba olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 micha nerde, biriniz cagırın da eglenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mec said: kim kiminle birlikte Catas'ta? Ben olaya yabanci kaldim biraz cunku Samsun da sanirim namus dedigin sey anca olsa olsa sulukile de dansoz olur gibime geliyor. Hakikat ve seref timsali Garandin ne yazik ki zurriyetine yenik dustu en sonunda, hic aklima gelmezdi Catas'in bu hallere bir "hanimefendi" tarafindan dusurulecegi. Şu kadın olayını biraz daha açalım. Akşam bilgi alır öğrenirim diyenler hiç bi bilgi getirmemiş. Kim bu kadın, güzel mi, kimler birbirine girdi de gültü dağıtacak hale geldi iş? Bence şu anda en önemli soru kadın güzel mi değil mi hatta, çünkü koskoca catasın bir patates yüzünden dağılması gerçekten büyük bir hayalkırıklığı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 bence miraul yanına 20 tane good men alıp catastrophedan iyi guild kurar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 250 > Catastrophe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Sparkcaster said: bence miraul yanına 20 tane good men alıp catastrophedan iyi guild kurar Suan zaten all caps, son flash cilek transferleriyle acik ara catastan daha ustun bir dps kadrosuna sahip oldu arada resmen 2 gomlek fark var ve bu düşünülenden cok çok daha onemli bir faktör. Catasin yarisi kadar falan raid yaptiklarini duyunca üzüldüm. Çünkü onlar kadar olmasa da, en azindan yakin raid saatlerinde hersey daha net gozukurdu. 6.5 yildir az biraz tanidiysam karandini, suan rezil olmamak icin raid saatlerini arttirmaktan nolife raid yapmaktan bahsediyordur lorezapami gazliyordur boyuna. Gerci guildi eski bl'deki aile yonetim yapisina sahip guildlere cevirdigi için, raidlerin kacta bitecegine artik karandin degil yanindaki kezban karar verir. Raidi erken bitirmek icin cok pis yollara basvuruyormus, cok bel altina vuruyormus karandin, hatunun eski sevgilisi öyle anlatiyordu. Bunca yil bu guild icin birlikte ugrastiktan sonra, o dönem sadece yanindaki kezban beni istemedi diye yalan dolanlarla, sudan bahanelerle, arkamdan iftiralar atarak karalamalar yaparak bana soz hakki tanimayarak, milleti de kendi yalanlarına inandirip alet ettin (meger sebebi sonradan ortaya cikti kezbanin sana ne vaat verip aklini aldigi) Guildden cikmami vazgecip birakip gitmemi sagladin bir sekilde. Gozumu actigin icin tesekkur ederim. Şimdi sen dantery ve concikle raid yaparken ben kuznam ve sparkugzla raid yapiyorum. Hayat boyle garip birsey iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Raidi erken bitirmek için nasıl belaltı bir yöntem olabilir ki 8-) Ha bide karandinin eski sevgilisi bunları sana neden anlatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Beyler! axedice'ın dolduruşuna gelmeyin, sonra üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Yahu dur bi dakka araya girme sen, belki de ragefreakin gültten ayrılma (atılma?) nedenini bulduk, adam karandinin (eski) sevgilisiyle birlikte olmuş içerden geliyor bütün bilgiler. Anlat ragefreak dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 axedice said: Yahu dur bi dakka araya girme sen, belki de ragefreakin gültten ayrılma (atılma?) nedenini bulduk, adam karandinin (eski) sevgilisiyle birlikte olmuş içerden geliyor bütün bilgiler. Anlat ragefreak dinliyoruz Cus oyle birsey yok sallama ulan ayi. Yukarda anlattim ic yuzunu. Ama kiz guildden birden fazla kisi ile yatti ve fuckbuddy oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ouch! E peki karandinin yanındaki kız niye seni istemiyor? İşi gücü bıraktım bu topiği takip ediyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 guilde mi girecen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 death and taxeslamış kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 axedice said: Ouch! E peki karandinin yanındaki kız niye seni istemiyor? İşi gücü bıraktım bu topiği takip ediyorum şu anda Aksama raidler basliyor daha uyumadim is yetirsitmeye calisiyorum, bi yandan da sana drama yetistiriyorum anasini satiim. Guilddeki lafi geçen soz sahibi insanlarla asla bir munakasa durumunda galip gelme sansi olmadigi icin, daha yüksekte olan insanlari kafaliyarak carpistiriyor genelde. Hatunun nasi bi hatun olduğunu ve rewardlarin ne olduğunu herkes biliyor. Raidde bir lafina falan alinip uyuz olmasi veya sesini sevmemesi yeterli bunu kafasina koymasi icin. Daha once benzerlerini baskalarina da yapmisti Sanktoraya falan da. Lorezapam daha once catastan kick yediginde (haketmisti sonuna kadar orasi ayri) orda da bu bas rollerde yer almisti, simdi denize dusunce yilana sarildilar tabi ve bu çaresizlikleri isin bu boyutlarini bilenlerde acima ile gulme arasi bir etki yapıyor. Benim ardimdan miraula daldilar, kanser gibi guildin icinde adeta. Tabi en sonlarda gozu karartip miraul ve ragefreake dalabilmek icin karandine vermeye baslamis tabi baska neler var bilemem. Bakalım bi sonraki hedef kim, topun agzinda kim var. Suan hatun zirveye oynadigi icin herkes potansiyel topun agzinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 abi kız yüzünden nolmuş ahaha noob musunuz sene 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar