eldar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 2. sezona göre çok daha iyi şimdilik. İlk sezonun flashback'li anlatımını taklit etmişler. O da hoşuma gitti. Yalnız hikayeyi anlatırken izleyiciden biraz fazla şey saklıyor gibime geldi. Bu da, hikaye zayıf da böyle mi sürükleyicilik kazandırıyor sorusunu aklıma getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Daesu said: ilk sezona geri vites atmışlar direk tipler bi kasıntı geldi başta ama alıştım heralde sonradan, güzel başladı ben de oyle hissettim. ilk bolumde dozaji kacirmislar. anlatimi bunyem sindiremedi. onun disinda her sey keyifti. ozune donmesi basli basina keyif zaten. gecmis marsmelov'dan gunumuz marsmelov'a gecisler 1-2 yerde o kadar guzeldi ki sonrasinda ayni stilde baglanmadigi zaman hayal kirikligi yaratti. Esh said: Guzel basladi. Demans da bi korku ogesi olarak sunuldugu icin mi neden bilmiyorum, boyle bi geriliyorum castle rock'in demans degil de alzheimer temali bir bolumu vardi. tam tarif ettigin. dizi tavsiyesi degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 la niye söylemediniz yönetmen jeremy saulniermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 o kim? bi de iki bölüm yönetmiş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 ismini bilmiyordum ama blue ruin ve green room (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 hold the dark da güzeldi bence ama fazla karmaşık mesajı diye beğenmemişti millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 onu watchliste almisim ama izlememisim. millet begenmediyse izlemek lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Spoiler her ne kadar sonu aşırı (gavurların dediği gibi) anticlimactic olsada bence sezonun geneline bakınca çok çok iyiydi 3. sezon. ama 8. bölümde ilk sezona atış yapınca arkada çok daha büyük bir komplo olan bir yapı bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 bircok sey onceden belli oluyor ama varis yolu bu kadar guzel oldugu surece sakinca yok. hatta son reveal sonrasi bile keyifliydi. gecen sezon belki ustun olan ogeler vardi ama bu kadar keyifle izlememistim. ikilinin dinamigi, her seyin buyuk bir gizemin etrafinda donmesi farzmis. Spoiler pizzaci yine dayanamis, the girl with the dragon tattoo'nun sonundan "esinlenmis" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Spoiler Guzeldi, sonunda çözdüğünü unutmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Ben de bitirdim. Güzeldi bana kalırsa da. Özellikle makyajlar muazzamdı. Biraz ağır ve sonu çok sürprizli olmasa da keyif verdi. Ama Rust reisi özlüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Jodie foster dizilerde rol almazdi sanki. Ilk sezonu bu sefer umarim yakalayan bir seviye olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 (düzenlendi) güzel duruyor sinematografisi falan bayılırım buzlu karanlığa. Nisan 13, 2023 goldbären tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 yazar degismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 (düzenlendi) kötü olma ihtimali var, karabuz teması dışında değişik bir şey yok gibi içinde. aynı cinayetler semboller kurbanlar vs. bir de afedersiniz dövmeli pirsingli rastalı zenciyi koymuşlar, kesin biri de daha çok afedersiniz h*binedir bunların. ama görsellik tatlış duruyor kesin bakarım. Nisan 13, 2023 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Izlenir her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 başlamış Night Country Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 (düzenlendi) Torrent harici nereden izlenecek bu? İlk 3 sezon digiturlte var ama bu da oraya mı gelecek acaba belli değil. Ocak 15, 2024 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar