Tori Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 shit tarantino picks on gibisinden bir twitter vardı 1- tarantinonun tarantinoyum ben öyleyse bişeye laf atmalıyım diye ikide bir yaptığı bu sktirboktan açıklamalar 2- random zombi/vampir dizisinden KARİZMATİK AKTİRİS diye ünlü olan yeteneksiz tipsiz memesiz ama interviewlerde bir ton attitudelu kara kuru karılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Kojiroh said: final Hoşçakal uzun adam Hoşçakal dertli adam :( :( ayrıca mesaj da çok üzdü lan. Bacılarımıza da üzüldüm. Frank abimizin bacı o kadar uyardı.. resmen iyi bitsin lan final diye dua ettim amk Ben sevdim baya finali. Dizi hiç baymadan izletti. :( http://cdn.theatlantic.com/assets/media/img/mt/2015/06/truedetective15_11/lead_960.jpg?1435358348 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ilk sezon iyi bitti bu sezonda iyi biter dedik,fena göt olduk bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 ginaly said: leonard cohen feat kıraç DFLDAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Build up deliverlamış, şikayet edenler my little ponynin 2. sezon finalini izlesin daha çok beğenirler xunn said: You can't chalk up all the dead ends and dropped plot threads and “important” people you barely see (like Stan, whoever the hell he is) and the seemingly retro-engineered relationships (like Vince Vaughn’s Frank and his henchman Blake) to "dream logic." fagwarrior disappoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Unironically a brony. D R O P P E D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Opinion discarded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Into the trash it goes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 axedice said: Build up deliverlamış, şikayet edenler my little ponynin 2. sezon finalini izlesin daha çok beğenirler Great argument fagtron, you sure convinced me with those hot opinions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Zaten tipin de benziyor http://4.bp.blogspot.com/-4cDoMuP1X4c/VdDN_MgjgyI/AAAAAAAAt2o/TCWhkNFh-8I/s1600/td23.jpg Çok konuşma oturursun elimin tersine.. Finalde bazı planları o kadar uzatmışlar ki ha şimdi gittiler şimdi gidecekler diye bekliyorsun devamlı. Kötülerin yaptıklarının her zamanki gibi yanlarına kalması sevindirdi, aynı gerçek hayattaki gibi hep kazanan taraftayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ani bızırides iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Finali şimdi izledim Ray'in son yaptığı çok saçmaydı ya, polisin dibisin, bütün eyalette aranıyosun ama çocuğunu son bir kez görmeye öyle rahat gidiyosun, no shit. Frank'in düşüşü de biraz zoraki olmuş gibiydi ya, tamam meksikalılardan bi pislik geleceği belliydi de bu kadar ağır bi şey kimse beklemiyodu. Ama kötülerin yaptıklarının yanına kar kalması iyi oldu, yaşasın kötüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Ben de yeni izleyebildim. Bana kalırsa bölüm bazında çok çok iyi bölümdü. Hatta final olarak ilk sezondan daha iyi bir final bölümüydü. Ama tabi Rust reisi özledik. Overall olarak bakarsak ilk sezondan iyi değildi ama son 3-4 bölüm baya iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 4. Bolume kadar dayananildim 2. Sezona :( Deniycem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Dene dene. Mesela ilk 3-4 bölüm bildiğin isimleri filan takip edemedim karman çormandı kafam ama sonlara doğru iyice oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 frank semyon saçma sapan iyiydi, yıllarca "İÇİNDE FIRTINALAR KOPAN NOIR KÖTÜ ADAM" diye bomboş karakterler yapıp durdular, herif hepsinin ağzına ağzına vurdu resmen https://cdn3.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/3873552/true_detective_-_frank_left.0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Ocak 2019'da geliyor. https://www.youtube.com/watch?v=YpUznQds8p4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Hassikkomeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 bu sefer tek kişinin hikayesini anlatıcak gibi duruyor diğer sezonların aksine. true detective'in iyi yaptığı işlerden biriydi ikili üçlü karakterlerin hikayesini ve çatışmasını izlemek. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 yapimcilari 2. sezonun gozler kanatan boktanligindan sonra 3.sezonun yayinlanmasi icin eyup sultan'da cocuklara lokum dagitarak adak yapmis olmalilar. izledigim en kotu 25 dizi arasinda yerini aldi 2.sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 ilk sezona göre kötüydü. diğer dizilerle karşılaştırdğında hala daha iyi bir dizi ikinci sezonu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 _Rave said: bu sefer tek kişinin hikayesini anlatıcak gibi duruyor diğer sezonların aksine. true detective'in iyi yaptığı işlerden biriydi ikili üçlü karakterlerin hikayesini ve çatışmasını izlemek. bilemedim. exclusive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 bunu demek icin gercekten hic tv ile alakanizin olmamasi, siyah beyaz flash gordon'dan sonra bir sey izlememis olmak, komadan yeni cikmis olmak, evde ceken tek kanalin flash tv olmasi, hobilerin arasinda camasir makinesi izlemek gibi maddelerin bulunmasi falan lazim... pretentious tv yapimlarinin babasi 2.sezon. cocukken trt'de yayinlanan soap operalar bu kadar pretentious degildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 sanssizsansli said: Hassikkomeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar