arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Vingthor said: KAÇTA ÇIKIYO BU BE 5 gibi panpa. biraz önce veya sonra olabilir. community'deki jeff community ile dalga geçsin bence. troy'suz community bölümü izletiyorlar bize :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ben yatıyorum ya. 5 nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ne beşi ya hbo'da saat 9'da + 7 saat fark var etti 40 (45 dk bişey kaldı işte stream arıyorum bende) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 live stream'den izlersen evet internete düşmesi 5'i buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 stream ne abi dizimagçı mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://i.imgur.com/lp3MwN3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Patiunderground a 5dk sonra düşüyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 720p için vlc linki, http://green-oval.net/niggers/stream.pls http://client00.chat.mibbit.com/?channel=%23%2Ftv%2Fshows&server=irc.rizon.net reklam araları için /tv/ chat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 200mblik şeyleri 720p diye yediriyorlarya millete haha çok gülüyorum ayrıca açık açık paylaşmış adam BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 XX şikayet ettim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bitti :( marty'nin kayınpederini, karısını, kızını konu alanlar, zenci polislerin işin içinde olması falan milyon tane teoriden sonra iğrenç hillbilly ailesi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 "now take off your mask." yellow king de bahçıvanmış. önceden twist falan yok dediydi yazarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Bi an boşluğuma geldi spoilerı açıp ilk kelimeyi okudum. Marty. Bu topiği akşama kadar takip edilenlerden çıkartacağım. FAK YU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 katil geçen bölüm açıklandı daha ne spo korkusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=08CddEWzYnQ gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 sade ve güzel bitti be. arşivlik dizi oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 12/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 WE DETECTİVE NOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 carcosakeşke carcosa kısmı ayrı bir bölüm olsaymış. böyle biraz kovalamaca olsa, daha fazla kurban dekoru falan iyi giderdi. en keyif aldığım kısım tipini zktiimle olan gerilimli sahneler oldu. adam böyle leatherface gibi birşey çıktı zaten ahah keşke daha fazla olsaydı. angry river da carcosa referansı olabilir. rust'ın gördüğü uzayan gölgeler ve siyah yıldızlar carcosa referansı. bulutlar da oradan sanırım ama o ortadaki ışıklı girdap gibi zımbırtı nerden çözemedim. acaba hastane çıkışında rust'ın anlattığı anlarıyla mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Sparkcaster said: 12/10 neden bu abartma ihtiyacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 arcane said: carcosakeşke carcosa kısmı ayrı bir bölüm olsaymış. böyle biraz kovalamaca olsa, daha fazla kurban dekoru falan iyi giderdi. en keyif aldığım kısım tipini zktiimle olan gerilimli sahneler oldu. adam böyle leatherface gibi birşey çıktı zaten ahah keşke daha fazla olsaydı. angry river da carcosa referansı olabilir. rust'ın gördüğü uzayan gölgeler ve siyah yıldızlar carcosa referansı. bulutlar da oradan sanırım ama o ortadaki ışıklı girdap gibi zımbırtı nerden çözemedim. acaba hastane çıkışında rust'ın anlattığı anlarıyla mı... gate to hell işte klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 senaristlerin izleyip teori kasanların hepsine orta parmak göstermesi müthiş ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ben twist diye geberip ölen adamım. bu dizide gerçekten hiç aramadım. story tellingi bu kadar iyi hiçbirşey izlemedim. hiçbir detektif karakteri bu kadar sevmedim sanırım ayrıca. gerçekten inanılmazdı. oturup en baştan 5 kere daha izlerim sanırım. zaten 2 haftadır hergün bi bölümünü tekrar izliyodum. TEŞEKKÜRLER TRUE DETECTIVE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=QohZXA8wvIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Cohle sniper konusunda Heisenberg'den ilham almış herhalde, ama bununki gerçek çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar