Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Detective (2014) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vingthor said:

KAÇTA ÇIKIYO BU BE

5 gibi panpa. biraz önce veya sonra olabilir.

community'deki jeff community ile dalga geçsin bence. troy'suz community bölümü izletiyorlar bize :/
Mesaj tarihi:
720p için vlc linki,
http://green-oval.net/niggers/stream.pls

http://client00.chat.mibbit.com/?channel=%23%2Ftv%2Fshows&server=irc.rizon.net
reklam araları için /tv/ chat
Mesaj tarihi:

bitti :(

marty'nin kayınpederini, karısını, kızını konu alanlar, zenci polislerin işin içinde olması falan milyon tane teoriden sonra iğrenç hillbilly ailesi ahahaha

Mesaj tarihi:

carcosa
keşke carcosa kısmı ayrı bir bölüm olsaymış. böyle biraz kovalamaca olsa, daha fazla kurban dekoru falan iyi giderdi. en keyif aldığım kısım tipini zktiimle olan gerilimli sahneler oldu. adam böyle leatherface gibi birşey çıktı zaten ahah keşke daha fazla olsaydı.

angry river da carcosa referansı olabilir. rust'ın gördüğü uzayan gölgeler ve siyah yıldızlar carcosa referansı. bulutlar da oradan sanırım ama o ortadaki ışıklı girdap gibi zımbırtı nerden çözemedim. acaba hastane çıkışında rust'ın anlattığı anlarıyla mı...

Mesaj tarihi:
arcane said:

carcosa
keşke carcosa kısmı ayrı bir bölüm olsaymış. böyle biraz kovalamaca olsa, daha fazla kurban dekoru falan iyi giderdi. en keyif aldığım kısım tipini zktiimle olan gerilimli sahneler oldu. adam böyle leatherface gibi birşey çıktı zaten ahah keşke daha fazla olsaydı.

angry river da carcosa referansı olabilir. rust'ın gördüğü uzayan gölgeler ve siyah yıldızlar carcosa referansı. bulutlar da oradan sanırım ama o ortadaki ışıklı girdap gibi zımbırtı nerden çözemedim. acaba hastane çıkışında rust'ın anlattığı anlarıyla mı...

gate to hell işte klasik.

Mesaj tarihi:
ben twist diye geberip ölen adamım. bu dizide gerçekten hiç aramadım. story tellingi bu kadar iyi hiçbirşey izlemedim. hiçbir detektif karakteri bu kadar sevmedim sanırım ayrıca.

gerçekten inanılmazdı. oturup en baştan 5 kere daha izlerim sanırım. zaten 2 haftadır hergün bi bölümünü tekrar izliyodum.

TEŞEKKÜRLER TRUE DETECTIVE.
  • Yeni Oluştur...