bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 lightining'i kime atacam yahu kasarken? kendime atsam damage veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 dün tinker ile 2 kere key yaptım. çantaya düştü. üzerine tıkladım yok oldu. SİHİR BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: lightining'i kime atacam yahu kasarken? kendime atsam damage veriyor mu? vermez at sen kendine. macroya bırak git hatta asdlşkasdşlaskdsalş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 leşçi hide olmuş kesin yanımda böyle dediğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Hangi server lan bu? Bir de sphere mı? Sphere ise de ph vs yoktur inş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 olayımız ph zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: leşçi hide olmuş kesin yanımda böyle dediğine göre keşkeee. işyerinde sadece uo hakkında konuşabiliyorum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 evde makroya bırakıp tiemviewer kullansanıza imkanınız varsa askdhlad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 PH varsa ı ıh ya, bir heves etmiştim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi threadin basligi şu anda ikna etti resmen.. go go power rangers o zaman eve dönünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kermit said: evde makroya bırakıp tiemviewer kullansanıza imkanınız varsa askdhlad hahaha abi anca iphone dan olur da, işkence gibi olur o kadarcık ekran. acaba ipad mi alsam napsam sdasjkdklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Pyro said: PH varsa ı ıh ya, bir heves etmiştim ben de. niye abi? 10 saate 0.1 skill almak hoşuna mı gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Pyro said: PH varsa ı ıh ya, bir heves etmiştim ben de. kapancak zaten 1 haftaya da hakket yani 2 yılda bs yi mi yüzlemek istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bana imkan verseler .skill ile ayarlar geçerim. kasması zevkli değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 evet 3 ay kas bs 100 le. doğrusu o zaten. herkesin bs 100 se olay ne ? pvp serverı . nebula pvp 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ya şey mantığı var ph ta, herkes kasıo sürekli bişiler. kasmayı imkansızlaştırırsan kimse kasmaz casual player hayat bulur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 max 1 hafta sonra efsane action olucak server :D 650 kisi ne abi. en revactayken 360 falan takiliyordu.. manyak order/chaos donucek. winter is coming beyler hazirliginizi bitirin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Gaboo said: evet 3 ay kas bs 100 le. doğrusu o zaten. herkesin bs 100 se olay ne ? pvp serverı . nebula pvp 2014 bu zamanda kim uo da karakter kasar abi... hem kaldı ki bu kişilerin kaç kişisi devam edicek şuan 650 kişi oynuyor oyunu şu saatte bile 350 kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Dworgian said: Pyro said: PH varsa ı ıh ya, bir heves etmiştim ben de. niye abi? 10 saate 0.1 skill almak hoşuna mı gidio Emek var abi, zikilyar tane crafter, tamer olmayacak piyasada vs. Uzar gider neden listesi. Zevkler ve renkler diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Gaboo said: evet 3 ay kas bs 100 le. doğrusu o zaten. herkesin bs 100 se olay ne ? pvp serverı . nebula pvp 2014 ok dogrusu o da, artık lisede üniversitede değiliz. hani insanları "macro kullanmak zorunda" bırakmadan oynatacak düzeyde bir gain güzel. misal ben kasıyorum ama sadece 1 tuşa basmayı parmak ölmesin diye uoloop la apıyorum o kadar. onun dışında kendim oynuyorum. skill de güzel geliyor hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 aynen ağır action dönecek order bile ordera dalar valla o yüzden sikseler set giymem üstüme warlock olacam ben bide mage bide bide bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 craft kasmanın amacı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Pyro said: Zevkler ve renkler diyelim. tabii şu olaya katılıyorum da, ph bitince gel madem su çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Aynı pc de iki uo için ne kullanabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Pyro said: Dworgian said: Pyro said: PH varsa ı ıh ya, bir heves etmiştim ben de. niye abi? 10 saate 0.1 skill almak hoşuna mı gidio Emek var abi, zikilyar tane crafter, tamer olmayacak piyasada vs. Uzar gider neden listesi. Zevkler ve renkler diyelim. 2 haftaya biticek ph. tüm accountları sıfırladılar diye böyle bi uygulama var. sonra zaten düzene oturur. hep böyle kalsa oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar