bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 cove baya enteresan olmuş lan, mavi* ama guard zone değil. aynı zamanda recall çekemiyosun marklayamıyorsun. evi cove un dibine attım baya havalı bir yerde, cove'da deli mavi kesilir hacılar, madeni falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 skill kasmalı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 PrudenT said: Dworgian said: intikamını aldık lan 5 kişi gankledik ashahhahsaha asdşlkasdks o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yine gittik newb dungeonda kasıoruz tactics çiftiklerde pk rahat bırakmıo ki edit: çalışamıyoruz vurdugum adam pk oldu saldkjsalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak said: cove baya enteresan olmuş lan, mavi* ama guard zone değil. aynı zamanda recall çekemiyosun marklayamıyorsun. evi cove un dibine attım baya havalı bir yerde, cove'da deli mavi kesilir hacılar, madeni falan var. order'in galiba orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 beyler tınker 30dan neyle kasılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Madcat said: bingildak said: cove baya enteresan olmuş lan, mavi* ama guard zone değil. aynı zamanda recall çekemiyosun marklayamıyorsun. evi cove un dibine attım baya havalı bir yerde, cove'da deli mavi kesilir hacılar, madeni falan var. order'in galiba orasi bilmiyorum da baya mavi var ve guard zone değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 occlo, cove, serpents hold bucs delu gz deil ulan sanki bizden daha çok yerleri var gibi eaheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Tenekeadam said: beyler tınker 30dan neyle kasılıyor 32 küsura kadar nail yap, sonra axle gogo. log istiyor çünkü axle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi ne güzel işte millet scroll, mine için falan gelecek gz olmadığı için rahat rahat keseceksin, ben cove'daki evden terrör estirmeyi planlıyorum. demin komşum geldi "buralar bizden sorulacak" dedi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tailoru 75ten sonra oil clothla kasın bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ve bir efsane daha başıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ashdahdhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hallettiler sağolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 spompas said: ve bir efsane daha başıma geldi asdasdasd bu ne olm köprüde durmak ne tam anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 parfüm kokusu da varsa sayfalarda eğer bu bir aşk ilanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 adam bana köprüde birşey sordu durdum yardımcı oldum olay o 22 k gitti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Thief için ne kasacaz şimdi? Stealing and Stealth olayı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 do you have a moment to talk about jesus gibi bişeymi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi sadece stealing snooping başka bişeyi yok. stealth ı denemedim ama calısmıyodur heralde. stealth iken item çalma muabbetide overpower bişi olur. serverı soyarım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ev anahtarını nasıl çoğaltıyoruz başkaları kapıyı açıp kapaya bilsin diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Nereye yazdı bu mektubu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ya karakteri silmek için kaç gün geçmesi gerekiyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 evin anahtarına tıklayıp. cıkan tagretle boş anahtara tıklıyordun galiba. kopyalamış oluyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 jacabo said: ya karakteri silmek için kaç gün geçmesi gerekiyordu ? .charsil komutunu okumuştum sitede. beklemene gerek yok. yeni bi char ac o chardayken oyunda .charsil yaz sileceğin charı seç. denedim calışıyor komut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar