madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak said: cyclops king den ne çıkıyor, nasıl mob kesiliyor bu versiyonda? summonlar?shame yolunda 15 tane var ver 50 vuruyolar agapite sete sakaları yok aman dikkat diyim. ama shame e markı yaparsan. shame ilk kat bi warriorun kasabilecegi en guzel yerlerden biri ben yarım saatte baya 20 30k arası para ve baya skill increase ile cıkmıstım icerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi newbie arenada davul var davula vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 madcow said: Mortis said: Certhas said: bless 40-50 greater heal 50-60 magic reflect 50-70 reveal - invis 70-80 energy field 80-90 earthquake 0-100 bu şekilde mi? bi de greater healdan emin miyiz ya 4 tane regi varlightningde kendine damage veriyosun araya heal macrosu koyman lazım o yuzden gheal. ayrıca basit bi secim var 3. circle 40-50 4. circle 50-60 5. circle 50-70 6. circle 70-80 7. circle 80-90 8. circle 90-100 hangisi daha mantıklı duruyosa spelllerden. ya da specific olarak heal ve/ve ya resist kasacaksan falan ona gore secilebilir. lightning damage falan vermiyor kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 e ozaman degistirmisler normalde lightning damage verir kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hadi boks yapmıoz mu yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kankam siz çok mübarek insanlarsınız. danke şön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 o newbie centerdaki stat şeyi neymiş lan öyle. nerde o eskinin saatlerce dummyde stat kasması. pvp server gibi olmuş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bende bir spawn buldum bir sürü var yanyana fakat önemli olan nasıl öldürüyoruz ve ne düşürüyorlar :p inanılmaz hızlılar okla falan ölmez onlar acaba summonlar işe yarar mı ayrıca nebula'da nasıl dragon falan kesilir, nedir bu serverda taktikler, eskiden hiç hatırlamıyorum duvar falan çekip yakıyodur vortex atıyoduk vs. hala öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi adamlar poiyi kendilerine atarak poi kasıyo yada kamil mage mi kasıyo acaba in nox atarak? herhangi bi sickness vurmasıda yok ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kesin field kaldırıyolardır cunku turk serverlarının field ile ilgili problemleri/takıntıları var. o yuzden blade spirit spamleyip onu dispelleterek manasını azaltıp sonra daemon/balron salabilirsin ustune ve corp por spam fix zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi sphere in en kötü olayı işte, pve direkt fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 normalde olsa kas bard archer yardır dicem en guzel pve cunku bard archer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 uyuyan dragon kesmek kadar guzeli var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bard olayının calısmadıgına eminmisiniz burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 runuoyu bitiren de trammel oldu ama ya safe pve zone u mu olur. yani super tamerlar icin de sıkıcı yani sdf peace calısan spherela hic karsılasmadım. ama bakmadım ne yalan soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bard skilleri 90% sphere de çalışmıyor, sanırım bir tek IPY'de çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ipy sphere degil runuo ama pre aos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 o zaman bende hiç görmedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 scroll lobisi var serverda. adamlar timer kurmuş respawn olunca 20 kişi mage shop basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 iste runuo nun muhtesemligi burda demande gore artıo satın aldıkca 2 katı cıkıo koydugumun aleti her refreshte istedigin gibi alıp yazıosun. ama tabi ona gore de scrolldan kazanabilecegin para azalıyo. basit yani. insc ve mage kasmadım daha serverda imkanszı nasılsa diye. runebook um yok. asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yok mu abi nebulacılar? nasıl pve yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 AHAHAHA birisi newbie zone da deprem basıyo AHAHAH yatırdı herkesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 madcow dayanamadın başladın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 oh sonunda istedigimi yaptı biri asfasd. ben en fazla eventte yapmak istedim onu 3 kisi basıcan depremi bak neler oluyo auhsfas tiLi said: madcow dayanamadın başladın mı bu ara cok yogunum o yuzden yarım yamalak bi kac bisey kastım pve yapıyım diye ama IPY3 bekliyorum ana olarak. cunku pve yapılmıyo sphereda archer bard ım beni bekliyor resmen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 AHAH olm görmeniz lazım patır patır bi ton guard vendorlar feryat figan. ırak bile böyle bomba saldırısı görmemiştir heryer ceset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar