Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UltimaOnline Hype Train Vol.2

NolaxThensbane

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

cyclops king den ne çıkıyor, nasıl mob kesiliyor bu versiyonda? summonlar?
shame yolunda 15 tane var ver 50 vuruyolar agapite sete sakaları yok aman dikkat diyim. ama shame e markı yaparsan. shame ilk kat bi warriorun kasabilecegi en guzel yerlerden biri ben yarım saatte baya 20 30k arası para ve baya skill increase ile cıkmıstım icerden.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Mortis said:

Certhas said:

bless 40-50
greater heal 50-60
magic reflect 50-70
reveal - invis 70-80
energy field 80-90
earthquake 0-100

bu şekilde mi?

bi de greater healdan emin miyiz ya 4 tane regi var
lightningde kendine damage veriyosun araya heal macrosu koyman lazım o yuzden gheal. ayrıca basit bi secim var

3. circle 40-50
4. circle 50-60
5. circle 50-70
6. circle 70-80
7. circle 80-90
8. circle 90-100

hangisi daha mantıklı duruyosa spelllerden. ya da specific olarak heal ve/ve ya resist kasacaksan falan ona gore secilebilir.

lightning damage falan vermiyor kendine
Sosyal ağlarda paylaş

bende bir spawn buldum bir sürü var yanyana fakat önemli olan nasıl öldürüyoruz ve ne düşürüyorlar :p

inanılmaz hızlılar okla falan ölmez onlar acaba summonlar işe yarar mı

ayrıca nebula'da nasıl dragon falan kesilir, nedir bu serverda taktikler, eskiden hiç hatırlamıyorum duvar falan çekip yakıyodur vortex atıyoduk vs. hala öyle mi
Sosyal ağlarda paylaş

iste runuo nun muhtesemligi burda demande gore artıo satın aldıkca 2 katı cıkıo koydugumun aleti her refreshte istedigin gibi alıp yazıosun. ama tabi ona gore de scrolldan kazanabilecegin para azalıyo. basit yani.

insc ve mage kasmadım daha serverda imkanszı nasılsa diye. runebook um yok. asdasf
Sosyal ağlarda paylaş

oh sonunda istedigimi yaptı biri asfasd. ben en fazla eventte yapmak istedim onu 3 kisi basıcan depremi bak neler oluyo auhsfas

tiLi said:

madcow dayanamadın başladın mı

bu ara cok yogunum o yuzden yarım yamalak bi kac bisey kastım pve yapıyım diye ama IPY3 bekliyorum ana olarak. cunku pve yapılmıyo sphereda archer bard ım beni bekliyor resmen =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...