Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Red said: ne g healı abi lightning-magicresist-energy bolt olcak 50-60-70 şehir içinde kendime atabilio muyum lightning? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 pyro verdin ostard ı recall çektim bankada lord şebnem beni bekliyor, vendor'a bank dedim "buraya gelerek çok büyük bir hata yaptın" dedi hahahaha nasıl kaçtığımı bilmiyorum lan. kırmızı banker mavilere hizmet etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 gelsem mi lan ben de, full crafter gültün yahudisi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 fishing e koyıyım mage robe yaparak daha hızlı para kazanıyorum easduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak said: pyro verdin ostard ı recall çektim bankada lord şebnem beni bekliyor, vendor'a bank dedim "buraya gelerek çok büyük bir hata yaptın" dedi hahahaha nasıl kaçtığımı bilmiyorum lan. kırmızı banker mavilere hizmet etmiyor AHAHAHA abi.. Kaçtıysan iyi de sonunda kesin öldü diyerek okudum başta hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 jacabo said: fishing e koyıyım mage robe yaparak daha hızlı para kazanıyorum easduh kaca satıyon la robeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tactic kasim diye saewer a indim anında aç biri, öldürdü feliciano mu ne nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Mortis said: Certhas said: bless 40-50 greater heal 50-60 magic reflect 50-70 reveal - invis 70-80 energy field 80-90 earthquake 0-100 bu şekilde mi? bi de greater healdan emin miyiz ya 4 tane regi varlightningde kendine damage veriyosun araya heal macrosu koyman lazım o yuzden gheal. ayrıca basit bi secim var 3. circle 40-50 4. circle 50-60 5. circle 50-70 6. circle 70-80 7. circle 80-90 8. circle 90-100 hangisi daha mantıklı duruyosa spelllerden. ya da specific olarak heal ve/ve ya resist kasacaksan falan ona gore secilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 off çok iyiydi nasıl kaçtım ben bile bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ya bişi sorucam pardonda str nası kasıyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 NolaxThensbane said: jacabo said: fishing e koyıyım mage robe yaparak daha hızlı para kazanıyorum easduh kaca satıyon la robeu 7,5 a satcam sımdı demın ucuza satmısım sanırım esuhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 20ye falan satılmıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ahaha cidden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 jacabo said: NolaxThensbane said: jacabo said: fishing e koyıyım mage robe yaparak daha hızlı para kazanıyorum easduh kaca satıyon la robeu 7,5 a satcam sımdı demın ucuza satmısım sanırım esuhdabi tailor varsa studded set de sat bi yandan. yani yun toplarken leather da topla karını katla yani. studded set suan serverda en cok aranan seylerden olabilir insanlar useniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yun nerde var hacilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 minocta var en cok galiba madenin ilersinde baska bulamadım adam gibi sheep spawnı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 olm poison nerde kastınız lan her yer ana baba günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Red said: olm poison nerde kastınız lan her yer ana baba günü abi git brit mezara gördüğün herşeye poison at yediği tekrar tekrar at her defasında geliyor 3-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 cyclops king den ne çıkıyor, nasıl mob kesiliyor bu versiyonda? summonlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Korax said: yun nerde var hacilar brit 2 tane yer var yew 2 tane yer var dolasa dolasa topluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tiLi said: necro çok bozuyo ya. necro büyüsü atınca silah düşüyo mnu düşmüyo mu bilen yok mu düşmüyo necro warrior gördüm az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hacı kaynadı yine arada şu str yi nası kasıcam lan alalh aşkına söylesin biri 60 60 geziyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 newbie center'da çalgı aletleri var. tık başına 1 stat veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 davullar var young yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak said: cyclops king den ne çıkıyor, nasıl mob kesiliyor bu versiyonda? summonlar? wastelandde çıkıyor çölün doğusunda volcanic bölgede dikkat aşırı hızlı kosuyor pezevenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar