Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UltimaOnline Hype Train Vol.2

NolaxThensbane

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu konu yüz kere konuşuldu hatırlıyorum ama os ırada dikkat etmedim tekrar soruyorum:

Inscription kasarken ilerlemem gereken yol nedir? Magic Arrow gibi tek reg ile yapılan scrollar 100 e kadar götürüyor mu beni 100 e kadaar onla kasıp sonra 8th circle scrolları yapıp satayım mı?

Yoksa 30-40 2. circle 40-50 arası 3. circle scrolları yap die muhabbet varm ı

bir de ben hazır yapıyorken bari kitabımı doldurayım die her circle daki her scrollu yapiorum bi yandan bunu şu an yapmıyayım mı param az iken
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Arkadaşlar bu konu yüz kere konuşuldu hatırlıyorum ama os ırada dikkat etmedim tekrar soruyorum:

Inscription kasarken ilerlemem gereken yol nedir? Magic Arrow gibi tek reg ile yapılan scrollar 100 e kadar götürüyor mu beni 100 e kadaar onla kasıp sonra 8th circle scrolları yapıp satayım mı?

Yoksa 30-40 2. circle 40-50 arası 3. circle scrolları yap die muhabbet varm ı

bir de ben hazır yapıyorken bari kitabımı doldurayım die her circle daki her scrollu yapiorum bi yandan bunu şu an yapmıyayım mı param az iken

100 e kadar poi sonra mage kasip 80 e res scroll basican
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

birde tinker/carpenter/bs falan var mı arkadaşlar

forge, anvil, yün işleme istasyonu, cloth yapma istasyonu, oven vs bunlar gerekecek var mı yapabilen?

cemkirme ev açtık o kadar forge anvil var başka istasyon istiyorsanızda kurarım yakında madende var daha ne istiyorsunuz

ev minocun yukarsında iki katlı ev sahibi catze yazar annen inç tabelası

eğer anahtar isityorsanız anahtar alın kezban karakteriyle gelip kopyalıyayım anahtarları
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...