cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 wolas seni bekliyorum stealing snooping için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 küçük distance lı teleport büyüsü bozuk mu onunla ilerleyin. Ben öle düşündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 işteyim daha 7yi geçerek evde oluyorum. hazır olunca msj atıcam forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 değil çalışıyor ayrıca vesperdaki hırsıza lanet olsun koraxı soyup öldü, cesedinden aldıklarımı tekrar benden çaldı öldü falan sonra bi ara gelmiş tekrar çalmış ne azimli herifmiş sdfjshdfljds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Arkadaşlar bu konu yüz kere konuşuldu hatırlıyorum ama os ırada dikkat etmedim tekrar soruyorum: Inscription kasarken ilerlemem gereken yol nedir? Magic Arrow gibi tek reg ile yapılan scrollar 100 e kadar götürüyor mu beni 100 e kadaar onla kasıp sonra 8th circle scrolları yapıp satayım mı? Yoksa 30-40 2. circle 40-50 arası 3. circle scrolları yap die muhabbet varm ı bir de ben hazır yapıyorken bari kitabımı doldurayım die her circle daki her scrollu yapiorum bi yandan bunu şu an yapmıyayım mı param az iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Wolas said: sağolasın diyemedim patron geldi :D şekil 1 a da gözüktüğü gibi sol aşağıda tutup ins kasıyorum :D şekil 1 a ahaha sorun değil abi nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Mortis said: Arkadaşlar bu konu yüz kere konuşuldu hatırlıyorum ama os ırada dikkat etmedim tekrar soruyorum: Inscription kasarken ilerlemem gereken yol nedir? Magic Arrow gibi tek reg ile yapılan scrollar 100 e kadar götürüyor mu beni 100 e kadaar onla kasıp sonra 8th circle scrolları yapıp satayım mı? Yoksa 30-40 2. circle 40-50 arası 3. circle scrolları yap die muhabbet varm ı bir de ben hazır yapıyorken bari kitabımı doldurayım die her circle daki her scrollu yapiorum bi yandan bunu şu an yapmıyayım mı param az iken 100 e kadar poi sonra mage kasip 80 e res scroll basican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben poisonla yüzledim direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 100e kadar poisonla kascaksın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 100 leme dğeil de en çok para neyle geliyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yine poison fiyat/performans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Nebula Staff istifa etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 BeIlow said: küçük distance lı teleport büyüsü bozuk mu onunla ilerleyin. Ben öle düşündüm :D Kaan mumble gelsene la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Red said: 100 leme dğeil de en çok para neyle geliyor sdfs yahu önce yüzle sonra res scroll yap kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 küheylan said: Nebula Staff istifa etmiş. asdfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Dükkandayım Utku yemek filan yapıyorum altta macroda karakterler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak said: birde tinker/carpenter/bs falan var mı arkadaşlar forge, anvil, yün işleme istasyonu, cloth yapma istasyonu, oven vs bunlar gerekecek var mı yapabilen? şu an bs/miner var bende sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak said: birde tinker/carpenter/bs falan var mı arkadaşlar forge, anvil, yün işleme istasyonu, cloth yapma istasyonu, oven vs bunlar gerekecek var mı yapabilen? cemkirme ev açtık o kadar forge anvil var başka istasyon istiyorsanızda kurarım yakında madende var daha ne istiyorsunuz ev minocun yukarsında iki katlı ev sahibi catze yazar annen inç tabelası eğer anahtar isityorsanız anahtar alın kezban karakteriyle gelip kopyalıyayım anahtarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 diğer evlerde varsa gerek yok abi zaten var olan evlerde kasarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 forumlar açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tame ı nasıl kasıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 useskill > animal taming diyip pipine tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Beyler geliyorum guild varmı? guild chat var mı ? Nerden iletişim kuruyosunuz nedir olay bi ön ayak olun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 guild yok. kale için para biriktiriyoruz, sonra da guild için biriktireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 100,0 Cartography olan var mıydı yada kasan? elime hazine haritası geçti ortaklaşa gömüye gidilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar