dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bekliyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ace'le maç yapmak zor iş ya. günün 50 saati hs'de ama turnuva oldu mu yok olur ortalıktan sdhufhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Gelince hepinizin ağzına ağzına vuruyor mu vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Caesar#2788 ekleyinde alayım aklınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Sequo said: Caesar#2788 ekleyinde alayım aklınızı aaabbbooo kaç 40'lık aldın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 sequo full set sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Sequo'nun bütün deck'leri gold'tur lan şimdi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ace i beklemedik biz, Slawn 0 - 2 dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Geçen bir warlock deck yapmışım buda olsun şuda olsun derken damage yapacak mob koymamışım ya decke girdim oyuna deck bitti adamın canı hala 30 !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 sequo'nun yanında benım harcadığımın lafı bile olmaz. axe bu akşam yapalım maçı musaitsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yapalım evet bi tek biz kalmışız. Akşam 9-10 gibi müsait olurum ben. Hatta akabinde galip de riverwindle maçı yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yapın lan şu macı askere gidecem bişey kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 zmain dövdü beni 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Eee benle yapmamış olsan da öteki finalistten dayak yemişsin :D Eheheheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 zmain e karşı tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 e abi hadi artik ya....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 yeterince uzadı evet.. yarın saat 22:00ye kadar yaptınız yaptınız yoksa kendimi üst tura tasıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ben geldim adamı bekliyorum valla. Dün de zaten onu bekledim. Hep totemik hep totemik http://timenewsfeed.files.wordpress.com/2012/08/kittykiller.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Totemiç iki sıfır ezdi beni. Devam edin gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 totemic 2-0 axedice kuzen var pc başında (misafir) giderse oynarız oteki maçı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ben 1-2 saat dısarı cıkmam lazım burda olursan oynarız gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 totemic said: sequo'nun yanında benım harcadığımın lafı bile olmaz. axe bu akşam yapalım maçı musaitsen. ne zaman online olursun moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Totemic şampiyon ol la bari :) Biz de şampiyona elendik deriz hiç olmazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 totemic 2 - river 0 insan bi uyarır murlock decki var adamda diye :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bu hafta içinde bitirelim maçları haftasonu yokum seminere gidicem. persembe aksamına kadar oynayabılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar