RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Liebe said: haydi rasgele buralardamisn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Sawer said: devilmanta ile maçımız varmış burda mı ? hülooğ enişteyi sattım macımız var diye nerelerdesin hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Cetintas ekle beni (forumdaki nickin ne bilmiyorum) Slawn#2921. cuma gecesi çalışıyorum, cumartesiye kalır maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ahahaha kimse cetin'in tam ismini yazamadı :) http://i.imgur.com/GnIn7NB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 RaidenXelRu said: Liebe said: haydi rasgele buralardamisn? sen geçtin galiba ustoo#2754 ekle ama anca yarın oynayabilirim dotadayım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Quel-Thul said: Sawer said: devilmanta ile maçımız varmış burda mı ? hülooğ enişteyi sattım macımız var diye nerelerdesin hocam hoba ben maçımı yaptım, sıramı savdım mantığında kazanınca kapadım hs'i ama yarın yapabilriiz istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 aradhell benim bu arada, arada bakıyorum rakip çıkarsa pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 holycan kimse eklesin beni, bugun ya da yarin yapalim maci Puma#6177 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ekliyorum. bugün zor gibi ama yarın yapabiliriz. akşama ekliyorum tabi, iş yerinden olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben yokum butun haftason o yuzden turnuva gerı kalmasın rakıbım benı pas geçebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Ben beklerim ya pazartesi falan da olur, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gwaeron 1 - riverwind 2 http://i.imgur.com/JIktQfU.jpg güzel oyundu yavaştan şu ilk tur maclarını bitirmeye calısalım arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 RaidenXelRu said: Liebe said: haydi rasgele buralardamisn? akşama yapalım hocam ekleme gelmemiş ama hala ustoo#2754 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ace in rakibim olma olasılığı çıkmış bir anda ortaya, hs lobisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 sen de rakip beğenmiyon ya.. verin kupayı şuna gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 totemic said: Bu akşam falan müsait olacak mısın? Haftasonu yokmuşsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 yok ace normalde dövdüğüm bi adam zaten, bana yenilik lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Selamisahin said: musaitsen yaparız bu aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Tamam buradan mesajlaşalım. Ben 8'den sonra müsait olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 8 mi? ben 8 gibi yola çıkıcam o yüzden pztesi yapalım en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Liebe said: RaidenXelRu said: Liebe said: haydi rasgele buralardamisn? akşama yapalım hocam ekleme gelmemiş ama hala ustoo#2754 aksam eklerim yapariz ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 dreagloth said: ace in rakibim olma olasılığı çıkmış bir anda ortaya, hs lobisi Bu nasıl çekiliş yaaa rakiplerime bak. HS lobisine Hayır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ekledim liebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 0-3 temiz elendim :D Zmain 3 - 0 sydelion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 syd said: 0-3 temiz elendim :D Zmain 3 - 0 sydelion best of 3 müş final harici, kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar