Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yarın 8de acıyorum turnuvayı alarmı kurdum, ben biraz gec gelirim eve 11-12 gibi muhtemelen panik yapmayın battletaglerinizi yazın challonge sayfasına, settingsden porofil ayarlarından yapılıyor sanırım sonra cümbüş olacak burda kamil battletagin kactı diye Exodous said: 3- kötü niyetli biri çıkıp, "hayır o yenmedi ben yendim" dese nasıl ispat edeceğiz? her mac yendiginizde rakip patlarken ss alın dursun deck degistirme konusunda bişey diyemiyorum, friend listten bakabilirsin mactan sonra browsing his collection yazıyosa ss al toplaşıp döveriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Decklerimizi ilan ediyorsak; exodoustr: rogue, hunter, warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bu akşam tekrardan Hobbit'e gideceğim. Eşleşeceğim arkadaş beni bay geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Şimdiden gl hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben akşam eve 20:00'da varamam :7 yol vs zaten kafadan 21:00. eşleşen arkadaş iletişime geçebilirse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bu akşam 8'de mi yoksa yarın akşam 8'de mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 devilmanta diye biriyle eşleşmişim. adam paticikte son mesajını iki yıl önce atmış. i see dead people... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bana da gele gele çetintaş gelmiş =/ derkennn yeni bir kayıt daha geliyor ve yeni rakibim TOTEMIC Lütfen daha fazla kayıt olmasın, kendisiyle oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 axe akşama ekliyim oynayalım istersen. haftasonu yokum cunku bugun başlıcaksa yok yarın başlıcaksa ben pas geçin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Haydaaa rakip değişti. Beni bu ayak oyunlarıyla yenemezsiniz. yeni rakibim aceaceaceace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Aceace said: Quel-Thul said: public şuanda, ama search enginelerde falan cıkmıyor bitek link ile signup olunabiliyor gene de yabancı girerse farkederseniz bana öm atın kicklerim sorun yok perş saat 20:00 uygun mu bu arada? herkes burda olursa progress yaparız yarısına geliriz turnuvanın geçen seferki gibi 1 ay sürmez. Haa... Ben görür görmez kayıt oldum ama beni çıkart madem. Yeni yıla kadar (Pazar hariç) her gün çalışıyorum. Ben yüzümden 1 ay sürmesin yine turnuva... Ohooo benim rakip daha başlamadan havlu atmış meğer. Neyse ilk turu geçtim böylece. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Her yeni kayıtta rakipler değişiyor ya, akşam olup kayıtlar kapanıncaya kadar şeyetmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bu akşam başlıyorsa ben de ancak 11 gibi gelebilirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 • akşam saatinde orda olurum. battletag ım eve gidince öğreneceğim, ezbere bilmiyorum. o derece pirofesyonelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Valla saat 20.00'de bilgisayarımın başındayım. rakip geldi geldi. Yok gelmediyse kimse kusura bakmasın canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Turnuva chart'ı uygun değil turnuvaya henüz. Hemen gaza gelmeyin bence. Turnuvaya eklenen her bir kişiden sonra chart değişiyor. Belli bir süre içinde (mesela bu akşam 8'de) oyuncu alımına kapatılıp, sonra chart baştan düzenlenmeli kalan oyuncular ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Holycan kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Selamisahin said: Turnuva chart'ı uygun değil turnuvaya henüz. Hemen gaza gelmeyin bence. Turnuvaya eklenen her bir kişiden sonra chart değişiyor. Belli bir süre içinde (mesela bu akşam 8'de) oyuncu alımına kapatılıp, sonra chart baştan düzenlenmeli kalan oyuncular ile. mantıklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bence ilan edilen saatlere uyulmalı. Herşeyin bir kuralı var. Sen şimdi blizz'in düzenlediği bir turnuvaya katılsan ve ilan edilen saatte gidemesen ne olur? Doğal olarak elenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 valla yarin girmem mumkun degil, cumartesi 11pm ve sonrasi uygun bana en erken bu arada "su saatte gelmeyen elenir" gibi sacmaliklar olmasin lutfen, geyigine oynuyoruz sunun surasinda. sanki dunya kupasi maciymis gibi ciddiye almaya gerek yok. bu hafta sonu ilk tur bitsin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Turnuva düzenlemenin mantığı ne ki ozaman? Arkadaşınla karşılıklı takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 katiliyorum pek bir mantigi yok , saatler ve gunler deisik olarak duzenli yapilsin her hafta, uygun olan katilir olmayan katilmaz.Gelmeyen elensin direkt max bekleme 15 dk olsun. kucuk pool turnuvayi 2 haftaya yaymayin 2 gunde bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 lig yapsak daha eglenceli olur. her hafta oynanır kacıran hukmen maglup olur haftaya yenıden devam eder oynamaya falan fişman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Totemic'in fikir çok güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Exodous said: Turnuva düzenlemenin mantığı ne ki ozaman? patide hearthstone oynayan uyelerle geyigine turnuva duzenleyip eglenmek? ortada odul yok bisey yok. nedir bu ciddiyet anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar