Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayara virus programı yüklemeli mi sizce?

hayta

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Buyuk oranda gereksiz surekli korsan yazilim yukleyip silmiyorsan hobi olarak. Korsan da guvenli bilinen gruplari kullaninca. Eskiden websitelerinden virus filan gelirdi ama artik sunlar var:

http://www.comodo.com/secure-dns/
https://dns.norton.com/dnsweb/homePage.do

siz kullanıyor musunuz hocam bunları? bi de herhangi bir program falan gerekmiyor galiba bunlar için. dns ayarlarını değiştirmek yeterli mi?
Sosyal ağlarda paylaş

GreenPeace77 said:

download işlerini eski laptopda hallediyorum varsa eski pc filan o iş için kullanın, oyun pc tertemiz kaliyo hem de kastırmıyo sistemi zart zurt tarama update, arka planda ayarlanmasa bile çalışan sinir bozan taramalar kısaca avs gereksiz...

pek oyun oynamıyorum bilgisayarda açıkcası. bilgisayar yavaş olmasın yeter kafasındayım ben. bi de sakata gelmiyek diye işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi de şöle bi olayı var virüslerin.

zaten ilk çıktıktan sonra yayılıyor, bu yayıldığı süreden birkaç gün sonra antivirüsler update çıkarıyor. o noktadan sonra da zaten yayılması yavaşlıyor ve hatta belki de duruyor gibi bir şey.
yani yersen yiyorsun her şekilde virüsü. ilk başta yemezsen de, daha sonra yeme ihtimalin azalıyor gitgide.
Sosyal ağlarda paylaş

kullanmıyorum hiç

uzun süreli evi terk edeceğim zaman annem kullandığı için bi program bulup yüklüyorum o an en iyisi hangisi ise

gerçi en son 5 aylığına gidip geri döndüğümde bilgisayar çalışmaz haldeydi. annem de yok yaa ne virüsü alakası olmaz dedi falan. 20 dakika boyunca derinlere indiğimde, bi yerden çalışmayan program indirdiğini falan söyledi, yaa virüs değil o kesin arkadaşım maille göndermiş nasıl virüs olabilir ki???!!? diye kendinden emin bir şekilde söyleyince lambalar yandı.

sonra güvenli modda girip temizledim geçti işte
Sosyal ağlarda paylaş

Torrentlerle, upload siteleriyle haşır neşir isen kuracaksın bir antivirus. Nereden ne geleceği belli olmaz. Bir sisteme virus bulaştıktan sonra temizlesende o sistemden hayır gelmez. Sadece kişisel bilgilerinizi ( CC vb ) çalmak için ve sisteme bir zararı olmayanda yüzlerce virus var. Çoğumuz online alışveriş sitelerini kullanır haldeyiz. Tedbirli olmakta fayda var.

Ayrıca çakarım formatı demekte övünülecek birşey değil. Format zaten yararlı birşey değil, attıktan sonra windows u neysede bunun driverları var programları var cartı var curtu var, asıl zaman yiyen uğraştıran şeyler onlar. Benim canım sıkılıyor bunlarla uğraşırken.

Kur MSE gitsin. Arkada sessiz sedasız çalışıyor. Zaten Win8 in içinde de geliyor. Win8'e birşey kurmasanda olur. En önemlisi Windows'u güncel tutmak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...