Mithat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Donanıma yazacaktım , sonra ikinci el olabilir dedim , sonra ulan taksim diyor gezdim tozdum bile olur dedim , garbage lan bu dedim buraya açtım. Scrypty mining rig kurmayı düşünüyorum , nereden sipariş etsem nereden sipariş etsem diye bakınırken aklıma geldi , direk gidip kendim pazarlığını yapiim , listeyle gidiim bunlar bunlar lazım kaça olur en son diye kapı kapı dolaşiim , internetten daha ucuza bulursam alırım yok bulamazsam yine parayı peşin ödeyip 2 hafta beklicez mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Taksim'e yakın, Elmadağ'da Vatan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 taksimden metroya bin, sanayi durağınad in, gold var orada durağın çıkışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 taksimden cevizlibağ dolmuşuna bin. Topkapi'da da var Vatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 taksimden taksiye bin, kadıköy'de de var gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hatta uçağa binerek londra'da apple store'a da gidebilirsin orda da vardır bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 şımarmayın efendi gibi cevap verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 taksimden metroya bin, sanayide in güneyden çık gold var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 taksimden metroya bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Pazar alanında attığın kazıktan sonra Mithat, sen daha bu patiden adam gibi cevap alamazsın. Hak da etmiyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ne kazığı attı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 link or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 onu yapmayacaktın mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Utanmadan konu mu açmış bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Yuh , pazar alanını buraya taşımanız ayrı adilik , gaza getirip getirip çileden çıkartıp bi de üstüne laf etmeye kalkmanız apayrı adilik. O olayda benim gram suçum varsa o 5 sayfa inatla adama satmaya kalkarken laf edenlerin kiloyla suçu var. Bu başlık başka o başka , gidin orada yapın geyiğinizii şurda bir soru sorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Git perpaya yada mecidiyeköye tam mekanı zaten oralar taksimde ucuza bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Taksim'de Peyote var. Oldukça iyiler garanti ve fiyat konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 elesso said: taksimden metroya bin, sanayi durağınad in, gold var orada durağın çıkışında. cevabımı geri alıyorum abi. spompasa o ps3 ü satana kadar yakandayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar