Killer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 diaboliq said: Zamanında aysun kayacı , benim oyumla çobanın oyu bir olmamalı dediydi de dalgaya aldıydık. Şimdi şu " amerikanin oyunu" diyenleri görünce kadına haksızlık ettigimizi düsünuyorum ben geçmemiştim gerçi gayet haklıydı. he diyenin aysun kayacı olması bi dramdı o ayrı sfgkdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 düşmeyebilir, son haftalarda satranç basarak zeka oranlarını arttırdılar oy verenlerin. satranç sonuçta. satranç. oyun olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kafalarına at emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sadece şu esprin %2 arttırdı adamların oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 aquatik said: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1525187_10151893668438925_1217036458_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1491740_10151893668378925_1079749403_n.jpg yalnız tam ortadaki tipi gördünüz mü? kefeniyle gelmiş ama kulaklarına da koruma amaçlı kulaklık takmış. üşümüş yazık B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Yüzde 5-6 net geriler daha fazla olabilir, istanbulu kaybederse genel seçimler için büyük darbe alır. Ama önemli olan CHP'nin kaybeden oylara çökebilmesi, yoksa iktidar kalmaya devam eder AKP ama en azından bu kadar güçlü olmaz ve bir kere düşüş başladımı gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 CHP ve MHP koalisyonu lazım bana kalırsa iktidarı devir alacak, yoksa AKP daha başımızda, Bir kere gayrimeşruya bulaştığın zaman bir daha çıkamazsın, AKP bu durumda işte bir kere iktidarı kaybederse bütün hükümet biliyor silivriye bu sefer kim gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 editliyorum... ya bu konuları neden gündem'e açmıyorsunuz da konu dışına açıyorsunuz? gündem bölümü özellikle üye olmayanların girip okuyamaması için düzenlenmedi mi? biz bize rahat rahat yazalım derken olmuyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 CHP-MHP koalisyonu AKPlileri Silivri'ye tıkacak güçte olmaz gibime geliyor. AKP gibi tek başına iktidar olursa bi parti, anca o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 dsp-mhp-anap 3lü koalisyonunu hatırlayın. kemal derviş türkiyeye gelip fitne sokana kadar tek parti gibi yönettiler türkiyeyi. belli olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 diaboliq said: Zamanında aysun kayacı , benim oyumla çobanın oyu bir olmamalı dediydi de dalgaya aldıydık. Şimdi şu " amerikanin oyunu" diyenleri görünce kadına haksızlık ettigimizi düsünuyorum dediği andan itibaren hak vermiştim, içim rahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 KuddusiMavra said: dsp-mhp-anap 3lü koalisyonunu hatırlayın. kemal derviş türkiyeye gelip fitne sokana kadar tek parti gibi yönettiler türkiyeyi. belli olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dsp mhp anap facepalm koalisyonuydu ya. Tam bir komedi dans 3lüsüydü. Akp o seçimde başa geçmesinin en büyük sebebi 3 kafalı ejderha gibi sağa sola her kafadan farklı saldırmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 çiller hükümetinin rezil ettiği ekonomiyi toparlamak için çok fazla acı reçete içen bir hükümetti. siz facepalm macepalm yapın çok önemli değil. kemal derviş'in oyuna girdiği ana kadar ecevit-bahçeli-yılmaz gayet uyumlu çalışıyorlardı.bakanlıkların paylaşımı, devletin devlete benzeyişi, terörle kararlı bir mücadele bu iktidar zamanında oldu. ne zaman ki kemal derviş oyuna girdi, acı reçeteyi dibine kadar kökledi, ondan sonra millet "bunlar ülkenin içine etti,fakirleştik,işsiz kaldık"muhabbetine daldı.bu arada DSP'nin ismail cem kandırılarak 2ye bölünmesi ve ardından MHP'li bahçeli'nin kendisine yakışanı yapıp erken seçime evet demesi işte bizleri AKP'nin kucağına oturtan nedenlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 KuddusiMavra said: kemal derviş'in oyuna girdiği ana kadar ecevit-bahçeli-yılmaz gayet uyumlu çalışıyorlardı. abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar