Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 inyormaynd said: Artık para mı ödeyeceğiz ? Ben reklamlarsan tirsiyorum. Her yeri reklam kapliyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 sabah bi yerde okudum.niye okuduysamda reklam falan olmayacak mış.. güya rakip olabileceği için sadece satın alınmış.aynen dewam yani diodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 inyormaynd said: https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1959324_879085435454244_1403902618_n.png Bu kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 4 milyar nakit ödemiş, 12 milyar facebook hisselerinden vermiş. yani whatsapp'ın patronları aynı zamanda facebook patronları oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 olm whatsapp'in kurucularından ukraynalı olan yahudiymiş lan anlaşıldı, derin devlet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 XX said: 4 Tüpraş yapıyor yada garanti+işbankası satın alırlardı safklasjfas4 Tüpraş? 2005'te koç-shell ortaklığı 8 milyar gibi bir paraya almış Tüpraş'ı. 2011'de de 3 milyar dolarlık bir yatırım yaptılar. 2015'te proje bitecek ve Tüpraş'ın piyasa değerini ikiye katlayacak kadar büyük bir proje. Ha tabi Tüpraş 30 milyar dolar olsa ne olur asfsdgag adam bir im yazılımı ile 16 milyar dolar kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 niye reklam versinler app interfaceine abi? adamlar senin email, telefon, lokasyon bazen gerekirse ev adresine kadar biliyor, sagdan soldan mailinize, telefonunuza nerden geldigini anlamadiginiz spamler buralardan gelicek iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 napıyoz siliyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 reyou said: niye reklam versinler app interfaceine abi? adamlar senin email, telefon, lokasyon bazen gerekirse ev adresine kadar biliyor, sagdan soldan mailinize, telefonunuza nerden geldigini anlamadiginiz spamler buralardan gelicek iste. ne alakasi var facebook yillardir kullaniyosun facebook kullaniyon diye sagdan soldan ne zaman spam geldi? kendileri spamliyolar, saga sola bilgilerini dagitmazlar cok sorun olur onlara sonra isimleri cikar millet kapatir uyeliklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Zep said: inyormaynd said: https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1959324_879085435454244_1403902618_n.png Bu kim? whatsapp ceo su galiba adam facebook ile twitter a iş başvurusunda bulunup reddediliyo. 5 yıl sonra epic come back milyar dolarla asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 cofounder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 whatsapp zaten parali degil mi abi? Herifler benden yillik 1 dolar almisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 manve said: whatsapp zaten parali degil mi abi? Herifler benden yillik 1 dolar almisti. ah yazık. iphone var di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 kuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 WhatsApp ilk çıktığında 0.99$'du ama ayda bir bedava oluyordu. Bu şekilde alanlardan yıllık ücret almıyorlar ama. Whatsapp'ta Settings -> Account -> Payment Info kısmına bakarak ne zaman yıllık ücret kesicekler görebilirsiniz. Ben paralı zamanda free olarak indirmiştim ama Lifetime yazıyor. Daha hiç para vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Ben 1 yıl bedava kullandım sonra 1 yıl daha hediye ettiler nasıl oluyorsa. Nisanda bitiyor, o zamana kadar beleş olur mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 sabonis said: manve said: whatsapp zaten parali degil mi abi? Herifler benden yillik 1 dolar almisti. ah yazık. iphone var di mi? :D Yalnız bunu dedim de kesin zakırbörg bize de sokucak parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yahu 0.99 dolar şu uygulama için para mı da ordan vurmaya çalışıyorsunuz iphonecularak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 helali hoş olsun. o kadar ekmeğini yedik $0.99 mu esirgeyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Ya valla ben de satın alırım kesin. Vefa borcum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Şu beleşçiler facebook sonrası ekranları her açılışta tam sayfa reklamla kaplanır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 beleş ken almıştım para mı alacaklar adam soğüşlüyorlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bana telefonu aldığımda içinde hediye gelmişti sonra androide geçtim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 reklam almadıkları sürece problem yok benim için, ama reklam almaya başlar can sıkarlarsa alternatifi çok gayet kolay line'dır , viber'dır akılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 sen koca şirket kur, yıllarca çalış debelen et, bilmem kaç milyar usd değer yarat, sonra adamın biri mesaj ve foto programıyla seni 2 kere satın alacak hale gelsin sldkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar