Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 internet film office programlari müzik bilgisayar bunlari yapacak. baska bisey lazm değil. 15" falan olsun gene askerdeyim telefondan da ürün bakılmiyomuş onu anladim. ucuz sağlam biseyler tavsiye eder misiniz. biraz da acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi askerdeki erkek arkadaştan laptop tavsiyesi isteyen kızdan korktum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 arkadaş nasıl askerlik yapıyorsunuz anlamış değilim lan rahata bak asdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben akşam geriliyordum yemekten erken çıkıyordum kulubeye yetişeyim de sıra beklemeden ailemi arayım diye.. tehey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Dynun said: internet film office programlari müzik bilgisayar bunlari yapacak. baska bisey lazm değil. 15" falan olsun gene askerdeyim telefondan da ürün bakılmiyomuş onu anladim. ucuz sağlam biseyler tavsiye eder misiniz. biraz da acil asus s serisine bak derim baya dayanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi güzel askerlik yapiyorum. tesekkur ederim. onu gecelim de laptop bakalim. hatun hiç anlamiyor bu isten. kaziklanmasi an meselesi. o yuzden sen bekle dedim. bi de link atarsaniz sevinirim 3g cekmiyor baya iskence web tşk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben bilkentin hemen altındaki kışlada yapmıştım. habire pide yiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bilkentin pidesi meşhurdur diyolardı, bize de kısmet olur inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 soylediklerin icin en uygun sey aslinda netbuk ama onu da uretmiyorlar artikh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 JestersTear said: abi askerdeki erkek arkadaştan laptop tavsiyesi isteyen kızdan korktum ben. ahuas aynı şeyi düşündüm bir, ikincisi askerdeyken kız arkadaşına laptop bakan erkek de bi korkutucu gelmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ne biçim ilişkiniz var yahu erkeğin hayatında kadınlar tarafından şımartılabileceği tek ortamdasın yaptığın harekete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 askerdeki erkeği nasıl şımartacak lan. yünden palaska mı yapacak? eğitime onun yerine mi gidecek ne yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://i.imgur.com/y7k7qyE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://i.imgur.com/InOS6iY.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 cyberseks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Al vatanda casper olmayan en ucuz i5 http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-390639-g500s-notebook-core-i5-260ghz-4gb-500gb-sshd-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69138 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 şu 1.8Ghz celeron olan laptoplar var birsuru. kendini acabiliyo mu onlar? ne işe yariyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 çay falan soğumasın diye altına koyuyosun abi kışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Ucuza netbook bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 axedice said: Al vatanda casper olmayan en ucuz i5 http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-390639-g500s-notebook-core-i5-260ghz-4gb-500gb-sshd-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69138 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 incdarkness said: cyberseks koğuşta mı sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bende bi dell var kullanmıyorum i3 orta seviye bi config harici ekran kartlı vs. İkinci el düşünürsen haber et uygun bi fiyata veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Air alin abi. Sonra evlenirsiniz zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 onu dicektim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 JestersTear said: Ucuza netbook bilen var mı? netbook bitti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar