Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 nesine want la zombiden hallice kadın
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 lazerbulbul said: onbeş yıllık resimleri paylaşanlara da. Sema abla ile DICK tracy resimlerini yeni gördüm, eminim modem varken sen yoktun o derece napacaz şimdi. Ayrıca sema kardeşimizin olayı gezi olaylarına dayanmakta kanımca. hangi ara 15 yıl geçti mq. Hayır pati'yi bazen iş-güç nedeni ile pas geçiyoruz da 15 yıl olmamıştır. Olmadı di mi?
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 internet sözlüğü mağara: çok popüler olmuş bir şeyi yeni görüp heyecanla paylaşmak için çıkılan yer.
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 DavidMills said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?73,7361283,7393282#msg-7393282 lazerbulbul said: onbeş yıllık resimleri paylaşanlara da. Sema abla ile DICK tracy resimlerini yeni gördüm, eminim modem varken sen yoktun o derece napacaz şimdi. Ayrıca sema kardeşimizin olayı gezi olaylarına dayanmakta kanımca. hangi ara 15 yıl geçti mq. Hayır pati'yi bazen iş-güç nedeni ile pas geçiyoruz da 15 yıl olmamıştır. Olmadı di mi?merak etme gülüm sen çükünü sivilce sanarken ben BBS'e giriyodum.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sen ekmeğe mama derken ben fırıncının kızını götürüyodum
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 senin yürüdüğün yollara asfalt döktüm ben
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 https://31.media.tumblr.com/e301dbfa4ce24ccdf2855de41c7b1e49/tumblr_mjh7hnGxdw1qb7kwmo1_500.jpg
quixef Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Çok mantıksız bir resim. IQ harici kapasite ölçümü yalandır, dolandır; herkesin farklı kabiliyetleri falan yoktur, akıllı adam vardır, aptal adam vardır. EQ falan komple aptal avuntusudur. + Girdiğimiz sınavlar ileriye dönük olarak çok mantıklı olmasa da en azından o ana kadar öğrendiğini ne ölçüde uygulayabildiğini ölçmesi bakımından kötünün iyisidir, eğer ders aldığın konuları hatırlayıp uygulamaya dökemiyorsan ilerideki eğitiminde de, iş hayatında da başarılı olman zor, spesifik bilgi gerektirmeyen işlere de bu sınavlar olmadan zaten girebilirsin. Teşekkürler.
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Tamam, biz sizi daha sonra arayacağız.
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 @qui yazdıkların ilk bakışta teoride mantıklı gibi. pratiğe döktüğümüzde işine yatkın olan birey ya da yetkinleşmiş olan birey; işinde almış yürümüş olduğunu görürüz. pratikte her zaman bu şekilde olduğunu gözlemledim, istisnaya rastlamadım açıkcası. buradan yetkinleşmenin, işe yatkınlık ya da o alanda ilgili olmayla alakası var diyebilirim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 quixef said: Çok mantıksız bir resim. IQ harici kapasite ölçümü yalandır, dolandır; herkesin farklı kabiliyetleri falan yoktur, akıllı adam vardır, aptal adam vardır. EQ falan komple aptal avuntusudur. + Girdiğimiz sınavlar ileriye dönük olarak çok mantıklı olmasa da en azından o ana kadar öğrendiğini ne ölçüde uygulayabildiğini ölçmesi bakımından kötünün iyisidir, eğer ders aldığın konuları hatırlayıp uygulamaya dökemiyorsan ilerideki eğitiminde de, iş hayatında da başarılı olman zor, spesifik bilgi gerektirmeyen işlere de bu sınavlar olmadan zaten girebilirsin. Teşekkürler. hayır.
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 quixef said: herkesin farklı kabiliyetleri falan yoktur, wut?
Öne çıkan mesajlar