Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lazerbulbul said:

onbeş yıllık resimleri paylaşanlara da.

Sema abla ile DICK tracy resimlerini yeni gördüm, eminim modem varken sen yoktun o derece napacaz şimdi. Ayrıca sema kardeşimizin olayı gezi olaylarına dayanmakta kanımca. hangi ara 15 yıl geçti mq. Hayır pati'yi bazen iş-güç nedeni ile pas geçiyoruz da 15 yıl olmamıştır. Olmadı di mi?
Mesaj tarihi:
DavidMills said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?73,7361283,7393282#msg-7393282
lazerbulbul said:

onbeş yıllık resimleri paylaşanlara da.

Sema abla ile DICK tracy resimlerini yeni gördüm, eminim modem varken sen yoktun o derece napacaz şimdi. Ayrıca sema kardeşimizin olayı gezi olaylarına dayanmakta kanımca. hangi ara 15 yıl geçti mq. Hayır pati'yi bazen iş-güç nedeni ile pas geçiyoruz da 15 yıl olmamıştır. Olmadı di mi?
merak etme gülüm sen çükünü sivilce sanarken ben BBS'e giriyodum.
Mesaj tarihi:
Çok mantıksız bir resim.

IQ harici kapasite ölçümü yalandır, dolandır; herkesin farklı kabiliyetleri falan yoktur, akıllı adam vardır, aptal adam vardır. EQ falan komple aptal avuntusudur.

+ Girdiğimiz sınavlar ileriye dönük olarak çok mantıklı olmasa da en azından o ana kadar öğrendiğini ne ölçüde uygulayabildiğini ölçmesi bakımından kötünün iyisidir, eğer ders aldığın konuları hatırlayıp uygulamaya dökemiyorsan ilerideki eğitiminde de, iş hayatında da başarılı olman zor, spesifik bilgi gerektirmeyen işlere de bu sınavlar olmadan zaten girebilirsin.

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
@qui

yazdıkların ilk bakışta teoride mantıklı gibi.
pratiğe döktüğümüzde işine yatkın olan birey ya da yetkinleşmiş olan birey; işinde almış yürümüş olduğunu görürüz. pratikte her zaman bu şekilde olduğunu gözlemledim, istisnaya rastlamadım açıkcası.
buradan yetkinleşmenin, işe yatkınlık ya da o alanda ilgili olmayla alakası var diyebilirim.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Çok mantıksız bir resim.

IQ harici kapasite ölçümü yalandır, dolandır; herkesin farklı kabiliyetleri falan yoktur, akıllı adam vardır, aptal adam vardır. EQ falan komple aptal avuntusudur.

+ Girdiğimiz sınavlar ileriye dönük olarak çok mantıklı olmasa da en azından o ana kadar öğrendiğini ne ölçüde uygulayabildiğini ölçmesi bakımından kötünün iyisidir, eğer ders aldığın konuları hatırlayıp uygulamaya dökemiyorsan ilerideki eğitiminde de, iş hayatında da başarılı olman zor, spesifik bilgi gerektirmeyen işlere de bu sınavlar olmadan zaten girebilirsin.

Teşekkürler.

hayır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...