Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Come: Deliverance - Realistic Medieval Open World Rpg

axedice

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
şimdiye kadar verdiğin veya vermediğin parayı sonuna kadar hak ediyor gibi duruyor, alfası bile skyrim kadar doluydu, gerçi tek şehir ama olsun, ortamlar witcher3 den geri değildi, hatta coğrafya ve doğa baya başarılıydı,

ben oynadığımda gece, yağmur yağarken at sürmeye çalıştım, patika/yol gözükmüyordu karanlıktan, umarım değiştirmezler

syrimin en iyi modlarında biriydi, gerçektçi aydınlatma ve karanlık modları, f4 e var mı acaba hiç bakmadım...
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

ben oynadığımda gece, yağmur yağarken at sürmeye çalıştım, patika/yol gözükmüyordu karanlıktan, umarım değiştirmezler

şimdi ilgimi çekti işte oyun.

skyrim'de de öyle mod filan denemiştim de hiç gerçekçi olmuyordu. ortalık zifiri karanlık ama ta ebesinin nikahındaki mob seni görüp üzerine ok yağdırıyor falan sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Feamer said:

skyrim'de de öyle mod filan denemiştim de hiç gerçekçi olmuyordu. ortalık zifiri karanlık ama ta ebesinin nikahındaki mob seni görüp üzerine ok yağdırıyor falan sdf.

bir elfe hiç yakıştıramadım. eşşek gibi at sürme sesi gelince elf gözlerin görmese de elf kulakların duyar, o tarafa doğru fire at will'i çakarsın yani, gerçekçiymiş bence.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de şu oyunu oynayanlar olmasa alfa beta falan, yeminle diyeceğim ki elemanlar herkesi söğüşleyip kaçacaklar. o kadar bir too good to be true. bir de adamı görüyoruz hep konuşuyor anlatıyor, böyle motion capture'da falan lan acaba adamların üzerine kürdan mı dikti, işte müzikler, avrupa'nın en güzel salonlarından birinde falan deyince, lan internetten random vidyo mu koydu falan diye düşünüyorum asdhahfa

çıksın bakalım da alırız oynarız. şu anda cidden too good to be true. m&b'ciler de daha hala tarih vermesinler bu adamlar süpürecek piyasayı oyun bahsettikleri gibi çıkarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Saeros said:

Feamer said:

benim de ilgimi çekti.

birlikte yağmurda at sürmeye ne dersin tatlı kıs?
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Feamer said:

var onu da ayarlayan modlar skyrimde...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...