Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 bugün yolladıkları mail'de said: Warhorse Studios firmly paves the way to deliver one of the most memorable RPG adventures of 2017 and we are proud to have you aboard as our supporting backer. demişler, önümüzdeki yıl çıkar artık herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Blood, toil, tears, and sweat https://www.youtube.com/watch?v=JyWqCew1g-A .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 şimdiye kadar verdiğin veya vermediğin parayı sonuna kadar hak ediyor gibi duruyor, alfası bile skyrim kadar doluydu, gerçi tek şehir ama olsun, ortamlar witcher3 den geri değildi, hatta coğrafya ve doğa baya başarılıydı, ben oynadığımda gece, yağmur yağarken at sürmeye çalıştım, patika/yol gözükmüyordu karanlıktan, umarım değiştirmezler syrimin en iyi modlarında biriydi, gerçektçi aydınlatma ve karanlık modları, f4 e var mı acaba hiç bakmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 şu son video çok iyiymiş ayrıca adamın atlar ile ilgili itirafı çok hoşuma gitti. Baya iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Feamer said: ben oynadığımda gece, yağmur yağarken at sürmeye çalıştım, patika/yol gözükmüyordu karanlıktan, umarım değiştirmezler şimdi ilgimi çekti işte oyun. skyrim'de de öyle mod filan denemiştim de hiç gerçekçi olmuyordu. ortalık zifiri karanlık ama ta ebesinin nikahındaki mob seni görüp üzerine ok yağdırıyor falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 arcane said: ne zaman bitiyor bu? kaç sene oldu toparlasınlar yavaştan :P Deliverlayamadi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Oyunun cok gercekci olmasi sikinti yaratir mi onu gormek lazim. Ama herkes bi alacak oyunu o kesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Saeros said: Feamer said: ben oynadığımda gece, yağmur yağarken at sürmeye çalıştım, patika/yol gözükmüyordu karanlıktan, umarım değiştirmezler şimdi ilgimi çekti işte oyun. skyrim'de de öyle mod filan denemiştim de hiç gerçekçi olmuyordu. ortalık zifiri karanlık ama ta ebesinin nikahındaki mob seni görüp üzerine ok yağdırıyor falan sdf. bir elfe hiç yakıştıramadım. eşşek gibi at sürme sesi gelince elf gözlerin görmese de elf kulakların duyar, o tarafa doğru fire at will'i çakarsın yani, gerçekçiymiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 bi de şu oyunu oynayanlar olmasa alfa beta falan, yeminle diyeceğim ki elemanlar herkesi söğüşleyip kaçacaklar. o kadar bir too good to be true. bir de adamı görüyoruz hep konuşuyor anlatıyor, böyle motion capture'da falan lan acaba adamların üzerine kürdan mı dikti, işte müzikler, avrupa'nın en güzel salonlarından birinde falan deyince, lan internetten random vidyo mu koydu falan diye düşünüyorum asdhahfa çıksın bakalım da alırız oynarız. şu anda cidden too good to be true. m&b'ciler de daha hala tarih vermesinler bu adamlar süpürecek piyasayı oyun bahsettikleri gibi çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 horseback archery koymuşlar yayı yanlış tutuyo sadak yanlış yerde, türk degiller tabi kekolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Muhtemelen o mekanigin demosu falan o, hali hazirdaki bir okcu modelini ata oturtmuslar mekanik iyi calisiyo mu calismiyo mu test etmek icin. Diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 kizillelma said: Blood, toil, tears, and sweat https://www.youtube.com/watch?v=JyWqCew1g-A .. voah. adamın aşırı dürüst bir şekilde varolan ve olacak herşeyi anlatması. tebrique iglesias. bu online mı olacak skyrim usulü single mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 şu başlık her up'landığında "hah bu sefer patladı" diyorum. clang mi bi oyun vardı ya aşırı gerçekçi kılıçlı, hep o geliyor aklıma böyle over-ambitious ve cüzdan atmalık oyun görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 bu online mı olacak skyrim usulü single mı? Tek kişilik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Cokomantis said: şu başlık her up'landığında "hah bu sefer patladı" diyorum. clang mi bi oyun vardı ya aşırı gerçekçi kılıçlı, hep o geliyor aklıma böyle over-ambitious ve cüzdan atmalık oyun görünce. buydu dimi o? https://www.youtube.com/watch?v=XrYVnBe3XjE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=50Fe6qzGtkU :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Fixed protagonist oldugunu ogrendigimden beri sogudum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 bu seneye yetisecek miymis? var mi bir aciklama veya yakindan takip edip tahmini olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 brian blessedı kapmıslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 dayiniz amcaniz gel ciftlikte calis bu yaz dese yapmazsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Çiftliğe göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 unity100 said: dayiniz amcaniz gel ciftlikte calis bu yaz dese yapmazsiniz... Niye yapalım? Çiftlikte ne işimiz var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 unity100 said: dayiniz amcaniz gel ciftlikte calis bu yaz dese yapmazsiniz... bugun fasulye, bezelye, ispanak falan ektim la, fail comment is fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Saeros said: Feamer said: ben oynadığımda gece, yağmur yağarken at sürmeye çalıştım, patika/yol gözükmüyordu karanlıktan, umarım değiştirmezler şimdi ilgimi çekti işte oyun. skyrim'de de öyle mod filan denemiştim de hiç gerçekçi olmuyordu. ortalık zifiri karanlık ama ta ebesinin nikahındaki mob seni görüp üzerine ok yağdırıyor falan sdf. benim de ilgimi çekti. birlikte yağmurda at sürmeye ne dersin tatlı kıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Saeros said: Feamer said: ben oynadığımda gece, yağmur yağarken at sürmeye çalıştım, patika/yol gözükmüyordu karanlıktan, umarım değiştirmezler şimdi ilgimi çekti işte oyun. skyrim'de de öyle mod filan denemiştim de hiç gerçekçi olmuyordu. ortalık zifiri karanlık ama ta ebesinin nikahındaki mob seni görüp üzerine ok yağdırıyor falan sdf. var onu da ayarlayan modlar skyrimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar