Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Nerde yiyiyoruz lahmacunu? (çok param yok çöpe atmak istemiyorum) Mecidiyeköy / Gayrettepe için tavsiye istiyorum. Beşiktaş: Doğu Karadeniz Pide (güzel baya ama bana 25tl'ye geliyo minimum) Moda: Halil Lahmacun Güngören: Bağdat Ocakbaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 güngören bağdat ocakbaşı gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 lahmacun denince akla, kadıköy halil lahmacun gelir. halil halil halil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 İstanbul'un en güzeli lahmacunu bence: Borsam Rıhtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Holy said: lahmacun denince akla, kadıköy halil lahmacun gelir. halil halil halil. moda'dan taşınalı 6 sene oldu, üzdün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Phillamon said: İstanbul'un en güzeli lahmacunu bence: Borsam Rıhtım halil lahmacun denmiş bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 gayrettepe'de iyi lahmacuncu olduğunu sanmıyorum. Varsa bana da haber verin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Lahmacun dediğin ince hamurlu, çıtır çıtır olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 pendikte yeşilim de yiyorum gayet güzel. lahmacundan pek anlamıyom ben galiba. siz kaliteli sohbete devam edin sallamayın beni auheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 erenköy ethemefendi caddesinin yakınında hamam sokakta murat iskender lahmacun var, bayağı BAYAĞI iyi yapıyor lahmacunu adamlar, dönüp dolaşıp oradan söylüyorup hep artık genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bağdata bayadır gitmiyidim gidem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 MADBOY said: erenköy ethemefendi caddesinin yakınında hamam sokakta murat iskender lahmacun var, bayağı BAYAĞI iyi yapıyor lahmacunu adamlar, dönüp dolaşıp oradan söylüyorup hep artık genelde. murat iyidir (tu) en üst seviye diyemem ama tam fiyat performans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Goering said: Mecidiyeköy / Gayrettepe için tavsiye istiyorum. bunun fulya tarafina yakin olani varsa o da super olur. said: Beşiktaş: Doğu Karadeniz Pide (güzel baya ama bana 25tl'ye geliyo minimum) lahmacun ne kadar burada? pideleri sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Sparkcaster said: bağdata bayadır gitmiyidim gidem. lan haber ver gelirken, abi bi de herkes yakınlarda oturuyor lan, aras bildiğin caddebostanda, neden buluşmuyoruz biz amek :( muratın pideleri de fena olmuyor, hızlı da getiriyolar aslında, gerçi evin dibinde o faktör de var, temiz de oluyor, yanmış veya kurumuş falan geldiğine denk gelmedim hiç yıllardır. böyle feneryolu - bostancı arasında oturan varsa çekinmeden söyleyebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 o bağdat değil delikanlı, güngören bağdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 üşenmesem künefeye kafa atmaya giderdim şimdi oraya yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 arcane said: MADBOY said: erenköy ethemefendi caddesinin yakınında hamam sokakta murat iskender lahmacun var, bayağı BAYAĞI iyi yapıyor lahmacunu adamlar, dönüp dolaşıp oradan söylüyorup hep artık genelde. murat iyidir (tu) en üst seviye diyemem ama tam fiyat performans işte. Şölen lahmacunla kapışırlar da murat alır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Zamanında buraların en güzel döneri ve lahmacunu Erenköy bölgesinde Durak yapardı, istasyon üstünde. bayadır yemiyorum onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Pati Istanbul lahmacun bulusmasi sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Yemek mevzunda buluşma olabilir aslında, bi akşam yemeği buluşması. Yok bi tatlıcı buluşması. Fazla sürmücek ama, akşamdan akşama günden güne sürcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Sparkcaster said: o bağdat değil delikanlı, güngören bağdat güngören bağdat bitti artık çetinusta rlz haftada 4-5 giderim oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 taksim civarında güzel lahmacuncu verin bana, delirecem aylar oldu güzel lahmacun yemeyeli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bu akşam önce serum sonra da konserve taze fasülye yedim. Böyle topic'lere bir çift lafım var o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar