Simofle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 madcow said: Simofle said: Hadi diyelim kural hatasi ve mac tekrari. Cezali oyunculari yine oynamayacakmi ? Babel mesela.hatalı karardan mac tekrarı olamıyor leverkusen macında yandan giren topu gol verdi diye tekrarlansın mı dendi uefa ihtar cekti tekrarlatırsanız operiz diye. istemiyolar hakem hatalarından mac tekrarı gibi seyler. eger boyle bi beklenti varsa diye yazıyorum. Hakem hatasinda mac tekrarlanmaz evette bu kural hatasi diyorsaniz tekrarlanir. Ama merak ettigim kirmizi kart cezalisi oyunculari oynarmi bu sefer kasimpasanin. Gerci macin tekrari olsa yine yenilir bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ne fenerasyonmuş arkadaş /abandonthread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yönetim ne yapar çok merak ediyorum maçtan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 tam köylü maçı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 denk güçlerin mücadelesinde üzülen taraf bjk oldu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 giren eleman kasımpaşalıysa dübür yemez kasımpaşa'ya 4-5 maç saha kapatma vermeye. beşiktaş'a yazık olacak yine. ne güzel anasını satim topu at golü kes sarı kartla kurtar, sahaya gir hem adama vur, hem senin yüzünden takım 2 kırmızı görsün. tam çingen işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Abi bu kadar çok hakem atışı olur mu bir maçta ben anlamıyorum adam zırt pırt hakem atışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 fernandese ben de dellendim adam mac boyunca yurudu orta sahanın yukunu necip ile atiba cekti resmen oynatmasınlar bundan sonra devre arasında da alacagına karsılık sallasınlar gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Çoluk çocuklarından çıksın işallah bu hak yediklerinin acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi böyle sacmalık yok rezillik yemin ediyorum rezillik ya. ulan adam fernandes'e vurdu lan vurdu !! böyle ortamda sen hala oynatıyorsun 2 tane de beşiktaşlı atıyorsun kendi arkadasını korudu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Giren 100% besiktasli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 alıp soksunlar liglerinide hakemlerinide bir taraflarına böyle rezillik böyle saçmalık olmaz. 10 dk dır aralıksız küfür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 tiner torbası vardı üstünde kesin beşiktaşlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 arcane said: Giren 100% besiktasli. 1453 Kasımpaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 agzina sicayim baris simsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bu sefer hakkaten beşiktaşın hakkı yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Şerefsiz ewladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Abi adam sıkıldıkça kart çıkarıp hakem atışı kullandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 1 gol pozisyonu elde topla kesildi, diger golu sahaya giren adam kesti, biz yeniliyoruz ve 9 kişiyiz, cidden ayıp. tayyibin itleri gezinin intikamını alıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hakkımız yenmedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 applev0dka said: abi böyle sacmalık yok rezillik yemin ediyorum rezillik ya. ulan adam fernandes'e vurdu lan vurdu !! böyle ortamda sen hala oynatıyorsun 2 tane de beşiktaşlı atıyorsun kendi arkadasını korudu diye ilk kez applav0dka ile %100 ayni fikirdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 lan kural öyle yapçak bişey yok ona aptalcada olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 allah belanı versin barış şimşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Abi bi dusunun neden fernandese vursun kasimpasali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar