Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 15. Hafta | Kasımpaşa -Beşiktaş | 15 Aralık Pazar - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

yapabilir evet ama olay çok komplike zaten topa hamle yaparken atak gelişiyor. topu hiç ellemeyebilirdi de. ama olay oldu bitti artık top adamın elinde patladı hakem durdurmayınca.. top elindeyken daha yine müdahale edebilirdi pozisyona çok tehlikeli değil. ama neticede saçma sapan bi hal aldı maç. kimin hakkı yendi vs. herkes kendi tarafından bakıyor olaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Gaboo said:

yapabilir evet ama olay çok komplike zaten topa hamle yaparken atak gelişiyor. topu hiç ellemeyebilirdi de. ama olay oldu bitti artık top adamın elinde patladı hakem durdurmayınca.. top elindeyken daha yine müdahale edebilirdi pozisyona çok tehlikeli değil. ama neticede saçma sapan bi hal aldı maç. kimin hakkı yendi vs. herkes kendi tarafından bakıyor olaya.

ya boyle bı savunma olabilir mi ,

kardeşim futbolcu almayacak topu yerden ellemeyecek topu , he adam almış topu yerden elinde dolanıyor ısterse 1 sn olsun ıster 10 sanıye olsun , sonuc olarak adam elindeki topu oyun içinde kendine avantaj sağlamak amacıyla kullanıp avantaj saglıyor mu??? bitti o zaman yok komplike gelişmişmiş de saniyelik olaymışta, futbolda herşey saniyelik zaten. hala herkes kendi tarafında bakıyor olaya diyorsun , bu kadar net bir olaya sen nasıl ne taraftan bakıyorsun çözemiyorum...

bu kadar mı zor senin için , hiçbir savunması olmayan bu kararda bile beşiktaş haklı demek?
Sosyal ağlarda paylaş

hakemler haftalardır, hatta geçen senedir kaba etleri gibi maç yönetiyor, bu maçta tüy dikti,

enteresan tarafı tc en baştan en alta böyle bir fütursuzluk var, 80lerde 90larda olsa kimse göremez gören anlatamazdı geçerdi ama sene 2014 olacak bu kadarda olmaz

okumadım ama hala dünkü hakem lehine konuşan varsa, lütfen gölge etmesin
Sosyal ağlarda paylaş

o iki top olayında kural nedir bilmiyorum da herhalde hakem de bilmiyordu fakat direkt kırmızı kart ya. adam elinde ikinci topla geziyor ceza sahası içinde canı sıkılıyor diğer topa atıyor. normalde ikinci top sahaya girerse oyun durur, atacaksın onu dışarı elinde ne gezdiriyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Taç atışı yerinden 25 metre ileride, hemde rakip kaleye doğru kullanılır mı ? Bunu da ilk defa gördüm..

yok 55 metre hasdufhauh

10-15 civarı vardı ama. golden hemen önceki taç da 6 metre kadar kaymıştı.

ama tr'de devamlı 4-5 metre öteden kullanılıyor taç. hatta avrupa'da bile oluyor bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...