Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 15. Hafta | Kasımpaşa -Beşiktaş | 15 Aralık Pazar - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

abi futboldaki kurallarında çoğu çok saçma... Adam sahaya girmiş Futbolcuya vurmuş ,sen takım arkdaşına vurulduğu için tepki veriyosun çat kırmızı kart...
Nasıl bi mantık sahaya giren adamın niyeti bellidir, elinde bıçakla futbolcuya koştursa, sende takım arkadaşın vurulmasın diye adama patlatsan gene mi kırmızı kart? Adam yere düşmüş vurmuşun falan filan geçiniz, seyirci sahaya giriyosa ve üstüne geliyosa vurursun yerdeykende vurursun...
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Darksun said:

Bu maçta bize ceza çıkmazsa iyi bence, 3-5 maç daha kapatma verirler kesin :)

tam cezamiz bitti recop tazyik gazdoğan'ın stadına gidicez diye olaylar olaylar, bütün sezon seyircisiz gelse şaşmam

bundan seyircisiz vermezler ya size heralde o kadarda değil
Sosyal ağlarda paylaş

diyorlarki ustune basa basa kasımpasa tribününden atlayan beşiktaşlı olduğunu itiraf etti!!!!

ya arkadaş beşiktaş tarafı dolu değil bilet mi yokda gitmiş kasımpaşa tribününde oturuyor bu beşiktaşlı!!!! yoksa beşiktaş tarafından sahaya atlamak zor olacağı içinmi kasımpaşa tarafında oturuyor bu beşiktaşlı!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada pek okumadım konuyu ama kırmızılar benim gördüğüm kadarıyla doğru. kendini korumak için de değil, sahaya giren taraftara müdahalede bulunması yasak futbolcuların diye biliyorum. hani kendini korumak için olsa neyse, kasımpaşalı futbolcular zaten yere yatırmış adamı, gelip tekmeliyorlar, eh haliyle kart..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...