Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Sabah Kalktınız ve Paticik Yok...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beni içine çektiğin argümanın kadar gereksiz değil.

En azından özgüven hayatımda süper çalışıyor, bir işe yarıyor. ama muhhabetin çok boş be yekekeke
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Sipiritüvel uzmanımız herkese yetişiyor, tam bir çaçaron.

senin ve benzerin gibi süper adamlarla entellektüel bir mantık çerçevesi içinde testis geçerek beyin jimnastiği yapıyorum kahvaltımı yaparken işe gitmeden önce..

Bu gün çıplak meditasyon yaparak insanların beni çizmesiyle para farmlama günüm.. saatlerce sessiz ve hareketsiz duracağım için fazla enerjimi bu şekilde atıyorum ;D
Mesaj tarihi:
Noyandan kurtulmanin yolu, ihbar ediceksin bunu deli diye, ki zaten deli, atcaklar hastaneye, ondan sonra orda anlatsin dursun enerjiyi, cakrayi, deli napolyonlara, sezarlara
Mesaj tarihi:
Ben noob değilim. Psikiyatri testlerini yapacak kişileride parmağımda oynatabilecek hakimiyete sahip olduğumdan testlerde işime geldikçe hep süper sağlıklı biri olarak gözüktüm.. Gata'da kadın kıyafetleri özellikle südyen giymekten zevk aldığımı söylerken ciddiydim sadece ;D
Mesaj tarihi:
noyandan kurtulmanın yolu noyan hakkında konuşmamak. adam kendisine söylediğiniz her şeyi cevaplıyor. sonra konu noyana ben de soru sordum bak ben de laf soktuma dönüyor.

işin kötüsü bunu hala anlayamayan var.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

kapalı paticik halini sakın unutma
nedankoya dil uzatma sebepsiz
sen foruma yine girerdin ama
adminin kim bilmezdin şerefsiz.

NEDANKO küçük yazılmaz!!!
Mesaj tarihi:
Suark said:

Cuce said:

bı sabah kalktık 3 sene yoktu. sonra geldi alışığız biz

harbi ya

hayat devam etti
sonra bigün geri geldi

aynen kaldıgmız yerden devam

yazlık gibi ya

O boşlukta Dinan hoplayanmanda'yı açmıştı, patide arka plan takılırken insanlarla tanmışmam falan oradan olmuştu benim.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

oyle bir durumda yapacagim sey sys adminimize bildirmek olur. o da tusuna basar acilir.

cok kolay bir soruymus (td)

sen diyelim "yeter lan" dedin ve bitti gitti :D

öle bişi olsa valla üzülürüm zira çeşitli siteler falan yerine vizyon-bilgisayar oyunları ile resmen sinema ve oyun dünyasını takip ediyorum buradan. bir şey çıkacaksa kayda değer, bir şekilde burada yer alıyor. arada 3-5 gülüyoruz da. iyi oluyo.
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Suark said:

Cuce said:

bı sabah kalktık 3 sene yoktu. sonra geldi alışığız biz

harbi ya

hayat devam etti
sonra bigün geri geldi

aynen kaldıgmız yerden devam

yazlık gibi ya

O boşlukta Dinan hoplayanmanda'yı açmıştı, patide arka plan takılırken insanlarla tanmışmam falan oradan olmuştu benim.

hiç haberim bile yoktu :/

sonra bigün bi baktım açılmış sdsfs

bi arada 1 seneliğine kapanmıştı dimi
  • Yeni Oluştur...