Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

/first mesajimi silmen ayıp olmuş :( garbage'lik bişey yoktu o mesajda ya her konuda olabilcek bişey cık cık cık

google'dan buluncak seviyeye geldiysen bir internet sitesi yakiışır o zaman fiyatlarını falan yazarsın seansların.

noyansama.com 2 yıldır elimde .. şuan izmirde olma amaçlarımdan biride buradaki seanslarımı yapmak dışında , beklemeye aldığım tv programları ve günlük hayatım için yeni ruh halimi daha da çok yansıtan kostümlerimi yaptırmak .. Kostümlerim hazır olsun onlarla yapacağım çekimlerle hem websitemi tamamlayıp hemde tanıtım videoları falan çekeceğim eğlenceli ve mistik.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

o diilde bu adamın dedıklerı dogruysa ve makara gecıosak bole
baya bısı kacırıorz lan

hayır tıransa sokup zkicek diye korkmasam kanka bı oret bea dıcem

benimde dimetokalı seviyemi arttır noyan

yani çok şey kaçırsanızda en samimi bulduğum ve rahat takıldığım yer paticik. gerçi facebookda daha rahatım ama burada bulunma amacım zaten anlayışı ve farklı şeyleri kabul etmeye kapalı ön yargılı ve saldırgan insanlara karşı resist geliştirmek. Yani dilediğiniz kadar testis geçmeniz benim işime yarıyor ama arada süper dostluklarımda oluşuyor ve patide hizmetlerimden büyük ölçüde faydanalarak beni onure eden kişiler var.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Az önce facebookdan bir mesaj daha geldi. Çok güzel bir kız googledan merak ettiği bir konuda search yaparken benim yazılarıma denk gelmiş. Önce bir spiritüel backroundunu yazdı sonra bana vucudunda doğal olarak dimethyltryptamine seviyesini nasıl yükseltebileceği üzerine tavsiyelerde istedi .

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/12/bfd.gif
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

Noyzura said:

vivavale said:

noyan kanka hatun guzel mi bari cok iyi demissin ama.

yok guzel degilse sana laflar hazırladım.

güzel ve sevgilisi var sanırım. hatunla ilgilenmğiyorum zaten fazlası ile güzel hatunlar çevremde fanatikleşiyor bilgilerim ve ideallerimden dolayı ama bilgilerimi paylaşmamın karşılığını alabilme kafası hoşuma gidiyor onu paylaşmak istedim =)

buradan hatunun vasat oldugu kanısına vardım kanka. sory

Ya hiç varma çünkü yarın goddess-tier bir arkadaşımlayım akşam tek umrumda olan o ve pazar günüde başka bir lolita ile bütün gün sarılma günü yapıyorum falan.. anlayacağın programım dolu ve kadınlarla ilgilenmekten çok daha önemli işlerim varken her güzel kıza atlamıyorum profesyonelliğimi ve enerjimi korumam ve geliştirmem adına ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik'ten Noyzura'nın hizmetlerinden faydalananlar düzgünce yazsa aslında bu kadar geyik dönmez. Bu kadar gizli olmasına gerek yok, X nickli, harbi adam doğru söylüyormuş gerçekten güzel bir session oldu dese olacak biticekte...

Yok işte dfsfs...Veya yazdılar biz kaçırdık..
Sosyal ağlarda paylaş

geyikler dönsün. bu geyikler için buradayım zaten. dediğim gibi anlayışı ve farklı olanlara karşı kabulleniciği az olup hunharca hakaret etme ve ötekileştirme hakkını kendinde bulan ilkel insanlara karşı toleransımı geliştirmek için paticikteyim.

zaten birilerid yazsa öyle ya da böyle diye direk yavercik diye yapıştırıp bana yaptığınız seviyesizlikleri o kişilere de yaparsınız ve buna gerek yok . Herkes benim kadar saçmalığa tolerans gösterecek kadar tanky değil ;D olmalarına da gerek yok .
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben burada topik açıyorum ve sürekli yersiz mesaj gelince şikayet edince topiğimi kitleyerek çözüm getiriyorsun diye bıraktım report etmeyi ;D

ama yersiz mesajlara toplu report olarak bıngıldak bu aralar kendisini kaybedişlerin zirvesinde.. leadership bonusu ile diğer densizleride ally olarak falan çekiyor ;D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...