Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 dikkatimi çekti bi kaç gündür hürriyet mesela anasayfası açılıyor ama haberler tek tek açılmıyor. instagram mesela komple açılmıyor. facebookta bazen kalıyor yarıda falan. bugün çıkan shroud of the avatar oyununun patch'ini yapamayınca işi iyice ciddiye bindirdim. ofisten yaptığım patchi burada yapamadım. 2 günlük betayı kaçırıyorum :( bu sorunlar bağlı mıdır birbirine acaba ne deneyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 4 kere dns değiştirdim. google moogle hiçbiri işlemedi, opendns yapınca düzeldi. yük oldum foruma boş yere. (ama 4 kere değiştirdim ya insaf benim de hakkım var biraz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Kablonet kullanıyorsan bir ara ip falan değiştiriyorlar hallediyorlar. Bende de aynı sıkıntı vardı aradım IP değiştirdiler geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 valla geçmemiş bu ya. instagram hürriyet falan hala açılmıyor. ttnet var kablo değil. ne yapabilirim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ttnet gezin.net falan gibi bişey inject ediyodu bende. format attım. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 abi hürriyet'e de niye proxy kullanmam gereksin ki ama? daha geçen format attım yepisyeni bu windows :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 T_Tnettendir. bende de oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 apartmana super online gelse de şu topiği sonsuzluğa uçursam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 çünkü superonlineda hiç sorun olmuyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi ttnetten iyidir yaw heralde. 4mbit ttnet kullanıyorum ömrümden ömür gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 steam yok bende günlerdir. store açılıyor, profilim açılmıyor. clientta da aynı şey. chat açılıyor, arkadaşın profili açılmıyor. sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 dnsler sorunlu olmasın ? google dns baya uğraştırıyor beni de bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 norton dns kullanıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 şuanda çözüldü sorun. ben hiç anlamıyorum arkadaştan yardım istedim: önce google dns'e geçirtti ayarlardan. sonra cmd'den ipconfig /flushdns ipconfig /registerdns yaptırdı ve düzeldi. birine lazım olur fln diye dursun burada. ne yaptığımı anlamadım ama :P edit : yine bozuldu lan. oooff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Superonline'a geçtiğimden beri online oyun oynayamıyorum. Özellikle FPS :/ Bağlantının hiçbir stabilitesi yok. Bir 10ms goruyorum bir an 500ms oluyor, bir 40ms oluyor bir 400ms. Bütün oyunlarda oluyor ve burnumdan geldi, nefret ettim SOL'dan. Düzelttik diyorlar, 1 aydır düzelen hiç birşey yok. Bölgesel bir sorun olabilir ama sonuç olarak ben memnun değilim. TTNET'de hiç sorun yaşamıyordum, fiber dedik bağlantı hızı dedik SOL'a geçtik binpişman oldum... SOl'a geçme demiyorum ama bölgende bir ön araştırma yapmakta fayda var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi çok üzücü bişey yazmışsın. ama ttnet 'te hem pahalı hem çok yavaş. geçicem öpe öpe. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 TTnet fiberle rahatım... kendiniz kablo çektirdinizmi AKIYORSUNUZ ;) ayrıca girilmeyen siteler için... Cabukvpn herzaman burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ne kullanıyorsun sen? direk ttvpn'mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Black-ice said: şuanda çözüldü sorun. ben hiç anlamıyorum arkadaştan yardım istedim: önce google dns'e geçirtti ayarlardan. sonra cmd'den ipconfig /flushdns ipconfig /registerdns yaptırdı ve düzeldi. birine lazım olur fln diye dursun burada. ne yaptığımı anlamadım ama :P edit : yine bozuldu lan. oooff aynı sorun var, sahibindene giremiyorum özellikle :( bu posttakileri yaptım falan da düzelmedi. çözüm bulursan paslasana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 up! abi topic aylar öncesinden kalma ama benim bilgisayar hala böyle lan düzelmedi idare ediyorum bi şekilde. şimdi yasaklar masaklar çıkınca iyice kafayı yedim. yemeksepeti açılmıyor mesela. ne bileyim haber siteleri açılmıyor çoğu. bi milliyet açılıyor. sahibinden fln açılmıyor. sanırım türk hostlarla alakalı bi durum? artık çözeyim bunu ben. ne yapmam lazım acaba? modemi bi resetlesem falan olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Hosts dosyasini degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 hosts dosyası bu şuan said: # Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host # localhost name resolution is handled within DNS itself. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost hiç ellenmemiş olan bu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Bi rhino cracklemissin olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 orası comment bölümü başına # eklersen bir etkisi olmaz hosts'a. yani evet ellenmemiş hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ne yapayım o zmn şimdi anlamadım :D silim mi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar