Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemeye gidiyorum şans dileyin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

osho olacak başımıza adam ya. adnan oktar'la baya benzetiyorum ben aslında. şu yazdıklarından spiritüel falan yerine allah din mehdi koy al sana adnan oktar.

ya kız arkdaşlarım şimdiden "noyan beni kedin yap" diye tırmalamaya başladılar =)) bir adnanlık var bende bariz bende farkındayım ama yapacak birşey yok. güzel kadınlara bakınca mest oluyorum abi engel olamıyorum ;D
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamamda bakıp bakıp mest olup nekadar mest olduğunu ifade edicek kızları etrafında toplayıp , yavşaklığında çevrendeki kadınlar rahatsız olmak yerine neşe dolup gülüp eğlenebilyiorlarsa... hatta şakayla karışık rahatça akarken ne olur ne olmaz "yaramazlık mı yapıyorum" diye insaniyetle sorabildiğinde "yoo" ya da "evet biraz" diye kibar tepkilere göre hareket edebiliyorsan...

ve hatta dur devam etmicem wot olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

Noyzura said:

kek said:

Allah'sızlık başına böyle dertler açar işte....

Aşk meselesi.. Kızlar çok aşık olduklarinda yapabildikleri kadar can acitmaya çalışır.

Bilin bakalim hangi kız beni mahkemelere sürüklüyor hırsından ;D

pınar mı?

hayır .. bana çok sataşan birisinin annesi asdfgh
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıldık ama ya hala saçma bir aşkımsı birşey kaldı.. ikimizde çok saçma ama bir o kadar çekici ve derininsanlarız .. saçmalığımızı bir ikimiz anlayabiliyorduk . rahat rahat saçmaladığımızda sadece ikimiz gülebiliyorduk..

herkesin alkol içip yalandan eğlendiği bok müzik ortamlarda sıkılıyorduk.. ama yinede salak salak konuşarak sonsuz gülebiliyorduk ...

Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Noyzura said:

ruh sağlımı alıp uygun bir yerine sokarsan belki sonunda rahatlayabilirisn seagle . bence denemeye değer. belki bana da iyi gelir. das experiment.

Şunu şikayet ettim, ban çekici iner umarım kafana.

biz burda ne laflar sokuyoruz birbirimize geniş geniş.. bu kadar ağlaksan hiç oynama bizimle eğlencemizi kaçırma.. burası hard geldiyse sana boşuna yorma moderasyonu. git noob serverlarda takıl forumdonanım falan.

cidden üzülüyorum ya git uza lütfen. ağlak insanlara dayanamıyorum. dertleri böyle "güncelllii bozmayınnn ;..((" diye gezinenler falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

neutrino said:

Noyzura said:

ruh sağlımı alıp uygun bir yerine sokarsan belki sonunda rahatlayabilirisn seagle . bence denemeye değer. belki bana da iyi gelir. das experiment.

Şunu şikayet ettim, ban çekici iner umarım kafana.

biz burda ne laflar sokuyoruz birbirimize geniş geniş.. bu kadar ağlaksan hiç oynama bizimle eğlencemizi kaçırma.. burası hard geldiyse sana boşuna yorma moderasyonu. git noob serverlarda takıl forumdonanım falan.

cidden üzülüyorum ya git uza lütfen. ağlak insanlara dayanamıyorum. dertleri böyle "güncelllii bozmayınnn ;..((" diye gezinenler falan.

Kes ya. O yüzden bu bilmem kaçıncı accountun di mi. Kaç gün uzak kalmıştın ne rahattık forumda. Hemen sahiplenmiş bir de "biz ne lefler sökuyöröz birbirimize ekieki" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...