SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Beden sağlığın iyidir de ruh sağlığını napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 osho olacak başımıza adam ya. adnan oktar'la baya benzetiyorum ben aslında. şu yazdıklarından spiritüel falan yerine allah din mehdi koy al sana adnan oktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ruh sağlımı alıp uygun bir yerine sokarsan belki sonunda rahatlayabilirisn seagle . bence denemeye değer. belki bana da iyi gelir. das experiment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kavga kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bilimi lise seviyesinde tartışan adamdan yine lise seviyesinde laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ahmedinejad said: osho olacak başımıza adam ya. adnan oktar'la baya benzetiyorum ben aslında. şu yazdıklarından spiritüel falan yerine allah din mehdi koy al sana adnan oktar. ya kız arkdaşlarım şimdiden "noyan beni kedin yap" diye tırmalamaya başladılar =)) bir adnanlık var bende bariz bende farkındayım ama yapacak birşey yok. güzel kadınlara bakınca mest oluyorum abi engel olamıyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 SeaGle said: Bilimi lise seviyesinde tartışan adamdan yine lise seviyesinde laflar. lisede azıcık delikanlı gibi kavga etseydin şimdi bu kadar boş muhhabetle kendini tatmin etmeye çalışan bir adam olmazdın bilgisayar başından sektirme hırsıyla sataşıp duran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 rezerve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: kek said: Allah'sızlık başına böyle dertler açar işte.... Aşk meselesi.. Kızlar çok aşık olduklarinda yapabildikleri kadar can acitmaya çalışır. Bilin bakalim hangi kız beni mahkemelere sürüklüyor hırsından ;D pınar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Anlamadim... Guzel kadina bakinca mest olmayan erkek var mi? Sendeki olay farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ya tamamda bakıp bakıp mest olup nekadar mest olduğunu ifade edicek kızları etrafında toplayıp , yavşaklığında çevrendeki kadınlar rahatsız olmak yerine neşe dolup gülüp eğlenebilyiorlarsa... hatta şakayla karışık rahatça akarken ne olur ne olmaz "yaramazlık mı yapıyorum" diye insaniyetle sorabildiğinde "yoo" ya da "evet biraz" diye kibar tepkilere göre hareket edebiliyorsan... ve hatta dur devam etmicem wot olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 benjani said: Noyzura said: kek said: Allah'sızlık başına böyle dertler açar işte.... Aşk meselesi.. Kızlar çok aşık olduklarinda yapabildikleri kadar can acitmaya çalışır. Bilin bakalim hangi kız beni mahkemelere sürüklüyor hırsından ;D pınar mı? hayır .. bana çok sataşan birisinin annesi asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 seviyeyi yine ilkokula çekmiş noyan auheauheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 En son lise kavgasında kalmış yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 anne denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Liebe said: seviyeyi yine ilkokula çekmiş noyan auheauheu birazdan anaokul seviyesine geçicem ama öncesinde son aşkımın eski bir bloğunu paylaşmak istiyorum. http://anaokulterk.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: Liebe said: seviyeyi yine ilkokula çekmiş noyan auheauheu birazdan anaokul seviyesine geçicem ama öncesinde son aşkımın eski bir bloğunu paylaşmak istiyorum. http://anaokulterk.blogspot.com/ bak bu kız güzel, bundan skor çıkar bu sefer diğeri gib iharcama mahkemelik olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ayrıldık ama ya hala saçma bir aşkımsı birşey kaldı.. ikimizde çok saçma ama bir o kadar çekici ve derininsanlarız .. saçmalığımızı bir ikimiz anlayabiliyorduk . rahat rahat saçmaladığımızda sadece ikimiz gülebiliyorduk.. herkesin alkol içip yalandan eğlendiği bok müzik ortamlarda sıkılıyorduk.. ama yinede salak salak konuşarak sonsuz gülebiliyorduk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: ya Selena Gomez benim için çok özel biri ;D dünyadaki en çok sevdiğim şarkı onun şarkısı ve klibine de bayılıyorum : http://www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg 2:57dek sensin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: ruh sağlımı alıp uygun bir yerine sokarsan belki sonunda rahatlayabilirisn seagle . bence denemeye değer. belki bana da iyi gelir. das experiment. Şunu şikayet ettim, ban çekici iner umarım kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ne alaka diyordum tam çok iyi yakaladın ya ahahahahahha anlamayanlar 2:38' baksın =>> http://www.youtube.com/watch?v=AjsR2zcrFB4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 neutrino said: Noyzura said: ruh sağlımı alıp uygun bir yerine sokarsan belki sonunda rahatlayabilirisn seagle . bence denemeye değer. belki bana da iyi gelir. das experiment. Şunu şikayet ettim, ban çekici iner umarım kafana. biz burda ne laflar sokuyoruz birbirimize geniş geniş.. bu kadar ağlaksan hiç oynama bizimle eğlencemizi kaçırma.. burası hard geldiyse sana boşuna yorma moderasyonu. git noob serverlarda takıl forumdonanım falan. cidden üzülüyorum ya git uza lütfen. ağlak insanlara dayanamıyorum. dertleri böyle "güncelllii bozmayınnn ;..((" diye gezinenler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 suçlamalar ne özet geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: ne alaka diyordum tam çok iyi yakaladın ya ahahahahahha anlamayanlar 2:38' baksın =>> http://www.youtube.com/watch?v=AjsR2zcrFB4 ilginçlik olsun diye mi seni oynattılar klipte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: neutrino said: Noyzura said: ruh sağlımı alıp uygun bir yerine sokarsan belki sonunda rahatlayabilirisn seagle . bence denemeye değer. belki bana da iyi gelir. das experiment. Şunu şikayet ettim, ban çekici iner umarım kafana. biz burda ne laflar sokuyoruz birbirimize geniş geniş.. bu kadar ağlaksan hiç oynama bizimle eğlencemizi kaçırma.. burası hard geldiyse sana boşuna yorma moderasyonu. git noob serverlarda takıl forumdonanım falan. cidden üzülüyorum ya git uza lütfen. ağlak insanlara dayanamıyorum. dertleri böyle "güncelllii bozmayınnn ;..((" diye gezinenler falan. Kes ya. O yüzden bu bilmem kaçıncı accountun di mi. Kaç gün uzak kalmıştın ne rahattık forumda. Hemen sahiplenmiş bir de "biz ne lefler sökuyöröz birbirimize ekieki" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar