Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 NolaxThensbane said: usturayla mahkemeye gitmek.. Aşkta ve adalette kural tanımam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Canlı yayın mahkemenin sonuna geldik . Sıkıcı dünyalara azıcık bile olda biraz renk katmisimdir umarım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 KuddusiMavra said: pontipati...lan adama her konuda saldırıyorsunuz,sanki senin ingilizcen 10 numara. TIK TIK2 http://forum.paticik.com/thumbnails/2c2/2ea/db8/258/e21/b7d/8b6/011/b5a/e83/7c_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ustura ile yakalansan cikamazdin ama buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tamam çekilebilirsin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: hiç alakam olmasa da yea right.. Noyzura said: 3 suçtan yargılanıyorum hmm Noyzura said: avukat kullanmayacağım ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 GERGE said: Ustura ile yakalansan cikamazdin ama buyuk ihtimalle. Büyücü Halamin testisleri olsa necromancer amcam olurdu Katanasiyla gezen, uçağa bile katlanan jop ile kabine girmeyi ikna eden biri için kaygilanma. Balta ile tarlabasinin eski zamanlarında başıp arkadaşımı dolandiranlardan vermeleri gerekemleri almıştım =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 http://resimliroman.net/kahramanlar/zagor/zg01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 pontipati said: KuddusiMavra said: pontipati...lan adama her konuda saldırıyorsunuz,sanki senin ingilizcen 10 numara. TIK TIK2 http://forum.paticik.com/thumbnails/2c2/2ea/db8/258/e21/b7d/8b6/011/b5a/e83/7c_450xNULL.jpg acaip komiksin demek isterdim ama ne yazık ki çok kötü bir espiri anlayışın var. öğğğğkhhh ve hatta böğğğkhhhhhh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 http://medya.zaman.com.tr/2008/07/29/ocalan-ilsever1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 3. oku çekip "soba borusu" yazardım ben olsam. az humor ya azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bunun istihbarat başkanı-apo versiyonu yok mu elinizde? koysanız daha güncel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 soba borusu epik olurdu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 soba borusu değil o nükleer başlıklı füze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: Balta ile tarlabasinin eski zamanlarında başıp arkadaşımı dolandiranlardan vermeleri gerekemleri almıştım =))) Yeeeeeeeeeeeeeaaaa right ^^ Allahtan o zamanlar vidyo yokmuş, yoksa 10 lira için kendi bokunu yeyip vidyoya çeken noyan onları kesin çekerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: Balta ile tarlabasinin eski zamanlarında başıp arkadaşımı dolandiranlardan vermeleri gerekemleri almıştım =))) baltayla tarlabaşını basan o adam http://i.imgur.com/rdcMxPT.png http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/lol.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tarlabaşı raidten sonra çekilen foto dimi bu? ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sudyen giymeyi seviyorum. Gata'dan transvestizm raporum var lütfen tercihlerime saygılı olun ,;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyan sen askerlik yaptın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi gif ahsagsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 zorunlu askerlik kızları kapsamıyor malesef, üstteki resim herşeyi açıklıyor zaten lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 beyler. bokunu çıkartmayın. moderatör yok mu bu sayfada? hakarete vardırmayın,adam gibi tartışacaksanız tartışın. bu ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura enerjini bilmem ama her topiğin sabır testi/ömür törpüsü yemin ediyorum. Yazdıklarını okurken level atlayıp Peygamber oldum. Bol şans yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 lan imam asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 SAEROS NERDESIN SÜTYENLER MEMELER HAVADA UÇUŞUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar