SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 İzmir endüstri meslek lisesi torna tesfiye herhalde adam. Nasıl gaza geldi bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 burdaki görüş ayrılığı bilimi hayatımızı kolaylaştıran bir disiplin olarak algılamak yerine kutsallaştırılmasından ve aslında biliminde kabul etmeyeceği vasıflar yüklenmesinden kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 oturup adamla hala konuşuyorsunuz lan. ciddi ciddi cevap veren bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 JestersTear said: bolda almış son kısmı asggashashash karadelik büyü olunca hissedilmesi için kalın yapayım dedim hoşuna gitti dimi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: Vingthor said: cahil lafına sinirlenip daha çok cahil cahil konuşmuşsun. ben asistan falan değilim ayrıca. herkes asistan olmuyor mesela al sana küçük bir akademik bilgi. bir konuyla alakalı iddialı laflar ediyosan önce bir temeli olması gerekiyor. o temelinin olmadığını gören herkes 'cahil' diyor. cahili hakaret alıp aklınca retaliate falan etmişin de yani şimdi ööööf hadi bende aynısını yapayım mı sırf altta kalmamak için. ki emin ol itin götüne sokar çıkarırım. ben kendime bilim adamı bile demiyorum, kendimi bilim otoritesi zannettiğimi düşünmen senin lise mezunu olmanın verdiği eziklik. Bilginin her yerde yayıldığı bir çağda ancak diploma ile adam olduğuna koşullananlar gelip liseye dair eziklik suçlamaları yapar. Şimdiki aklım olsa liseyide okumazdım en azından "fetullah gülen koleji terk" demek daha havalı olurdu. Şu "sen lise mezunuzun ezik" mantığın ile kendi poponda açtığın kara delikte zaten gözümde kayboldun. keşke liseden sonrasını okusaydın az burda bilmediğin etmediğin şeylere "ezber" diyorsun biri senin skimsonik işlerine laf edince sizin levelınız yetmez anlamazsınız diyorsunda,şimdi bilim adamlarının yaptıgı güncel çalışmaları takip edecek kadar ne literatür biliyorsundur nede calculus yani hiç bilmediğin bilimi nasıl takip edip neyi geliştirdiklerine kafa yorabiliyorsun,burda bilimi anlatmaya çalıştığın en yetersiz adam fen edebiyat mezunu ve orası sandığın gibi ezberliyorlar vakit kaybı olan okullar bölümler değil var mı etrafında hiç bilmiyorumda 2-3 muhabbet et bi akademik fikrin oluşsun kalgondan makina yağından bahsedince komik ötesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mal said: burdaki görüş ayrılığı bilimi hayatımızı kolaylaştıran bir disiplin olarak algılamak yerine kutsallaştırılmasından ve aslında biliminde kabul etmeyeceği vasıflar yüklenmesinden kaynaklanıyor. oh teşekkürler zeka <3 obsesif bir şekide saçmalak yerine objektif bir şekilde algılayan biri var topikte teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ne demek, ömrümü yedim ben böyle iletişim sorunlarının içinde kaybolmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Fin bir sen ezintini kusmak için bekiyordunda senin komplekslerinin kaynağı ben değilim üzgünüm. son bir kaç aydır farkındayım hissettiğin alçaklık hissinin ama bunun üstesinden gel lütfen. sana karşı negatif bir bakış açım yoktu sen kendi kendine bu triplere girdin ama bunun nedenini biliyorum çok karşılaştığım bir durum. ama önemli olan senin algılaman. çevremde gayet geniş ve çok farklı branşlardan çok farklı uzmanlık alanlarındanda bol bol bilgi aldığım gibi içinde bulunduğumuz çağda internet ve kütüphaneler , kitapçılar diye birşeyler var.. hocalarınız sizi aşağılamadan da bilgi öğrenebiliyorsunuz yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Fin'e karşı olana bizde karşıyız beyb. şaka bir yana çok şeker bir insandır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mal said: ne demek, ömrümü yedim ben böyle iletişim sorunlarının içinde kaybolmamak için bende yedim ama bu adamlar fanatikçe saldırma döngüsünden nasıl çıkarabilirim. bu konuda bir fikrin var mı acaba ? Anlamadıkları noktada hem bilim düşmanı hemde cahil ilan ettiler ve anlaşabilecek bir çizgide iletişime yaklaşabilecek kadar medeni gözükmüyorlar. Sence nasıl bir tavır takınmam en iyileştirici bir çözüm olabilir ? Yoksa umutsuz vakalar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 of popom çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: hocalarınız sizi aşağılamadan da bilgi öğrenebiliyorsunuz yani . Astral seyahat, paralel evren, s.km sonik enerjilere inanacağıma, üniversitedeki hocam tarafından aşağılanmayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Fin said: keşke liseden sonrasını okusaydın az burda bilmediğin etmediğin şeylere "ezber" diyorsun biri senin skimsonik işlerine laf edince sizin levelınız yetmez anlamazsınız diyorsunda,şimdi bilim adamlarının yaptıgı güncel çalışmaları takip edecek kadar ne literatür biliyorsundur nede calculus yani hiç bilmediğin bilimi nasıl takip edip neyi geliştirdiklerine kafa yorabiliyorsun,burda bilimi anlatmaya çalıştığın en yetersiz adam fen edebiyat mezunu ve orası sandığın gibi ezberliyorlar vakit kaybı olan okullar bölümler değil var mı etrafında hiç bilmiyorumda 2-3 muhabbet et bi akademik fikrin oluşsun kalgondan makina yağından bahsedince komik ötesi oluyor. abi anlamak icin calculus nedir yav asdfasdf. ama yazdiklarina katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: Mal said: ne demek, ömrümü yedim ben böyle iletişim sorunlarının içinde kaybolmamak için bende yedim ama bu adamlar fanatikçe saldırma döngüsünden nasıl çıkarabilirim. bu konuda bir fikrin var mı acaba ? Anlamadıkları noktada hem bilim düşmanı hemde cahil ilan ettiler ve anlaşabilecek bir çizgide iletişime yaklaşabilecek kadar medeni gözükmüyorlar. Sence nasıl bir tavır takınmam en iyileştirici bir çözüm olabilir ? Yoksa umutsuz vakalar mı ? senin gibi birinin insanları olduğu gibi kabullenememesi sende son 2 aydır bir problem olduğunu gösteriyor açıkcası. 2-3 ay önce böyle değildin noyan? insanları değil kendini değiştirmeye daha çok önem verirdin diye hatırlıyorum. ne bileyim. bilemedim. ne bileyim ben. dırıdırıdın. more rp please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 calculus herşeyin temeli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 benim inançlarla işim yok deneyim insanıyım fakat deneyimlerim bilimsel bir platformda henüz kanıtlanamıyor diye kendi başıma stabil olarak tekrar edebildiğim deneyimlerim geçersiz sayılmaz. inanmak cahiller için. benim inanacak birşeyim yok. deneyimlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 deneyimlerim: fayırbol. uzaylılar kaçırdı. amacım dünyayı yeni bir bilinç seviyesine ulaştırmak. fayırbol. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi inan seni ezmek için bi uğraşım yok hani fictional karakter gibisin yazdıklarını okuduklarını görünce böyle harry potter okurken bi kere senin kafana girdim ortaokul sonda dedim acaba doğumgünümde mektup gelecek mi diye kısmen de olsa anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 insanlar her şeyi bir hayat süresince deneyimleyemediği için yazı vs bulundu zaten. hani madem böyle diyorsun yiyorsa sıfırdan başla derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Lectre said: Noyzura said: Mal said: ne demek, ömrümü yedim ben böyle iletişim sorunlarının içinde kaybolmamak için bende yedim ama bu adamlar fanatikçe saldırma döngüsünden nasıl çıkarabilirim. bu konuda bir fikrin var mı acaba ? Anlamadıkları noktada hem bilim düşmanı hemde cahil ilan ettiler ve anlaşabilecek bir çizgide iletişime yaklaşabilecek kadar medeni gözükmüyorlar. Sence nasıl bir tavır takınmam en iyileştirici bir çözüm olabilir ? Yoksa umutsuz vakalar mı ? senin gibi birinin insanları olduğu gibi kabullenememesi sende son 2 aydır bir problem olduğunu gösteriyor açıkcası. 2-3 ay önce böyle değildin noyan? insanları değil kendini değiştirmeye daha çok önem verirdin diye hatırlıyorum. ne bileyim. bilemedim. ne bileyim ben. dırıdırıdın. more rp please. hemen hatalı algını düzeltmeme izin ver.. orada Mal'dan yardım istemem insanları değiştirmek üzerine değil , sağlıklı bir iletişim bağı oluşturabilmem üzerineydi. Dikkatli okursan anlarsın.. Ayrıca 2-3 ay değil her hafta hızlı bir değişim ve ilerleyiş içerisindeyim. eskiden böyle değildin demelere 31 hazirandan 4 ay önce haziranda değildin demek gibi birşey oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 31 hazirandan 4 ay önce haziranda değildin zaten. öncedende böyle değildin. yeah science bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ben bilimi posta gazetesnden ve mynetten takip ediyorum gerçek bilim budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 oha kermit hala forumda mı? çocukluğum aklıma geldi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: Mal said: ne demek, ömrümü yedim ben böyle iletişim sorunlarının içinde kaybolmamak için bende yedim ama bu adamlar fanatikçe saldırma döngüsünden nasıl çıkarabilirim. bu konuda bir fikrin var mı acaba ? Anlamadıkları noktada hem bilim düşmanı hemde cahil ilan ettiler ve anlaşabilecek bir çizgide iletişime yaklaşabilecek kadar medeni gözükmüyorlar. Sence nasıl bir tavır takınmam en iyileştirici bir çözüm olabilir ? Yoksa umutsuz vakalar mı ? bilim heceler yada harfler dışında bir iletişim yolu bulana kadar yok. bazen bütün insanlara düdük dağıtılsa sadece onunla iletişseler çok daha iyi anlaşabileceklerini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bilim düzgün yapılsaydı diş macununun içinde florür olmazdı gibi saçma bir laftan, sıkıldığımız anlarda zevkle okuyabileceğimiz bir drama çıkmış yine negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar