Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bu dünyaya cesur çocuklar lazım korkak ve tırsak kalabalıkların götünü toplamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sadece korkaklar ve tırsakların* değil, u...u müptelası hiçbir üretim yapmayan kendi için yaşayan parazitlerinde götünü toplaması gerekiyor onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Posta gazetesi okuyarak olmuyor o dediklerin ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: sadece korkaklar ve tırsakların* değil, u...u müptelası hiçbir üretim yapmayan kendi için yaşayan parazitlerinde götünü toplaması gerekiyor onların. post per day oranina ve mmolardaki "t4 gear toplasin herkes herkes sabah aksam kassin" tavrina bakinca forumun en issizi sen gibi gorunuyorsun bingildak, onu napicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 görüntü aldatıcı olabilir yavercik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Noyzura said: hayır içinde florür olmayan bir diş macunu kullanıyorum. bilim insanlığın sağlığı adına böyle şeylerde yapıyor biraz araştırırsan sende satın alabilirsin. flor olmasa yetiyo di mi? içtiğin su markasını da söyleyebilir misin? ayrıca kaçındığın diş macunundaki flor bileşiğinin oranını? matematiğim çok kuvvetli değil fakat yine de bir hesaplama yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: görüntü aldatıcı olabilir yavercik. senin uslubunu seveyim ben ya. kisirlastirilmis evcil hayvanlarda boyle agresif oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 zoruna gidiyorsa yazdığım başlıklara gelmezsin (kankinin lafıdır, çok severim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 lise bitmis ama ruhu devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 glatheros şu an için iyi gidiyo gibi. bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bu kadar butthurt yapacak bir şey yok. yaversen yaverliğini bil. don yırtığından çıkar gibi laf atacaksan doğru düzgün bir şekilde at çünkü kendini küçük düşürmekten ileriye gidemiyorsun kurduğun mantık ilkokul terk, gelmiş burada liselim tavırlarına bürünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 super ya, bu adamin ustu kapali kufurlerine mudahale edilmiyor mu simdi? adam aleni bir sekilde kufur ediyor. ayrica muptezel diye insanlari fisleyen kisinin forumdaki ilk mesaji da cok manidar. lamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abini çağır, abin gelsin. haha yaver mi küfür? siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz ya? savunduğu, yaverliğini yaptığın adam burada kimlere neler dedi senin haberin var mı? savunmaya, funboi'luk yapmaya geldi mi sınır tanımazsınız, aradan çıkayım belki bir tane denk getirebilirsem. ağzına tokatı yedimi "küfür etti". offff, bilsem daha nakiz davranırdım. butthurt o kadar derine gitmiş ki adam eski mesajlarımı okurken 5 yıl geriye gitmiş hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: bu kadar butthurt yapacak bir şey yok. yaversen yaverliğini bil. don yırtığından çıkar gibi laf atacaksan doğru düzgün bir şekilde at çünkü kendini küçük düşürmekten ileriye gidemiyorsun kurduğun mantık ilkokul terk, gelmiş burada liselim tavırlarına bürünme. yaver kufur degil. bir insana don yirtigindan cikan diye hitap etmek kufur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bence sen benim mesajlarımı geçmişe doğru okumaya devam et, 2009-2010 aralığında kendini geliştirici bölümler bulabilirsin. don yırtığından çıkar gibi bir küfür değil ayrıca hakaret niteliği bile yok. nasıl yorumluyorsan artık bilemedim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yav he he. Gavat degil kavas dedim. evladim don yirtigindan tenasul organi cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 don yırtığından çıkar gibi nasıl bir küfür niteliğine sahip açıkla bizde öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bıngıldak kavga ediyor dediler geldik kime dalıyok sdfgsdfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yok abi kavga mavga, arkadaş ilacını almaya gelmiş, ben takdim ettim http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130804155632/epicrapbattlesofhistory/images/e/e7/Dr-zoidbergs-butthurt-cream-300x225.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 eheh. yaverlik sistemine acik bir sekilde sahip olanin sen olman priceless. verecek cevabin varsa ver. Yoksa yancilarini farkli platformlardan cagirip ara pasi istemen cok aci. Learn2troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hmmm evet forumda bir sürü yaverim var, çağırıyorum geliyorlar falan. sen kremi uygulamaya devam et, uygulama sırasında bingildak'ın profilinden geçmişteki mesajları okumayı esirgeme, göz - anus kordinasyonunu* kaçırma. ilk tüp bittiğinde ben tanı koymaya geleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 anladin sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Seviye yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miamia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ateist yazılamıyor mu o alana? Merakımdan soruyorum. Bomboş duracağına birşey yazmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar