Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dinden çıkmak sadece 6.5 lira

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

sadece korkaklar ve tırsakların* değil, u...u müptelası hiçbir üretim yapmayan kendi için yaşayan parazitlerinde götünü toplaması gerekiyor onların.

post per day oranina ve mmolardaki "t4 gear toplasin herkes herkes sabah aksam kassin" tavrina bakinca forumun en issizi sen gibi gorunuyorsun bingildak, onu napicaz?
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

hayır içinde florür olmayan bir diş macunu kullanıyorum. bilim insanlığın sağlığı adına böyle şeylerde yapıyor biraz araştırırsan sende satın alabilirsin.

flor olmasa yetiyo di mi? içtiğin su markasını da söyleyebilir misin? ayrıca kaçındığın diş macunundaki flor bileşiğinin oranını? matematiğim çok kuvvetli değil fakat yine de bir hesaplama yapabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

abini çağır, abin gelsin.

haha yaver mi küfür? siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz ya? savunduğu, yaverliğini yaptığın adam burada kimlere neler dedi senin haberin var mı? savunmaya, funboi'luk yapmaya geldi mi sınır tanımazsınız, aradan çıkayım belki bir tane denk getirebilirsem. ağzına tokatı yedimi "küfür etti".

offff, bilsem daha nakiz davranırdım. butthurt o kadar derine gitmiş ki adam eski mesajlarımı okurken 5 yıl geriye gitmiş hahahahha
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

bu kadar butthurt yapacak bir şey yok. yaversen yaverliğini bil.

don yırtığından çıkar gibi laf atacaksan doğru düzgün bir şekilde at çünkü kendini küçük düşürmekten ileriye gidemiyorsun kurduğun mantık ilkokul terk, gelmiş burada liselim tavırlarına bürünme.

yaver kufur degil. bir insana don yirtigindan cikan diye hitap etmek kufur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...