DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Çok biliyosan daha iyisini sen çek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Fragmandan belliydi bunun boktan olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 sifir karakter gelisimi, sifir altyapi. Karakterlerin zirladigi yerleri cikar, hatta karakterleri komple cikar filmde, 10 numara film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 simdi biri spoiler gecsin o zaman, sean bean oluyormu, olmuyormu? olmuyorsa zahmet edip gitmicyem cunki olmedigi filmler hep kotu oluyor afafdssasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Ölmuyor, mutlu son var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Berbat film :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Hayatımda izlediğim en kötü ikinci film. Tema heveslendiriyor ama o film nedir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 disney filmi sandım matrixi yapanlar yapmış. ama nası böyle yapmışlar anlaşılır gibi değil. ciddi ciddi büyük bütçeli disney filmine benziyor. hayatının aşkını arıyan kız, onu kurtaran kanatlı adam... kıza dünyayı yoketcez diyorlar, yaa beni kurtaran adam çok tatlııııı diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Mila Kunis çok güzel ama. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 senko said: kıza dünyayı yoketcez diyorlar, yaa beni kurtaran adam çok tatlııııı diyor... boğuluyordum asdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bunlarda takmislar bir insanlik enerji turu olayina, matrix, bu, illa bir sey icin yetistiriliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Rezalet film, star tv akşam 10 kuşağı tadında 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 parliament cinema club zamani filmleri nasildi ya? hatirlayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 ben sevdim. ortalarında uyudum ama film işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 sean bean olmuyorsa iyi diildir dedik dedik inanmadiniz bakin ne oldu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 adam lana'ya dönüştükten sonra mala bağladı. kızlara peri masalları anlatıyor paso. kardeşini nasıl ikna ediyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 yapanı hiç bilmeden izledim sonunda vaşovski siblings çıkınca noluyo lan dedim. vaşovskiler bitmiş ya zaten biraderlerden kardeş ve ablaya dönüldüğünden beri high-end action kareografisi de olmuyor zate sana puanım 4 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Film bildigin kotu. Grafiklere yazik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 mükemmeldi 7.1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Aluriel said: senko said: kıza dünyayı yoketcez diyorlar, yaa beni kurtaran adam çok tatlııııı diyor... boğuluyordum asdfasda ahahah adam tek satırla filmi özetlemiş lan sadfşsk rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 kotu film, vocovskiler zaten overrated direk, 2 (hadi 3) iyi filmle olmiyor bu isler. lananin malligindan cok arakliycak malzeme bulamiyorlar :P simdi netflix yapimlari geliyor 3 gun sonra asil o cok pis sjw tier shit olucak gibi duruyor said: The plot revolves around eight strangers from different parts of the world who suddenly become mentally and emotionally linked and it is set to explore subjects that its writers felt science fiction shows tend to ignore or skim through such as politics, identity, sexuality, gender and religion. lana burda asil dayatmalarini yapicak ahahaha. iyi olma ihtimali cok dusuk bence su aciklamadan ve karakterlerden sonra. said: Brian J. Smith as Will Gorski, a Chicago cop haunted by an unsolved murder Tuppence Middleton as Riley, an Icelandic DJ with a troubled past that made her ran away from home to London Aml Ameen as Capheus, a compassionate Matatu bus driver in Nairobi with a strong sense of justice, who is desperately trying to earn money to buy medicine for his mother dying of the AIDS virus Bae Doona as Sun, a Seoul businesswoman and burgeoning star in the underground kickboxing world, who becomes accused of embezzlement thanks to her brother Miguel Ángel Silvestre as Lito, a famous Spaniard actor living in Mexico City who maintains in secret a same-sex relationship with a character named Hernando, out of fear of ruining his career Tina Desai as Kala, a Mumbai pharmacist described as a scientist who is also a believer of God that faces the unfortunate situation of having to marry someone she doesn't love Max Riemelt as Wolfgang, a Berlin locksmith and safe-cracker, who has unresolved issues with his father and participates in organized crime Jamie Clayton as Nomi Marks, a San Francisco trans woman political blogger and hacker, who must have extensive brain surgery to save her life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Fakat Sense8'in başında sadece Wachowskiler değil Straczynski de var ki onun olması iyi bir dizi olma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Simdiye kadar "sosyal mesaj verelim, insanalri egitelim" ile yola cikilmis bir yapimin basariya ulastigini gormedim :( cocuklar duymasin tier birsey cikmasindan korkuyorum. Cloud atlasta lesti baya. Hani subtle bir ruyayi paylasirsin star trek gibi ama ne biliiim sosyal meselelerle ilgilenice diye yola ciktimi en kalitelisi bile fransiz sanat filmi ayarinda oluyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar