incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 :D e:sb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Korax said: iyide wire transfer ve banka transferleri disinda neyi etkilerki banking mevzusu? Para cikarmak isteyen adam cikaramaz parasini, wire ve diger banka yolu ile sokmak isteyen adamda sokamaz parasini. Netekim okpaydi, 24change'di redeem code du falan herturlu para sokmak isteyen sokar bisekilde. Gun icinde olmadi bide, aksam vakti oldu biyandan bankingle yine bi alakasi yok bence. Neyse cikar yarina biseyler bakalim. abi whaleler imkan varken parayı çıkardılar siteden son düşüşte. mtgoxta falan crash olmazken btc-e'de crash başladı mesela. okpay, 24change vs.'den giren para toplam hacmin %5'i falandır geri kalanı wire transfer. mtgox ile fark çok büyüktü. 738$ görmüştü 31'inde, mtgox 830 görmüşken. bugün 760 gördü, mtgox 830'deyken. bu artışlar çin exchange sitelerinde, mtgoxta falan olmadı çünkü zaten btc-e'de değerinin altındaydı birde bir tek wire transfer değil, discount yarışı da etkili oldu. 1 ocaktan beri basıyorlar altcoinlere geçen sadece ltc arttı çünkü okcoin'de deposit açıldı. ltc çine bağlı olduğu için anca bu kadar basabildiler. çinde 23$'ken 30$'a çekemezler btc-e'de. keşke btc'den çıktığım gibi ltc'den de çıksaydım pfff. şimdi bi esprisi kalmadı. mtgox haberi gelene kadar dokunmam ltc'e daha iyice bearish markete döndük. btc 760, ltc 24.2 görür büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ilk chat ban hayirli olsun sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Hangi indirim? Mtgox'ta indirim var suan sadece, btc-e indirimi ayin 9'undan itibaren basliyo. said: Discount will apply from January 9th to January 31st (Moscow time). Only trading volume in pairs: BTC/USD, BTC/RUR, BTC/EUR, LTC/BTC, NMC/BTC, NVC/BTC, TRC/BTC, PPC/BTC, FTC/BTC, XPM/BTC is accounted for. Hacmin %5i degil, buyuk bi kismi wire transfer disinda geliyo. Kaldiki wire transfer baya sorunlu btc-e'de. 60k dolar yollayip transferi kaybolan adamlar var, wire transfer uzun suruyo bide 1 gunde cat diye olcak mevzu degil. Ticketlara falanda bakmiyolar adamakilli. Bankingin illaki etkisi var, yok degil. Ama böyle hayvani artisin tek sebebini buna baglayamiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 "In order to get the discount, your trading volume from January 1st to January 9th (Moscow time) needs to reach: 1) 500 BTC for 0.15% fee, 2) 1500 BTC for 0.1% fee. 3) 4000 BTC for 0.05% fee." altcoinler bu yüzden uçtu diyorum. bunlara para basıp trading volume yapıyorlar. discount başlayınca ne olur bilmiyorum. banking ile de ilgisi var bence. adam $500k'ı okpayle falan sokmuyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yorumumu değiştiriyorum bu arada şu 1 saat içinde böyle sabit devam edersek ltc-btc'e 1-2 pump daha gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Xenus said: yorumumu değiştiriyorum bu arada şu 1 saat içinde böyle sabit devam edersek ltc-btc'e 1-2 pump daha gelebilir sanmiyorum gece nmc ppc pumplanicak yine gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 btc çok iyi arttı, ltc onu yakalayabilir bugün bence. bi 27'i denemesi lazım en azından. altcoinlerde ne olacağı belli olmaz çok riskli. elimdeyken uyuyamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Xenus said: "In order to get the discount, your trading volume from January 1st to January 9th (Moscow time) needs to reach: 1) 500 BTC for 0.15% fee, 2) 1500 BTC for 0.1% fee. 3) 4000 BTC for 0.05% fee." altcoinler bu yüzden uçtu diyorum. bunlara para basıp trading volume yapıyorlar. discount başlayınca ne olur bilmiyorum. banking ile de ilgisi var bence. adam $500k'ı okpayle falan sokmuyor abi 500k dolar sokan adam sirf yilbasi icin niye 500k cikarsin peki? Crash gelirse ucuzdan kapatma ihtimalini niye tepsin? Btc ile ökuz gibi trade yapan adam 100 dolarla trade yapan adam gibi hareket etmiyo. Varsayim bunlar hep. Net sekilde bi analiz yok, bi yemege gittigim arada akla gelmeyecek sey olurken, bukadar yönlendirici ve kesin bu yuzden su yuzden demek baya hayali bence. Nmc/ppc market cap 2 katina cikti bi kac saatte, 500k ile indirimle olcak is degil o, illaki olumlu bisey olmus olmali bence. Yarina netlesir iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 icimden bi ses demistiki gir 0.00553 den xpm e 0.00576 oldu ve yukari cikmaya devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Korax said: Xenus said: "In order to get the discount, your trading volume from January 1st to January 9th (Moscow time) needs to reach: 1) 500 BTC for 0.15% fee, 2) 1500 BTC for 0.1% fee. 3) 4000 BTC for 0.05% fee." altcoinler bu yüzden uçtu diyorum. bunlara para basıp trading volume yapıyorlar. discount başlayınca ne olur bilmiyorum. banking ile de ilgisi var bence. adam $500k'ı okpayle falan sokmuyor abi 500k dolar sokan adam sirf yilbasi icin niye 500k cikarsin peki? Crash gelirse ucuzdan kapatma ihtimalini niye tepsin? Btc ile ökuz gibi trade yapan adam 100 dolarla trade yapan adam gibi hareket etmiyo. Varsayim bunlar hep. Net sekilde bi analiz yok, bi yemege gittigim arada akla gelmeyecek sey olurken, bukadar yönlendirici ve kesin bu yuzden su yuzden demek baya hayali bence. Nmc/ppc market cap 2 katina cikti bi kac saatte, 500k ile indirimle olcak is degil o, illaki olumlu bisey olmus olmali bence. Yarina netlesir iyice. usta harbiden 500k ile cikti :D. adamin biri paso 80 k wall yapmisti dun gece insanlarda gaza gele gele uctu gitti bugunku artists oyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ayni olayi ppc de yapti adam millet uyandi yeter lan dedi a, dedi ver dedi git dedi ve durdu xpm gogigi WOOHOOOO 0.00587 olmusuz acep bunu yazarken edit 2 6-0 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Korax said: Xenus said: "In order to get the discount, your trading volume from January 1st to January 9th (Moscow time) needs to reach: 1) 500 BTC for 0.15% fee, 2) 1500 BTC for 0.1% fee. 3) 4000 BTC for 0.05% fee." altcoinler bu yüzden uçtu diyorum. bunlara para basıp trading volume yapıyorlar. discount başlayınca ne olur bilmiyorum. banking ile de ilgisi var bence. adam $500k'ı okpayle falan sokmuyor abi 500k dolar sokan adam sirf yilbasi icin niye 500k cikarsin peki? Crash gelirse ucuzdan kapatma ihtimalini niye tepsin? Btc ile ökuz gibi trade yapan adam 100 dolarla trade yapan adam gibi hareket etmiyo. Varsayim bunlar hep. Net sekilde bi analiz yok, bi yemege gittigim arada akla gelmeyecek sey olurken, bukadar yönlendirici ve kesin bu yuzden su yuzden demek baya hayali bence. Nmc/ppc market cap 2 katina cikti bi kac saatte, 500k ile indirimle olcak is degil o, illaki olumlu bisey olmus olmali bence. Yarina netlesir iyice. abi olumlu bir haber yok. bi işe yaramayan uyduruk coinler bunlar aklıma gelen etki eden nedenleri yazdım. o zaman ltc niye artmadı? bu arada her yer durmuşken xpm'e ne basmışlar be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi dunden bugune 2 ye katladim lan sdf 60 dolarla girdim isin zevki bana online oyun zevki veriyo parasi zaten az bisey koydum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Xenus said: mesaj kutunu bosalt pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 incdarkness said: Xenus said: mesaj kutunu bosalt pls boşalttım abv sayfa başı + litecoin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 0,031 civarlarından girdim LTC/BTC'ye bakalım. LTC PUMP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 800 ü geçti tekrar! http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/11/haleighluja.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ppc çok kırdı ama beni, 7.6 7.8'de çıkcam hadi.. hesapta dün gece çıkıp ltc'ye geçicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ben ciktim bugunluk %10 gibi bi karla, bekleyelim bakalim haftasonunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Beyler dolara çevirince parayı nerede tutuyorsunuz. Direk bankaya mı yönlendiriyorsunuz yoksa işlem yaptığınız sitede mi tutuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ya şu ltc yine bir 41.80 falan görsün artık 1 ay olmuş o noktaya dönemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 sitede tutuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ben de sitede tutuyorum, ne zaman lazım olcağı belli olmuyor. O yüzden sürekli bi miktar bulundurmaya çalışıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Hmm ben hep tersini düşünüyordum. Hala sitelere güvenemediğim için. Keşke dolar için de wallet olsa oraya göndersek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar