xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Nmc buy order 2ye katlandi bi anda, biri 700+k koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 27-28$ arasına dağıttım ben ltcleri bu arada btc 760$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Yeh o NMC deki order fena, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Nmc'deki order govde gosterisiydi resmen. Bu kadar param var, bisey alcam diyo.. Nereye girerse girsin sallar orayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 xaty said: Nmc'deki order govde gosterisiydi resmen. Bu kadar param var, bisey alcam diyo.. Nereye girerse girsin sallar orayi. aynen :D next stop ppc111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 7.165 nmc fistan az kaldi <3 ppc de takip ediyo edit: 7.5 gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Teeh gene NMC koydu herif 560 k dolarlık order bu defa, 8 e dayandıracaklar NMC yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 YUH LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Abi bes belliydi su, zararina karina ne var ne yok girdim o an nmc'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Biri veya birileri resmen şu an manipule ediyor alt coinleri, çok fena bir dump gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 fistan olmaz dedi lutfen ltc ye girin beyler falan sdfgh ppc ye girseydin onu pumplicaklar 7.5 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 7.8de nmcden cikip ppc'ye girdim, bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 xaty said: 7.8de nmcden cikip ppc'ye girdim, bekliyorum bi okuz gelip o 7yi yikarsa 7.5 direk gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 O okuz basi bos dolaniyo, gelcek elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 lan 6.998 den satip 6.6 dan almak vardi tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bi yemeğe gittim nmc ne olmuş oha o baraj buy order barajını görünce ne var yok girseymişim keşke bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 nmc panic sell olsun ppc de dussun o sira .75 den yeniden aliyim sonra whale gelsin 7.5 e tasisin olmucak is degil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 incdarkness said: fistan olmaz dedi lutfen ltc ye girin beyler falan sdfgh ppc ye girseydin onu pumplicaklar 7.5 a ben ne zaman olmaz dedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 1.5 saat önceye göre ltc usd buy order 2milyon artmış nmc, ppc sabit buy orderı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Fistan said: görmezse Fistan said: milleti ppc/nmc ye çekip, ltc alıp patlatacaklar tabi 10 saniyede yapacaklar o işlemi kimse araya giremeyecek su 2isinden crash gelicek dedigini dusunmustum ozur dilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Yalniz nmc yukselten eleman zarar etti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 xaty said: Yalniz nmc yukselten eleman zarar etti sanki btcye cevirip satip sonra ppc ye girsin lutfen sdf bu boyle 1 tur daha doner 6.97 den satip sonra yeniden 6.8 den alip sonra whale ile ka bum tiss edit : oha nmc/btc 0.01 e vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 uçuşa geçtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 7.642de cikiyorum ppc'den de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Millet, elinde nakit bekliyormuş 1 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar