fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 btc-e'den para çekmeyi denediniz mi ki ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben tersini yapmıştım zaten. öyle bi deneme yapma isteğim yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 tersiyle forumca nedankoya yük olacak yeni server aldık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 fizban said: btc-e'den para çekmeyi denediniz mi ki ama ? abi tersine deneme, wire transfer'da cok sikinti yasayanlar var btc-e'de. Reddit'te birsuru konu var öyle, yalniz okpay'e alip okpay uzerinden falan cekebilirsen bi sekilde hizlica olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 OLM 700 olmuş len bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 fena gidiyo valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ltc buy orderlar 9m'ye inmişti akşamdan beri, şimdi yine fırladı 13m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ahah 10 dk once btcden ltcye gecmek icin sell order vermistim oglen bakarim diye. Gecmisiz bile 0.034 u lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Korax said: fizban said: btc-e'den para çekmeyi denediniz mi ki ama ? abi tersine deneme, wire transfer'da cok sikinti yasayanlar var btc-e'de. Reddit'te birsuru konu var öyle, yalniz okpay'e alip okpay uzerinden falan cekebilirsen bi sekilde hizlica olabilirokpayden sanirim sadece wire ile alma var. Yapan oldu mu bunu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ya yuh nolmuş gece. 0,03'den koşa koşa çıktık LTC/BTC'den 0,034 görmüş poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 fizban said: Korax said: fizban said: btc-e'den para çekmeyi denediniz mi ki ama ? abi tersine deneme, wire transfer'da cok sikinti yasayanlar var btc-e'de. Reddit'te birsuru konu var öyle, yalniz okpay'e alip okpay uzerinden falan cekebilirsen bi sekilde hizlica olabilirokpayden sanirim sadece wire ile alma var. Yapan oldu mu bunu hic? btcturk'ten niye almıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 btcturk'ten çekmek daha pratik ama btcturk'teki btc değeri şu an btc-e'dekinden epey düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 takıldı orda ama öğleden sonra düzelir o sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Litetree'ye ltc olarak geçirip orda satabilirsin, btce'ye göre biraz daha yüksek oluyor kur. Sonra da Paypal'e çekersin ordan. Paypal'den de hesabına alırsın istersen. Litetree'de zamanında 52'den ltc satmıştım, ama kalmadı artık o uçuk fark. btce-btcturk farkından katkat fazla kazandırıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 23 e çıkmış to da mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 nmc erkenci çıktı bu sefer.. ordaki dümen dönsün sonra da ltc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 jacabo said: 23 e çıkmış to da mon 36'da bekliyorum, lütfen gelince uyandırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 36 bekleyene kadar girip çıkcak çok yer olcak, min. 3 kere %10 arttırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 maliyetim 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 benim 29 maliyet ben de 35 36 ları bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bende 36'dan bile mal var da 36'yı geçsin diye bekleseydim şimdiye kadar dünyanın vaktini harcamış olcaktım. ha tabi hep risk bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bende de 46'dan mal abi ama 2 tane yani hehe 100 tane al sat yaptım, 30 dan almadım yani bende malları. 46,44,42,38 falan buralardan hep mal var ama işte 12-20 bandından da var, önemli olan ortalaması. bende senin gibi düşünüyordum, ortalam düşürmek için para sokuyordum veya bir yanda nakitte bekliyordum. 6 dolar mı 9 dolar mı ne gördüğünden beri yapmıyorum. ben borsa mantığı ile yaklaştığım için hatalıyım. buradan aşağı artık bırakmaz deyip ortalama düşürmek için aldığın yerin 15 dk sonra 50% altına düşebiliyor. sonu yok yani o işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bi dump olur mu acaba ya. Bi silkelerler milleti gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 9.46 dan almıştım ben 130 tane, satayım mı daha artar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bıngıldak forumda o kadar ağladın sadece 2 ltc için miydi ya? lol. ltc/btc 0.035 i öper bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar