Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

jacabo

Öne çıkan mesajlar

Korax said:

fizban said:

btc-e'den para çekmeyi denediniz mi ki ama ?

abi tersine deneme, wire transfer'da cok sikinti yasayanlar var btc-e'de. Reddit'te birsuru konu var öyle, yalniz okpay'e alip okpay uzerinden falan cekebilirsen bi sekilde hizlica olabilir
okpayden sanirim sadece wire ile alma var. Yapan oldu mu bunu hic?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Korax said:

fizban said:

btc-e'den para çekmeyi denediniz mi ki ama ?

abi tersine deneme, wire transfer'da cok sikinti yasayanlar var btc-e'de. Reddit'te birsuru konu var öyle, yalniz okpay'e alip okpay uzerinden falan cekebilirsen bi sekilde hizlica olabilir
okpayden sanirim sadece wire ile alma var. Yapan oldu mu bunu hic?

btcturk'ten niye almıyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Litetree'ye ltc olarak geçirip orda satabilirsin, btce'ye göre biraz daha yüksek oluyor kur. Sonra da Paypal'e çekersin ordan. Paypal'den de hesabına alırsın istersen.

Litetree'de zamanında 52'den ltc satmıştım, ama kalmadı artık o uçuk fark. btce-btcturk farkından katkat fazla kazandırıyordu
Sosyal ağlarda paylaş

bende de 46'dan mal abi ama 2 tane yani hehe

100 tane al sat yaptım, 30 dan almadım yani bende malları. 46,44,42,38 falan buralardan hep mal var ama işte 12-20 bandından da var, önemli olan ortalaması.

bende senin gibi düşünüyordum, ortalam düşürmek için para sokuyordum veya bir yanda nakitte bekliyordum. 6 dolar mı 9 dolar mı ne gördüğünden beri yapmıyorum. ben borsa mantığı ile yaklaştığım için hatalıyım. buradan aşağı artık bırakmaz deyip ortalama düşürmek için aldığın yerin 15 dk sonra 50% altına düşebiliyor. sonu yok yani o işin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...