Xenus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yalnız hacimin bu kadar düşmesi balonun patladığına işaret. early adopterlar baya sattı. hala uptrend gözüküyor. olumsuz bir haber gelmezse eğer, uzun vadede btc böyle sustainable bir şekilde yükselişini sürdürür gibi. crash bekliyordum ama crash hiç gelmeyebilir yani eskiden ayda bir %30-40'lık crash oluyormuş. nisanda 1k'lara gelebilir gene, o volatilelik bitti gibi. ama bence alt coinlerde hiç durmayın. btcturk gene mala bağladı, 654.8$ gördük. son işlem 1338tl. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Şimdi deneme amaçlı btc-e ye para gönderdim kart ile payeer üzerinden 1 usd. Karttan çekilen 1.08 usd btc-e ye yatan 0.97 usd arada 0,11 fark var, 1 dolarda %11 çok değil mi. Yoksa 500 usd yatırsam da aynı 0,11 usd mi fark ödeyecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 hayır %11 ödicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuları takip etmeden merakımdan soruyorum : Para galdırdınız mı para bu BT olaylarında? Paraları kaldıranlar bir adım öne çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ben batırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Teknik olarak 43 lira para kazandım. En çok olduğu dönem tutup en yüksek fiyattan satsam 5600 falan ediyor. İlk başladığım dönem 'ya şimdi riske atmiim' diye son saniyede vazgeçtiğim 300tl ile girmiş olsaydım paypal ile başarılı bir şekilde. Şimdi 65 bin dolarım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 cok koyuyo dimi mithat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 PrudenT said: hayır %11 ödicen Ohooo bu sadece btc'e ye transfer ücreti bunun geri alması da var oda %10 olsa toplam %20 ye denk gelir. Ben her transferde o kadar kazanıcam mı? Bildiğin adamlara çalışıyor olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Pascha said: sizde onu alacagına inandınız mı :) fake abicim alıp almaması önemli değil, yukarı çekmesi kar ettirdi %20 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Masakari said: PrudenT said: hayır %11 ödicen Ohooo bu sadece btc'e ye transfer ücreti bunun geri alması da var oda %10 olsa toplam %20 ye denk gelir. Ben her transferde o kadar kazanıcam mı? Bildiğin adamlara çalışıyor olucam. geri çekerken btcturk aracılığıyla çekersin komisyonsuz. payeerdan almak zorunda değilsin daha düşük komisyon imklanları da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yol btc e para aktar btc al btcturk e btc aktar btc sat profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 geçti o benim gibi adamlar yüzmilyarlar kaldırınca orada kur farkını kıstılar artık eskiden 100 dolara 190 dolar alıyorduk nerede o günler be fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Urfada oxford vardıda biz mi gitmedik incdarkness said: yol btc e para aktar btc al btcturk e btc aktar btc sat profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 olmama sebebini acikla !?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Adam yazmış.Profit kalmadı şuanda içeri girersin aktarıp btc türkden satarsan Somon said: geçti o benim gibi adamlar yüzmilyarlar kaldırınca orada kur farkını kıstılar artık eskiden 100 dolara 190 dolar alıyorduk nerede o günler be fizban incdarkness said: olmama sebebini acikla !?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ama niye??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 çünkü şu an btc-e 1347 btcturk 1340. yeterli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 incdarkness said: ama niye??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 PrudenT said: çünkü şu an btc-e 1347 btcturk 1340. yeterli mi oktar :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 komisyonu geçtim, dolar kurundan bile aşağı düşüyor bazen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ltc buy orderlar 8-9m'den 14m'ye çıktı. bugün bir şeyler olcak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ch back ! xie xie :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ltc/btc küçük küçük oynuyodum ben de, yatarken sell order vermiştim %1 karla. vermez olaydım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Ohh be LTC/BTC'de hareket oldu sonunda. 0,03 pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 btc/ltc arası kur eski haline gelse ne güzel olcak. hatta bi ara yaptığı gibi 0.04 falan geçse şöyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar