Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız hacimin bu kadar düşmesi balonun patladığına işaret. early adopterlar baya sattı. hala uptrend gözüküyor. olumsuz bir haber gelmezse eğer, uzun vadede btc böyle sustainable bir şekilde yükselişini sürdürür gibi. crash bekliyordum ama crash hiç gelmeyebilir yani eskiden ayda bir %30-40'lık crash oluyormuş. nisanda 1k'lara gelebilir gene, o volatilelik bitti gibi. ama bence alt coinlerde hiç durmayın.

btcturk gene mala bağladı, 654.8$ gördük. son işlem 1338tl. bu ne lan
Mesaj tarihi:
Şimdi deneme amaçlı btc-e ye para gönderdim kart ile payeer üzerinden 1 usd. Karttan çekilen 1.08 usd btc-e ye yatan 0.97 usd
arada 0,11 fark var, 1 dolarda %11 çok değil mi. Yoksa 500 usd yatırsam da aynı 0,11 usd mi fark ödeyecem?
Mesaj tarihi:
Konuları takip etmeden merakımdan soruyorum :

Para galdırdınız mı para bu BT olaylarında?

Paraları kaldıranlar bir adım öne çıksın.
Mesaj tarihi:
Teknik olarak 43 lira para kazandım.

En çok olduğu dönem tutup en yüksek fiyattan satsam 5600 falan ediyor.

İlk başladığım dönem 'ya şimdi riske atmiim' diye son saniyede vazgeçtiğim 300tl ile girmiş olsaydım paypal ile başarılı bir şekilde. Şimdi 65 bin dolarım vardı.
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

hayır %11 ödicen

Ohooo bu sadece btc'e ye transfer ücreti bunun geri alması da var oda %10 olsa toplam %20 ye denk gelir. Ben her transferde o kadar kazanıcam mı? Bildiğin adamlara çalışıyor olucam.
Mesaj tarihi:
Masakari said:

PrudenT said:

hayır %11 ödicen

Ohooo bu sadece btc'e ye transfer ücreti bunun geri alması da var oda %10 olsa toplam %20 ye denk gelir. Ben her transferde o kadar kazanıcam mı? Bildiğin adamlara çalışıyor olucam.

geri çekerken btcturk aracılığıyla çekersin komisyonsuz.
payeerdan almak zorunda değilsin daha düşük komisyon imklanları da var
Mesaj tarihi:
Adam yazmış.Profit kalmadı şuanda içeri girersin aktarıp btc türkden satarsan
Somon said:

geçti o benim gibi adamlar yüzmilyarlar kaldırınca orada kur farkını kıstılar artık eskiden 100 dolara 190 dolar alıyorduk nerede o günler be fizban

incdarkness said:

olmama sebebini acikla !?!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...