fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 btc-e'deki diger currencyler icin adam gibi chart nerede var?
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bitcoinwisdomda nmc ve ppc chartı da var
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Korax said: Bence yilbasindan sonra cinden kötu bi haber gelmezse artar ufak ufak, ozamana kadar bi crash daha görebilirde. Yarin noel, ben bile bilgisayar basinda duramiyorum asdf bende öyle düşünüyorum da çinliler para koyamadıkları için eskisi gibi hareketlenme olmaz. baya stabilleşecek gibi. 800-900$ civarına erişmesi nisanı bulabilir. birde çinliler ne kadar tahammül edecekleri önemli. deposit için yöntem bulacaz falan diyorlarda o iş yalan bence. birde şuan bitcoini paraya çevirebiliyorlar. daha pek kimse farkında değil ama 31 ocaktan sonra withdrawal da yapamayacaklar yani btcchina, okcoin gibi siteler bunu announcement olarak geçtiği gibi iyi bir crash olacak. çok kısa bahsediyor hökümet açıklamasında http://www.bloomberg.com/news/2013-12-17/china-bans-payment-companies-from-clearing-bitcoin-news-says.html
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bu yuzden ocak 31 e kadar btcde kalmamak lazim. Ya da crashlerden sonra almak icin order vermek vs
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ödeme olayini 3rd party bi sirketle yapicaz diyolar, btc-e'nin yaptigi gibi. Bence cözerler illaki bi sekilde onu, en kötu okpay gibi bi sirketle anlasirlar falan, care tukenmez ona sanmiyorum. Herhangi biyerde stabillesecegine inanmiyorum, 2 hafta öncesine kadar 28-35 civari stabilimizken suan 15-18 stabilimiz ltc icin. Dusus artislari yakalayip alsatla kar etmek lazim. Sahsen uyguladigim seyi de paylasiyim belki aklina yatan olursa deneyebilir. Parayi 2'ye bölup yarisiyla nmc'ye atiyorum 3.8'den girip 4.1 ya da 4,2 civarindan cikiyorum. Kalan yarisiyla da uzak ihtimal dusuk bi noktadan alis emri veriyorum, 1.9'dan mesela. Ki cakilip sicarsa en alt seviyeden aldigim, en ust seviyeden girip degeri duseni bi sekilde dengelemesi amaciyla. Mantiken nekadar dogru bilmiyorum, ama suana kadar elde ettigim deneyime dayanaraktan, butun parayla girip cakildiginda beklemekten iyidir enazindan diye dusunuyorum.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 evet aynı şekilde bütün para ile girmiyorum bende artık. düşük değerden emir veriyorum, 15 dkda bir bakma imkanım yoksa patlamayayım diye dsdsf 3rd party şirket ile nasıl olur bilmiyorum zaten onu da yasaklamadılar mı? çin hükümeti bitcoine kafayı takmış çok sert, bu sitelerde exchange yapılmasına bile yasak gelebilir. hatta açıklama var abi işte 31 ocak diye bütün faaliyetleri durduma bakalım. bitcoini paraya çevirip havale yapamayacaklar kendi sitelerinden. ama o arada deposit geri geleceği haberi gelirse, evi, arabayı basın. tabi okcoin, btcchina vs. yılbaşından sonra announcement da geçebilirler paranızı çekemeyeceksiniz ay sonundan sonra diye insanlar iyice bilgilenir, o zaman crash gelir çok volatil zaten dalgalanma da sürer ama eskisi gibi oynamalar olmaz yani bir haber gelmezse. early adopterlar da sattı baya olan bize oldu. :) 630'da stabilleşti mesela ama yukarı götüreceklerini kestirdim çünkü dünden beri min değeri artıyor ama 700'ü geçeceğini sanmam, 690'dan emir verdim bakalım. LTC baya yalan bi coin bence abi bu arada son düşüşten sonra bütün değerini yitirdi gözümde
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yaw abicim cin hükümeti bunu ülke genelinde yasakladı da bizde serbestmi sanki ? btcturk kıbrısta olmasının sebebi bu diye biliyorum cunku bddk ve spk bu işe sıcak bakmıyor ama bunu engelliyen bir kanunda yok oyle degil mi ?
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 cin'den para cikarip cin'e para sokmak kolay degil ama bizdeki gibi.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Xenus said: 3rd party şirket ile nasıl olur bilmiyorum zaten onu da yasaklamadılar mı? çin hükümeti bitcoine kafayı takmış çok sert, bu sitelerde exchange yapılmasına bile yasak gelebilir. Cin icerisindeki 3rd party sirketlerin BTC ile ödeme almasini yasakladilar. Hatta china telekom btc ile ödeme almaya baslamisti falan, onlarin önunu kestiler. Btc China Mayzura gibi bi 3rd party sirketle deposit almaya baslamaktan bahsediyo, ikisi ayri mevzu. Trade sitelerine yasak gelirse dedigim gibi, kibrisa mibrisa biyere tasinip, izin veren bi ulkeden yine surdururler varliklarini. Illaki bi sekilde kilifina uydururlar ya, ama iste erisim zorlastikca volatile dusuk kalir. Önceki gibi herkesin tak tuk deposit/withdraw yapamamasi sikinti yaratiyo. Neyse, endonezyaya giris yapti buarada btc. Ufak ufak markete giris yapan ulkeler oldukca artislari göruruz illaki uzun dönemde. Kaybedince uzuleceginiz miktarlarla oynamayin yeterki, ileriye dönuk yine kar edilir her turlu.
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: told you so demeye geldim. heycandan ne yapacagımı sasırdım su an :)
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 654'ten sonra anda çıkmışım vurdular kafasına gene aşağıda 640'tan aldık bakalım ehuehu o değilde bu bütün exchange sitelerinin grafiklerini üst üste gösteren bi program yada site var mı şu nerden acaba ya http://s22.postimg.org/yd5mkuaqp/Graph23.jpg
Goering Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 @Xenus: lol excel output bu, safi data girmişler.. edit: mor label hatalı hatta
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ben süreli 640-650 arasında girip çıkıyorum falan. %1 %1 artıyo hehe. akşama 660 olunca satarım yine. 645'lerden girerim öyle bi.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 vazcaydım ben 640tan geri çıktım şimdi krismıs yüzünden düşebilir bence cumartesine kadar falan. gerçi şuan hala uptrend gözüküyor gerçi 620'den falan aşağı düşerse, geri toparlamaz bir süre
photographer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 hakkaten 3 milyon dolarlık buy var orda :) supply yoktur o kadar :)
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 sizde onu alacagına inandınız mı :) fake abicim
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Google'da free bitcoin yazınca free1bitcoin.blogspot diye site çıkıyor . Seo falan olaylarından anlayan insan deli gibi para kazanabilir. Elimden gelse açarım bi site , bütün faucetleri liste olarak döşerim referal linkimle , sırf free bitcoin arama sonuçlarında birinci sayfa da olsam ayda 250 kağıdı var en aşağı. Bi kaç cex.io falan reklamı da koyduk mu , oradan da stabil gelir olur , oh mis.
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mithat tam bir yancı memur çıktı
Öne çıkan mesajlar