barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 tekrar star verecek diyorlardı maçı?
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 TekrarStar Acunun yeni yarışma programı gibi
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 maç bugün olursa starda yayınlanıcak
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kapak bu spoilerın altında Mithat said: Tee sene başında falan galatasaray > juve dedim diye linç ediliyodum , görüldüğü üzere arada abartı bir fark yokmuş , bu maç eğer olurda yener ve şampiyonlar ligine devam edersek harbiden futbol bölümünde beni linç edenlerin futboldan anlamadığına kanaat getircem. Bi de zamanında manchester elinde ki kadroyla sir alex ferguson değil ben olsam yine bişiler yapar demiştim o da çok linç edilmişti , bi de gün gelir manchester şahlanırsa o da aklımda bulunsun yine hatırlatıcam. Bu ikisi çok içimde kalmıştı birini bu akşam ıspatlama ihtimalim var. http://forum.paticik.com/read.php?29,6936855,page=56 http://forum.paticik.com/read.php?29,6936855,page=57 http://forum.paticik.com/read.php?29,6936855,page=58 Benimle dalga geçen , 3 maçta 9 yer diyen arkadaşların bulunduğu kesimler buralar , geçen sene bayern denk gelmeseydi falan filanlara giren , şampiyonlar liginde bu sene coşacağı idda eden takım bizi yenip tur atlama planları yapıyor o da kopenhag sağolsun. Öhöm Öhöm , az önce o 3 maçta 9 gol yer denilen takım juventusu eledi arkadaşlar.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mithat said: Kapak bu spoilerın altında Mithat said: Tee sene başında falan galatasaray > juve dedim diye linç ediliyodum , görüldüğü üzere arada abartı bir fark yokmuş , bu maç eğer olurda yener ve şampiyonlar ligine devam edersek harbiden futbol bölümünde beni linç edenlerin futboldan anlamadığına kanaat getircem. Bi de zamanında manchester elinde ki kadroyla sir alex ferguson değil ben olsam yine bişiler yapar demiştim o da çok linç edilmişti , bi de gün gelir manchester şahlanırsa o da aklımda bulunsun yine hatırlatıcam. Bu ikisi çok içimde kalmıştı birini bu akşam ıspatlama ihtimalim var. http://forum.paticik.com/read.php?29,6936855,page=56 http://forum.paticik.com/read.php?29,6936855,page=57 http://forum.paticik.com/read.php?29,6936855,page=58 Benimle dalga geçen , 3 maçta 9 yer diyen arkadaşların bulunduğu kesimler buralar , geçen sene bayern denk gelmeseydi falan filanlara giren , şampiyonlar liginde bu sene coşacağı idda eden takım bizi yenip tur atlama planları yapıyor o da kopenhag sağolsun. Öhöm Öhöm , az önce o 3 maçta 9 gol yer denilen takım juventusu eledi arkadaşlar. Üşenmedim okudum o 3 sayfayı, hakikaten acı olmuş.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 fizban said: Evet ya juventus galatasaray a2 seviyesinde bir takim bence de. fizban said: Bu adam troll degil lan, gercekten inaniyor. Yazik valla kimin cocuguysa. Hep fizban ya ahahah
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şu iki maça bakarak gs'nin juve'den çok daha iyi bir takım olduğunu söyleyen adama katılıyosan seagle sen de çenesi genişlerdenmişsin ya.
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 iyimişiz demek ki adamlara 2 maçta kaybetmedik sdfs
unity Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 fena kiyimlar donmus. ibret olsun diye usenmedim 3-5 tanesini topladim. neler var aslinda. zaten isimler belli klasik angry birds listesi yine karsimizda: Tatar Ramazan Juve bu yazki transferlerle iyice canavarlaşacak, seneye CLde yarı final garanti, üstü Bayerne bağlı sdf fizban Bu adam troll degil lan, gercekten inaniyor. Yazik valla kimin cocuguysa. Holy Mithat gene yıkmış geçirmiş. Galatasaray juveyle 10 maç yapıp 9 unu alır mı bilmem ama 3 maçta falan 9 tane yer. Tatar Ramazan Red olm Juventus makina gibi takım oldu, 4 maçın 2si şöyle 3ü böylesi geçmişte kaldı. Farklı düzey takımlardan biri Juve fizban Evet ya juventus galatasaray a2 seviyesinde bir takim bence de. Kaspar bu adamdaki özgüvenin yarısı bende olsa en az orta büyüklükte bi ülkeye hükmederim yemin ediyorum applev0dka selcuq > pirlo tamqm mi baq beni qızdırmayn confused smiley
unity Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 fizban said: o söylenenlerin hala hepsi doğru.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 SDFSDFSD kasparın mesajı çok iyi ama :D
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 mithat net koymuş daha neyın zırıltısı bu.
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yalnız yorum yapanlar da hep pirloyu baz almış sdf.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 sabonis said: Abi işte biri çaykur rize maçından sonra poz veriyo biri şl ligi maçında juventusu yendikten sonra =/
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 asdasd bi de biri demiş mithaht için sanırsam efsane quote lara meze olacak diye. Güzelmiş yorumlar.
Voys Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 İyi koymuşuz beyler, baksana fenerlilere sdfgsjsma
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mithat'ın ki cahil cesaretiyle konuya atlayıp, 40 yılda bir şans eseri haklı durumda kalma olayı tamamen. Şurada zaten GS > Juventus diyen adam varsa bilgisinden değil zekasından şüphe etmek gerek. Troll olayı farklı, dışarı da bırakmak gerekte Twitter da falan buna inananlar var. Juve'yi saf dışı bırakmak inanılmaz büyük başarı orası ayrı konu da işte büyük başarı yapan da o zaten. İyi oldu Juve'nin elenmesi ama taa maçtan sonra da demiştim. Conte'nin aklı başına gelir belki de şu salakça oyun anlayışından vazgeçer...
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 unity said: fizban said: o söylenenlerin hala hepsi doğru. aalaslpaoapsıoka0sıkapıosas
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ona bakarsa buradaki fblilerde FB>GS ye inanıyor yani mithata laf eden adamların çoğu da bu kafada. O yüzden komik zaten olay.
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Olm yenilcez yenilcez dedim, maçı bile izlemedim. Böyle yapınca yeniyoz nedense xD Feysbuktaki fenerlilerin feryatlarına bakılırsa bayağı kupon yanmış XD
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Daha hala cik cik öten kanarya dolu burası ,hadi diyelim 10/9 konusunda yanılıyorum hatalıyım. Cevaplarda 3 maçta 9 gol var , juventus minimum yarı final oynar diyen var , ben o yorumlardan bi tek selçuk pirlo muhabbetine güldüm , ki hiç bi zamanda selçuk>pirlo demedim , pirlo sanırım bizim takımı komple cebinden çıkartır sırf tecrübesi ile , ama sonuç olarak koyduk mu juventusa? Koyduk , daha kalkıp burada butthurlük yapmanın alemi yok. Fizbanı zaten direk es geçiyorum , o direk title falan hakediyor , dün doğan bebek fizbandan iyi futbol bilgisine sahip o net.
Öne çıkan mesajlar