madcow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ahah carsamba aksamı girip 3 boss kestikten sonra ilk boss heroicte kolay donup onu kesek diye girdik 2 tryda kestik realm first almısız asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 tectus uzdu bizi dun ya. cok karmasa oluyo ortalık. o isi halletmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 tectusta bl yi 4 kucuk 1 orta buyuk oldugu ana saklayın. kucuklerin 1 ve ya 2 sini hızlıca tuketmeye calısın ondan sonra toparlanıyor. biz fighta 21 kisi girdik bittiginde 11 falandık. enrage timer ı yok sanırım. skilleri dodgelayıp healerlar cd rotasyonu yapınca ve mana bekleyince 15 dakka da olsa fight mana gidiyor bi sekilde. bu arada lfrde bunlar nası olucak cok merak ediyorum gercekten. cunku fightların hic biri gear check ya da dogru taktigi bil fight i degil. Bildigin koordinasyon gerekiyo ayı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 mana problem olmadı bizde, 4 mirror'ı son denemede gorduk. en iyi deneme sonuncuydu yani. uykum geldi kapattım sonra zaten. koordinasyon ve lag, dc gibi problemler yuzunden ilerleyemedik. trash'ler de resetlenmiyormus ona uzuldum. cok iyi drop atıyorlar keratalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Hotfixlerde tectusun enrageiyle alakalı birşeyler vardı fixlenmiştir muhtemelen. 4 mote 1 shard en zor kısmı cleavelemek ama aoe yapmamak lazım azaldıkça sayıları kolaylaşıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 gleoddyn said: Lectre said: initializing dedi kaldı bu bnet launcher nedir bu ya? off. DNS i sıfırla olmazsa flushdns o da olmazsa VPN ile bağlanmayı dene. saolasın dns sıfırladım flush attım düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 20k civarı gold karşılığı 60 günlük oyun süresi satan güvenilir birilerini tanıyan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 o golda o sure olmuyor. diyen de scam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 sakın beyler şahsen tokatladıalr 20k mı :( evet yapacak bişi yok allahtan epic boe düşürdükte zararı kurtarık adam sana 10kyı ver keyi vereyim diyor 10kyı veriosun ne olacak lan diye keyide giriosun ama salak blizzardın nasıl bir sistemi varsa keyi kabul ediyor anaa iyiymiş güzelmiş diyip geri kalan 10kyıda veriosun. 3-5 gün sonra ödeme tamamlanmadı diyip key içinizde patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Şöyle: Çalıntı kredi kartı numarasıyla alınan keyler onlar, kredi kartının asıl sahibi bankaya itirazda bulunup harcamayı iptal ettirince key de iptal olmuş oluyor. Credit card fraud a accomplice after the fact olmuş oluyorsunuz yani. Dik-kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ya zaten unofficial yolla bi sey satın almaya calısmak cok komik artık. oyun cıkalı 10 yıl olmus, sene de 2015 neredeyse. bu zamana kadar akıllanamadıysanız yapacak bi sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Sen Türkiye'de official yolla game time nasıl alınıyor bir söyleyiver, benim verdiğim mesaj o değil. Düzgün satıcıdan alın, misal Gittigidiyor - Sanalsaray. 1 dakika içinde gönderiyor sağlam key i adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 quixef said: Yok biz oynuyoruz mmmh so nice. Premade groups geldikten sonra hala Oqueue kullanan da varmış ya la. Bir de bana cahil diyor sdf. Premade grps zaten oqueue listinglerden aliyor suan ya da vice versa, oqueuenin arayuzu daha iyi fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Fakir dediğine göre sen Oqueue ye para ödüyorsun herhalde, beleş service e para ödemek güzel tabii. Ha kendin grup kurabildiğin (oqueue ile hiç işin olmadan) Premade in listing i Oqueue den aldığını iddia etmek zaten cahilliğini perçinledi gözümde. Vice versa diyorsan, UI gayet yeterli premade groups için, atıyorum daily mi yapacaksan, custom, find group, en yukardan pit diye bakıyorsun, sign up bitti. Daha ne olacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ya daracık yer bilmemne oqueue ilk çıktığında blizz bir ara kullanılmasın diye friend list sınırı ekledi, sonra anlaştılar solidicela izin verdiler şimdide implement ettiler işte, hani fikir, sistem oqueuenin, neyini tartşıyorsun anlamadım? ki gayet küçücük ekran scroll yapmaktan helak oluyorsun premade grpsta bilmiyorum prime timeda mı oynadın. haklı çıkmak için çıkıp bana blizzardın yaptığı bir şeymiş gibi anlatma zaten şuan listingleri ortak, onu geçtim şuan oqueue friend eklemiyor zaten moptan kalan oqueue friendleri onlar sana bunu anlatmaya çalışmıştım en başta ama bilale anlatır gibi anlatmak gerekiyor sanırım. sinirlendirme şimdi beni akşam akşam git kumda oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 quixef said: Sen Türkiye'de official yolla game time nasıl alınıyor bir söyleyiver, benim verdiğim mesaj o değil. Düzgün satıcıdan alın, misal Gittigidiyor - Sanalsaray. 1 dakika içinde gönderiyor sağlam key i adamlar. Amazon, oyun siteleri vb. var işte? Senin verdiğin mesaj o değilse ne yapayım? Sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bimeks ve dnrdada var prepaid adam goldla demiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Unofficial diye belirtmistim zaten basta. Goldla almanın official yolu olsaydı zaten yazmazdık o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Lectre said: sinirlendirme şimdi beni akşam akşam git kumda oyna. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 çok atarlıyım dimi ^^ ama açıkladığım gibi ya konu çok kaydı şuanki oqueueye, bu arada oqueue kullanın abi cidden küççük o premade hedesi. aynı listeyi çekmişler zaten oqueueden başvurunca oradanda oto başvuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 bükecem ya 367 i lvl artmıyor arkadaş , challange almıyorlar 7 boss kestim drop düşmedi, nedir bu talihsizlik aq. Tailor item desen yapıyorum verselity veriyo.... nerden item bulacam ben ya öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Crafti en az 1-2 altla destekliyip barn a abanican sansina 1 boe dusucek onu satip 1-2 655 alican bide apexisle destekliycen ben 647 oldum daha 630 ustu dropum yok sayilir bi cm den chest dustu 640 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 daily dısında apexis almanın baska yolu var mı? gunde 1000~ civarı alabiliyorum max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 work orderlardan geliyor 100-150 falan bazen gidip farmlayabilirsin pitte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 bir tane dk boostlayayım diyorum da hangi professionı alsam acaba? hali hazırda druid var lw+eng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar