Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 biz neden mal gibi pvp sezonu yokken raid yokken aldık zaten 2 günde levellanıyormuş, hoş garrison falan kasıyorsunuz siz bayada ben 10 günü boşa harcadım sp kastım prof kastım şimdi diğer serverdaki rogumu kasıyorum combat olarak pvp falan giriyorum çohoş olmuş. zevk alıyorum rogdan kaç expansiondır ilk defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Normal cok zor değil özellikle ilk 2 boss, 3 çok uzun bir fight gibi geldi bana sıkıntıdan öldüm (mele icin bu tabi) 4. boss ne yapacagını anlayana kadar millet kargaşa oluyor. 5 te kolay. 6. boss aksama kaldi bakıcaz ama zorlamaz sonra hc denemek lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 kaç ilevella girdiniz ortalama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 638 falandir minimum adam civarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 iyiymiş rogu kasayım hemen hızlı hızlı :P sp ile hiç cm giremedim ya adamlar almıyor dpsin düşüktür diye, 630 ilevela yaklaştım ama meh yani. 628 mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 of blizzard yine sıçtı hep sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 barbu said: toggie said: bartender - action bar (bunun bir de skini var ismi aklımda değil Skine bakıp soyleyiver be plz. Bende boyle durmuyor :( masque + masque darkscail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 İlk iki boss indi bilem, bakalım 3. nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ben daha oyuna giremedim ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 horde side cm yapan var mı ya benide alsa ya 1 run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bende CM ariyorum resto shaman 635 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 patch gibi bir şey yüklüyor var mı yeni bir şeyler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Tecrus zormuş biraz daha diğerlerine göre, ama bu da indi. Tam bir kaos, inanılmaz eğlenceli fight sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 sordukmu lan defol git burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Normalde 3 boss kesip, bi de girip ilk bossu HC kestik. Ne güzel itemlarım oldu ya oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Sizin daha heroik varfoçunuz yokmu daha ? /edit: Error 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 HC Bladefist aldım gem slotlu, indestructable, benden keyiflisi yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 inşallah kaybolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 trash'ten bol bol ilevel 665 boe dusuyor. raidi bitirmeden trash temizledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 kermit said: sordukmu lan defol git burdan dün akşam ne zaman görsem "soktukmu lan" diye okuyorum.. doğrusunu okumak bu sabaha kısmetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 onuda yaparim gerekirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Sorduk mu? Onu da LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 onlarin hicbirini yapmam iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 CM auchindoun bitirdim quest de vardı ama tamamlandı görünmüyo tikıt açtım 9 gün bekleme süresi veriyo NAPICAZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 19 gun bekleyeceksin. adam faction change yapiyo. arafta kaliyo oyuna giremiyo. 5 gundur bekliyo. senin gotu boklu questinemi bakacaklar anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar